Mai-Iunie2011-BV anda15, Somleac! (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

iulia, eu cred ca merge steamerul. doar functioneaza pe acelasi principiu. singura diverenta sunt formele tavitelor in care asezi legumele/biberoanele. Sterilizatorul de il aveam de la nasi mai avea o tavita separata pe care o puneam sub plasa de biberoane ca sa nu curga pe fund zeama de la legume atunci cand faceam legumele...
uitewww.sulit.com.ph/index.php/view classifieds/id/2989901/Tefal baby bottle sterilizer" target="_blank">aici am gasit poze cu el... pe cutia de carton chiar are si o poza cu morcovi, cartofi, carnita etc facute la abur. deci sigur tre sa mearga....

ralu, merci de site, chiar ma gandeam sa mai caut ceva rochite

--------------------------------------------
Marina33+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

iulia, eu cred ca merge steamerul. doar functioneaza pe acelasi principiu. singura diverenta sunt formele tavitelor in care asezi legumele/biberoanele. Sterilizatorul de il aveam de la nasi mai avea o tavita separata pe care o puneam sub plasa de biberoane ca sa nu curga pe fund zeama de la legume atunci cand faceam legumele...
uitewww.sulit.com.ph/index.php/view classifieds/id/2989901/Tefal baby bottle sterilizer" target="_blank">aici am gasit poze cu el... pe cutia de carton chiar are si o poza cu morcovi, cartofi, carnita etc facute la abur. deci sigur tre sa mearga....

ralu, merci de site, chiar ma gandeam sa mai caut ceva rochite

Marina33+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

E misto treaba asta 2 in 1.Asta ziceam si eu cu steamerul ca e bun si la fiert mancare si la fiert biberoane.Pt bibe l-am mai folosit si a fost ok,da ma gandeam sa nu rada lumea de mine

POZE IRIS
mami Iulia32+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Miris ti-am dat pm.

Ralucis mersi inca o data pt site.Tocmai am comandat 2 rochite pe care sa le poarte fetele la Botez.Sunt ambele din acelasi material inflorat,doar marimi si modele diferite.De-abia astept sa le primesc.

POZE IRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Na, plec si eu de la lucru ca nu mai pot de durere de spate si de foame.

Iulia deja i-ai comandat rochita de botez?Restul hainutelor de unde le-ai comandat?

Ralucis multumim de site, sunt intr-adevar superbe modelele.

Pico , la multi ani Ioanei, sa-ti aduca numai bucurii. te inteleg ca nu vrei inducere, asa am patit eu la daria. Am ales sa nasc cu altcineva. Si bebica mea are circulara de cordon. Ai mei toti au avut, si de aia am nascut normal.

Silvy , maine am sa ma screm la o lista cu ce-ti trebuie la spital. Acum sunt prea obosita.

Andreealidya felicitari pentru credit. Hai ca incet-incet trec ele saptamanile.

AnnaI ce ma distreaza miscaciosul tau. Bebica mea e frustrant de cuminte. Eu eram invatata tot asa cu burta saltareata de la baieti.

Amidala, de ce esti asa daramata? La varsta asta de sarcina bebe se poate naste fara probleme, va fi mai micut dar capabil sa-si vada treaba lui. Uite si simomiha a nascut la 35 saptamani si e ok. hai sus moralul, fa-ti zilele astea de asteptare frumoase, nu te lasa prada supararii.

O seara frumoasa va doresc.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

vai de capul meu....va rog sa nu radeti de mine; fac bagajul pentru spital si m-a luat plansul...ca la maritis; sunt extrem de emotionata si speriata, pentru ca tocmai azi bebe e prea cuminte, abia il simt...o fi bine?

va vine sa credeti?

35+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

ralucis, ce frumoase sunt rochitele! multimim frumos!
somleac, esti o draguta!
valentina, curaj, mami! si eu sunt o plangacioasa in sarcina asta! azi am mai privit o data in sifonier la hainutele lui bebe si m-a luat boceala instant.
pe noi ne-au chemat azi de la banca sa mai dam ceva iscalituri, apoi am ramas sa luam pranzul in oras, ca-n vremurile noastre bune... eu ma minunez ca de fiecare data cand ies ma simt alt om si toate durerile mele se duc. daca asta e solutia, pai ies non-stop!
mi-am luat fiolele de dexametazona, dar m-a luat groaza citind cearsaful de prospect.
maine ramanem singurele 2 zile! beah! sper sa treaca repede si bebe sa fie cumintel, sa nu-l stresam mai rau pe tati. mi-e si mila de el, uneori, cate suporta! saptamana viitoare e ziua lui... habar n-am ce sa-i iau, cand... aveti ceva idei?
va pup!

Mergi la inceput

Silvy,ti-am scris o listuta,dar am pierdut mesaju ca nu ma logasem pe site .O mai scriu iar.E lista cu ce-mi voi lua eu la spital,poate te ajuta.Oricum depinde putin de tipul nasterii si de ceea ce ofera maternitatea.

Pt sala de nasteri(bagajel separat)
-o apa plata mica
-tel mobil
-bani
-buletin..asta trebuie la internare,de fapt
-kit celule stem
-servetele nas
bebe:o paturica,o caciulita,un body,o salopeta,3 pampers

In rest mai trebuie:
-servetele nas,hartiie igienica,piaptan,elastic par,dezinfectant maini fara clatire,spray deodorant,apa de gura,prosop mic numai pt sani,prosop mediu,crema sani,sosete 3 perechi,chiloti 5 perechi,camasa noapte,halat,papuci cauciuc,vata 1 pachet mare,comprese sterile gata taiate,bani marunti,incarcator tel,biscuiti,apa,cana plastic,tacamuri unica folosinta,haine externare(le poate aduce sotul ulterior)

Pt bebe:gel de dus(il voi folosi si eu),crema fundic,prosop,scutece finet 3 buc(le voi folosi ca cearceaf la patut si pt cand va sta pe patul meu...),inca o caciulita,inca o paturica(de rezerva mai mult),pampers 25 buc,serv umede,manusi,un biberon sterilizat,hainute externare,cercei.

Cam astea ar fi pt o nastere naturala,spitalizare 3 zile,intr-un spital unde nu ti se ofera nimic in afara de camasa cu care urmeaza sa nasti.Sper sa-ti fie de folos lista

Somleac am comandat hainutele la cei de la aramis,au site :imbracaminte copii punct com,scris legat.Eu comand de vreo 3 ani,cam de 2 ori pe an hainute si sunt tare multumita de calitate si pret.Iau de obicei haine pt un sezon intreg,asa cum am facut si acum

POZE IRIS

Mergi la inceput

Somleac rochitele le-am luat pt botez,dar cea mica o va purta dupa Biserica,ca pana acolo va fi imbracata cu ce-i iau nasii.Dar pt siguranta,ca na' fiecare cu gusturile lui,i-am comandat rochita pt party,sa fiu eu sigura ca imi place si daca am gasit aproximativ la fel pt amandoua fetele,am zis ca ar fi dragut asa.

Pun aici pozele cu cele 2 rochite comandate:
https://picasaweb.google.com/irisuka1/Desktop02#

http://picasaweb.google.com/irisuka1" target="_blank">POZE IRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

'Seaaaraaa!
Abia acum am reusit sa intru ca am intrat in operatiunea monstru: zugraveala, montat sifonier, etc. Saracu tati face tot, ca eu stau ca plosnita in pat!
Ingrid, putere multa si sanatate lui Lucas!
Valentina, m-ai distrat cu trollerul
Andreealydia, ma bucur ca ati rezolvat cu creditul si o sa stai linistita la tine acasica.
Pico, sa-ti traiasca Ioana mica, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Silvy, e buna listuta de la Iulia, important e si ce iti spun de la spital. Si eu mi-am luat deja multe din cele necesare pt bagaj, mai am cosmetice si d-ale farmaciei.
Maine la 11 ma duc la Sanador la control, va dau de stire cand ma intorc!
Pup fetele dragi

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

buna seara!
imi pare tare rau ca bebe lucas nu e bine.
iulia, multumesc, ti-am raspuns. :)
azi am fost si noi la morfo de trim 3. bblina e bine, e cu 1 sapt in urma, dar sanatoasa sa fie. are 1850 g, la 32s5z. am primit si eu lista cu analizele de sapt 35. sper sa iasa bine, mai ales ca am avut tratament in sarcina, pt streptococul b. colul e de 40mm, deci... ne ducem, probabil, cu bine, pana la final, la 40s.
legat de sterilizare, nu numai biberoanele/tetinele se sterilizeaza. totul. lingurite, suzete, canute, etc. daca se clatesc, se clatesc cu apa plata (de buna calitate), in nici un caz cu apa de la robinet. eu am sa merg pe varianta clasica, doar la pompa de muls am sa fol solutia de la chicco.
uitasem sa trec pe lista de cumparaturi, cerceii. bine ca am citit de ei. o sa ne uitam pe la mall dupa niste tortite finute.

trusa de rahi-peridurala braun, de unde o luati? asta mi-a rec. dr, si pe net o gasesc la farmaciile 2na, dar au asa o varietate de preturi, ca nu inteleg... oare sunt in fct de zona, preturile?

Mamica de baiat mare si strumpfita Iris-Alexandra de 32+

Mergi la inceput