Bucurii de sept-oct 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
GETY spune:
Cris, e foarte folositor , dar n-am rabdare sa-l citesc.
Poate poti sa pui link-ul?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Cris, e f interesant textul chiar daca e greu de citit din cauza diacriticelor. Din pacate nu am timp sa-l citesc acum pe tot, poate reusesc in weekend sau, daca nu, luni.
Ma bucur oricum ca nu m-am regasit decat in vreo 2 "pacate capitale ale educatiei".
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5+ cu bobulet mic mic mic
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Stiu ca e greu de citit si lung- dar mie mi-a placut.
Nu pot pune link pt ca l-am primit pe adresa mea de mail, eventual o sa caut pe google daca gasesc ceva, nu azi probabil luni.
Va pup si un we minunat.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
lilina spune:
www.damaideparte.ro/index.php/parinti-straluciti-profesori-fascinanti-de-augusto-cury/814/" target="_blank">Parinti straluciti, profesori fascinanti, de Augusto Cury
Cris, cred ca despre asta e vorba...
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
La multi ani tuturor celor care-si serbeaza azi onomastica, in special Bucuriilor Maria Elena, Daria Elena, David Constantin Marian, Dorian Constantin si mamicii Elenia! Numai bine tuturor.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5+ cu bobulet mic mic mic
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Buna ziua, haideti la si cappuccino. Eu am baut un ceai de mere.
Cum va petreceti weekendul?
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Crisnemes spune:
Lilina - merci de ajutor!
Urez si eu cu intarziere "La Multi Ani!" celor care si-au serbat ieri onomastica!
Lexi noi pe acasa- sincer la noi e asa frumos ca mie nu-mi vine sa merg niciunde. Ieri au fost doua prietene la noi si am facut un gulas la ceaun si a fost minunat.
O duminica placuta in continuare.
AdinaF spune:
buna fetelor!
tocmai am citit vestea saptamanii!
lexi, ma bucur mult pt voi, sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos. Maria va fi cu sigurantza incantata.
mai are cineva ceva de declarat?
crisnemes, acum am vazut cat e de mare (ca varsta) Dragos. n-ai vrut sa-l dai mai devreme la scoala?
Fetelor, eu de cateva zile am constatat din nou cat de usor pot fi influentzatzi copiii de varsta alor nostri de catre copii mai mari.
mare atentzie cu cine se socializeaza, cu cine ii lasatzi singuri, fitzi cu ochii ca pe butelie.
O fetitza de 9-10 ani le-a pus alor mei un biscuit in galeata lor de nisip si le-a spus sa manance, iar ei ... n-as fi crezut nicodata ... l-au mancat.
Jucau prinsa impreuna cu altzi copii si jur ca mai mult de cateva secunde nu i-am scapat din ochi, n-am observat nimic, mi-au povestit acasa.
acum vad cat e ceasul, am zburat si eu la somn.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, e gata , cappuccino-ul si ceaiul.
Adina, multumesc mult pentru urari!
Ai dreptate cu influentele asupra copiilor nostri, am remarcat si eu acelasi lucru la fii-mea, orice fac fetele cu care se joaca (care sunt toate mai mari), trebuie sa faca si ea. Si nici eu n-o las singura afara, sunt mereu cu ochii pe ea, spre amuzamentul vecinilor.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Crisnemes spune:
Lexi multumim de capucino!
Adina - pe Dragos nu am vrut sa-l sau la scoala, era prea mic anul trecut - eu zic ca anul asta este cel mai potrivit pentru el pentru a merge la scoala.
Cat despre influentele altor copii - eu ma bat demult cu astfel de probleme.
Sambata am avut niste musafiri iar Victor i-a injurat pe toti, ceea ce ma uimeste pentru ca nu stiu unde a auzit asemenea injuraturi. Nu am putut sta indiferenta si explicatia pe care am gasit-o a fost ca prin acele cuvinte ii cheama pe tigani sa vina sa-l duca de la noi. Stiu ca nu este cel mai frumos lucru pe care l-am facut dar asta mi-a venit pe moment.