Mai-Iunie2011-BV anda15, Somleac! (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Marina, de ce nu ai folosi mereu solutia respectiva?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna burtici!

Noi suntem bine, bebe petrece inca de aseara; stau si ma intreb: nu o fi obosit copilul asta?!?

Fetele care nu sunt pe Facebook, am sa va rog sa faceti/facem un schimb de nr de telefoane, pt ca sa ne putem anunta atunci cand plecam catre nascut si cand nastem... ar fi foarte frumos sa avem galerii de sustinere pe forum

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Inna cred ca Marina se referea la faptul ca si aia e o chimicala si nu-i prea indicat sa lasi bebelu sa vina in contact cu ea, desi ei scriu pe prospect ca nu-i toxica. Eu oricum clateam sticlutele dupa ce le sterilizam in solutia aia, si tot asa foloseam o data la 2-3 saptamani.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna fetelor
ce trebuie sa contina geanta pentru spital
este difetita cea pt nastere normala fata de cea prin cezariana vreua sa fiu pusa la punct cu aceste detalii . pupici

30cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Si pe mine ma deprima vremea.

Joia trecuta am fost la medic.BB are 2,500 g si circulara de cordon..simpla..se pare.Sper sa nasc natural,nu vreau cezarianaa.
Si inca o chestie...medicul vrea sa-mi provoace nasterea prin 2 mai pentru ca trebuie sa plece in Italia la un congres despre infertilitate.Mmmmm...eu nu prea sunt de acord cu chestia asta...bb tre' sa se nasca cand tre' sa se nasca.Parca nici cu alt medic nu as naste...asa sunt eu, cu fundul in doua luntre.

Sambata am avut party.Am sarbatorit-o pe Ioana iar duminica le-am avut bolnave pe Ioana si Ana.Ana raceala iar Ioana un rotavirus. Acum suntem mai bine.

Si eu o simt pe bb in zona.Simt cum se misca pe acolo.Ma gandesc cu groaza la nastere.Dar abia astept sa scap de burta.
Am emotii fata de Ana..cum se va acomoda cu bb....

Mmmm..cam asta.

Noi avem 36 si 2 zile.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

uff! am pierdut un mesaj... incerc sa reiau...
daii, sper ca esti mai bine! sedere placuta in patut!
marina, ce poveste frumoasa! sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult! si eu am riscat oarecum, renuntand complet la stilul meu de viata mult prea calculat, pe care l-am avut inainte de relatia cu sotul meu... m-am aruncat cu capul inainte si bine-am facut, caci de-atunci chiar simt ca traiesc! rabdare multa cu hartiile! asa-i la noi si, tare ma tem ca nu se va schimba nimic multa vreme de-acum inainte!
iulia, eu mi-am cam cumparat ce-mi trebuie pentru bagaj. nu le-am pus in geanta, de frica sa nu grabesc nasterea. in legatura cu sterilizatorul... eu am alaptat, asa ca 6 luni am fiert suzetele si cate o lingurita folosita pentru siropele. apoi mi-am cumparat sterilizator de la chicco, pe care l-am folosit intens pana la 1 an si 1 luna. sterilizam tot ce puteam, care intra in contact cu gura copilului meu, deci si vasele din care manca. am recunoscut mereu ca-s paranoia! ii gateam la steamer, dar nu m-am gandit sa-l folosesc pe post de sterilizator... am si solutie de la chicco, dar n-am prea folosit-o, decat in concedii. dilema mea era, cu ce fel de apa clatesti ce sterilizezi in ea, ca daca folosesti tot apa de la robinet, care mai e rostul sterilizarii? mai e valabila inca vreun an, deci o voi folosi si acum. mai tarziu sigur voi mai lua un sterilizator, caci pe al meu l-am dat si nu cred ca mai duce inca un bebe...
inna, succes la control!
ralucis, pe mine cand m-apuca jena aia si-n popou si-n vagin, asa ce ma trec fiori reci pe sira spinarii! ma deprim iremediabil!!! ma gandesc c-acum m-apuca! daca il simt atunci pe bebe ca misca, mai "prin zona", ma calmez mai repede, ca-mi dau seama ca el e responsabil, dar daca nu, stau mai rau ca strutul lui somleac!
amidala, , poate-ti mai revii! eu ieri am fost zombi! dureri, griji, ceva contractii! azi pare ca-s mai bine!
ne-au iesit si actele pentru creditul cu care luam casa maica-mii! ce bine! marele nostru stres se apropie de final!
mai ramane "stresu'" asta mic, sa stea linistit cat mai mult la caldurica! cand vad ce putin mai aveti unele dintre voi, asa ce va invidiez! eu ma minunez teribil cand observ ca a mai trecut o saptamana, asta insemnand ceva riscuri mai mici. mi-e asa de mila de pretty si de bebe lucas!!! sanatate, piticule!
va pup!
mami de ema-stefania (10.07.2008) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Eu voi veni cu vesti abia joi seara. L-am sunat acum pe dr. si m-a programat tooooocmai joi....Stiam ca e de garda si credeam ca ma primeste la spital.

Din cate inteleg, varianta cea mai ieftina de sterilizare este tot apa fiarta!Sau steamerul...nici nu ma gandeam! La mine a ajuns sa fie obiect de decor in bucatarie!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Buna,fetelor si mersi de raspunsuri

Nu ma asteptam la o veste asa trista .Sa dea Dumnezeu sa-si revina micutul Lucas.Doamne ajuta.

Ralucis sa fie intr-un ceas bun alegerea restaurantului pt botez.Referitor la sterilizat,eu sterilizez pana la 6 luni si cand sunt in concedii(mi-e frica de apa de robinet din alte zone),dar in rest nu mai sterilizez nimic ca nu vad rostul,oricum dupa 6 luni bebe baga in gura tot ce prinde.

Marina deci merge steamerul?..asa eram de fericita aseara ca nu mai trebuie sa dau bani si pe sterilizator.Si chiar daca nu aveam steamer,mai bine luam unul cu 100 lei,ca e folositor si pt facut papa mai incolo,deci 2 iepuri dintr-un foc.

Valentina chiar ca sunteti mari,mai aveti inca un pic .Spor la bagajel.Vezi la fetele de la martie-aprilie ca parca au pe prima pagina listuta pt spital.

Inna iti tin pumnii sa vi cu vesti bune de la doctor.Solutia de la Chicco o am,sper sa nu fi expirat, am folosit-o in concediu la mare,dar e totusi o solutie si parca tot aburul fierbinte sau apa fierbinte sunt sfinte pt dezinfectat..cred eu.

Amidala cam aceeasi stare o am si eu.Daca pana la 32 de saptamani timpul a trecut foarte repede,acuma parca sta in loc.Uite o ca sa te mai inveselesti.

Pico ce bine ca mai intri din cand in cand.LA MULTI ANI,IOANEI!! SA CREASCA MARE SI SANATOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII.Multa sanatate bolnavioarelor.(Ioana a fost vaccinata contra rotavirusului?)

Andreealydia ,eu dupa ce sterilizam cu sol de la chicco,clateam biberoanele cu apa plata.

Ma apuc acuma sa fac o comanda maaaree pt haine la fete.Pt Iris vreo 7 rochii(comanda pt Iepurasul de Paste,pe langa bicicleta),iar pt cea mica multe hainute colorate.Sunt asa fericita ca mi-a dat sotul unda verde

POZE IRIS
mami Iulia32+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Pentru iulia si mamicile de fetite, am gasit rochite foarte frumoase la 7art.ro , culmea e ca pe unele le-am vazut la Debenhams la pret dublu, normal... Cred ca o sa comand si eu pentru printesele mele pentru botez, sunt vreo 5-6 care imi plac, nu stiu pe care sa le aleg, desi tocmai le-am facut unele foarte frumoase la croitoreasa mea, dar acelea sunt una alba si una crem, si cred ca vor rezista culorile intacte doar la biserica, pe urma o sa se faca multicolore

Sa le vedeti pe toate, unele sunt banalute, dar altele sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucis

Pentru iulia si mamicile de fetite, am gasit rochite foarte frumoase la 7art.ro , culmea e ca pe unele le-am vazut la Debenhams la pret dublu, normal... Cred ca o sa comand si eu pentru printesele mele pentru botez, sunt vreo 5-6 care imi plac, nu stiu pe care sa le aleg, desi tocmai le-am facut unele foarte frumoase la croitoreasa mea, dar acelea sunt una alba si una crem, si cred ca vor rezista culorile intacte doar la biserica, pe urma o sa se faca multicolore

Sa le vedeti pe toate, unele sunt banalute, dar altele sunt

Mersi de site,sunt superbe,cu siguranta comand cateva.

POZE IRIS
mami Iulia32+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput