Bucurii de sept-oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdinaF

mai are cineva ceva de declarat?

Nuuuuu.
Dar ma bucur mult ca ne-ai scris!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna

fetelor, copiii vostri au pofta de mancare ?
ca al meu copil nu prea mananca, ma dispera deja si ma gandeam sa ii fac niste analize, poate are Giardia, nici nu mai stiu ce sa cred ...
i-am facut in toamna analize, dar o sa ii repet macar asta.
nici nu vreau sa bag vitamine in el... poate doar ceva sirop natural,

voi le dati vitamine Bucuriilor ??????

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

ah, am uitat sa transmit un LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si noroc
tuturor celor sarbatoriti sambata, de C-tin si Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lilina, mananca, chiar foarte bine. Are 112 cm. si 20 kg.
Dar facem asa: (si cred ca toate mamicile procedeaza la fel)
- nu mananca dulciuri inainte de masa
- papa cel putin un fruct pe zi
Era o perioada cand nu prea manca carnita. Acum a inceput sa o ceara din nou. Si cand mananca felul 2, ii dau si salata verde cu ridichi. Se fereste un pic de ridichi ca a nimerit peste vreo 2 si erau iuti.
Trebuie cumparata cand sunt mici, cat mai mici.

Eu am inceput sa intampin niste problemute de comportament cu care nu m-am confruntat pana acum. Sper sa am rabdare sa le depasim, fara sa-i scap prea multe la fundulet.
Gen: e suparata pe noi ca nu facem cum ne zice ea, zice ca sparge tot prin casa daca nu o asclutam, daca nu-i convine ceva ne zice "M-am suparat pe voi" si pleaca in viteza din camera, chestii din astea.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

wow, Gety 20 kg !!! Vlad e super slab si inalt, are 16 si 114 cm
am observat ca in ultima vreme nu mai cere de mancare, iar cand ii pregatesc ceva, orice, spune ca ii e greata sau ca nu ii e foame.
eu cred ca e super lenes si nu ii place sa manance singur
il intreb ce mananca la gradi si in mare imi spune, dar cred ca doar ciugule, sau poate la gradi se ia dupa copii, chiar nu stiu
am observat totusi ca hainutele lui sunt f curate, nu mai sunt patate de mancare si chiar mi-am pus problema ca, de fapt, nu mananca, asta ar fi explicatia
o sa mai fac investigatii si sa o rog pe educatoare sa il urmareasca in mod special si sa imi spuna cat mananca, ca acasa nu prea mananca
nu stiu ce altceva sa mai fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fii-mea ar mesteca intruna daca ar putea. Nu avem probleme cu mancarea, avem doar probleme cu faptul ca nu vrea sa pape legume deloc. Singura leguma pe care o mananca sunt morcovii cruzi. Atat. Asa ca mesele principale constau mai mult din carnita de pui sau peste, facuta la cuptor, pe gratar sau in tigaie (uneori si fiarta dar mai rar). Mananca in schimb fructe, branza, ceea ce e bine. Bate si ea spre 20 de kg, iar ca inaltime nu stiu cāt mai are, dar nu trece de 110 cm.
Edit: vitamine nu-i dau, consider ca nu e necesar deocamdata.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Va salut in viteza si va las o . A, pentru Lexi un suc de fructe
Eu, ca de obicei, am multe pe cap; am citit tot din urma, dar nu pot scrie pe indelete, o am pe Diana in forma maxima

Va tzuc si va doresc o zi frumoasa!!

Mergi la inceput

buna dimi...

ne-am intalnit ieri in parc cu Adrianamica si Dudu, s-au jucat baietii nostri un pic, cat am mai stat noi de vorba. Imi spunea ca e ff aglomerata la birou, d-aia nu a mai avut timp nici sa intre pe forum, a avut o perioada cand ajungea si la 11 acasa....
Dudu arata ff bine, zicea Adriana ca si el e destul de agitat dar ca ei s-au obisnuit deja cu ideea

stateam pe terasa din spatele biroului si cum adia incet vantul, am inchis ochii si mi-a imaginat ca eram pe plaja, ma relaxam langa un cocktail exotic abia astept sa merg la mare, AMR 17 zile

o zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
Xan, multumesc pentru sucul de fructe, a fost delicios!
Lilina, ma bucur ca v-ati intalnit cu Adriana si ca v-ati simtit bine. Ce putin mai ai pana sa mergi la mare!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 6+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna Diminetata!

Lilina, Victor are aprox 115 cm si aprox. 20 kg, nu l-am masurat de multisor. Are zile in care nu mananca mai nimic dar de cele mai multe ori mananca suficient. Mananca in general echilibrat si nu este mofturos,zilnic mananca fructe si legume si supa.
Dar din experienta mea cu Dragos te sfatuiesc sa-l lasi in pace. O sa manance el cand o sa inceapa sa faca sport regulat (nu faptul ca e spedy gonzales si ca nu are stare o clipa)si cand o sa vrea el.
Daca faci analize pentru viermisori musai trebuie sa le faci ca la carte- adica sa recoltezi scaun din 3 in 3 zile timp de 2 saptamanai si abia atunci poate ca iese ceva.
Daca vrei poti incerca un tratament cu plante de la plafar- era ceva solutie din seminte de dovleac.

16 kg eu zic ca sunt OK pentru varsta lui.

lui Vladone si pentru tine sa te linistesti.

Gety- sa vezi cand auzi de la 2 beieti nervosi ca striga ca nu sunt mama buna, ca apoi in jumate de ora maxim sa vina sa-mi spuna ca sunt cea mai buna mama. Eu ii las sa se linisteasca si apoi discutam pe ton normal ce vor si de ce au fost suparati pe mine. Recunosc ca nu sunt intotdeauna calma dar in ultimul timp ma straduiesc sa fiu mai echilibrata in fata lor.

Dar ce frumos este cand Victor este fericit din lucruri foarte marunte si ne spune ca ne iubeste si ca este cea mai fericita zi din viata lui, si asta se intampla zilnic, si nu uita pe nimeni(parinti, Dragos, bunici si verisori)

Xan

Azi baietii au fost 2 mici vedete - au reusit dupa multe incercari si multe zile sa intre in direct la radio Itzy-Bitzy si au vorbit cu Sir Peter si Aramburu.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput