Bucurii de sept-oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Aloha!

LEXI!!!!!!!!!!! (cu paharele cu alcool doar eu... )

Mey... te felict, va felicit din toata inima pentru "bobulet mic mic mic" !!! Asta DA! surpriza!!! Sa fii sanatoasa, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!!! Si... sa fie intr-un ceas bun si cu... CUC?! Mmmm?!?!

Iti urez inca o data, pentru ziua de ieri: La multi ani! Plini de iubire si bucurii!!!

si Mariucai! I-ati dat vestea?! Cum a reactionat?!

Monique, La multi ani! Cu multa sanatate si bucurii!!!

Roxana, ! Spor la cumparaturi!!!

Tanima, offf!!! Multa sanatate micutilor!!! Iar tie multa bafta sa ti se indeplineasca ce ti-ai propus... Si multa putere sa treci cu bine peste aceasta perioada! Te inteleg si te cred ca-ti este greu... Esti o mama de milioane si tot respectule pentru tine!

Salut si restul mamicilor, imbratisez si bucuriile!

Nu am avut timp sa citesc din urma ... sanatatea "defecta", Mitzu, de asemenea, racita si, evident, sta acasa... a trebuit sa-si ia sotul concediu... caci altfel...

Aseara am ajuns acasa la 22 si un pic... am facut un dus... si am "chicat"... lata... (ma rog... mai mult ingusta decat lata... la cat mi-s de skinny...)... so... "What a f**k ?!"...

Revin... cand aterizez pe Pamant!!!

O zi placuta!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor, va ofer si cappuccino! Tanima, promit ca eu nu beau!
LA MULTI ANI, MONIQUE![s] Sa ai parte de fericire si bucurii alaturi de cei dragi tie si sa fiti sanatosi cu totii!

Multumesc mult pentru urari si felicitari!
Yoanna, inca nu i-am spus Mariei, de faptu nu am anuntat familia, asteptam sa vedem daca e totul ok si pe urma. Miercurea viitoare am programare la doctor.
Multa sanatate atat tie cat si lui Mitzu!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5 sapt cu bobulet mic mic mic
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

LEXIIIIII, CE TARE MA BUCUR PENTRU VOI!!!!!!!! Ce discretie... am cautat in urma, nu intelegeam cum de mi-a scapat anuntul... dar dupa am vazut ca n-ai anuntat, doar ai strecurat un bobisor la semnatura... Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. exact ca tine am facut si eu: pana nu m-am asigurat ca totul e in regula nu am anuntat familia si nici pe dariuca (bine, ea avea 1 an, nu prea intelegea cum sta treaba...) in ca o data, ma bucur tare mult pentru tine si iti doresc sa te bucuri din plin de toata aceasta perioada...

Ioana, cam stiu ce inseamna ca "chici lata" ... din pacate la mine nu se poate spune ... ingusta... multa sanatate tie si lui Mitzu

Tanima, multa sanatate copiilor si tie putere sa treci peste necazuri! la nova noi am platit 30 lei, cu trimitere de la medicul de familie.

LEXI, LA MULTI ANI, INTELEG CA-I CU INTARZIERE... DAR MAI BINE MAI TARZIU...

MONIQUE, LA MULTI ANI! sa fii fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare!

Ei Lexi acum am inteles de ce ne servesti doar cu capucino si nu dai si tu un pahar de sampanie!

"LA MULTI ANI!" - Sa fii fericita, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos. FELICITARI- in cinstea ta voi bea azi un pahar de vin. Te imbratisez si-ti doresc tot binele din lume.

MONIQUE "La Multi Ani!"- sa fii fericita si sa ai parte de multe bucurii.

Roxana- spor la treaba si mai rezista un pic bucuria v-a fi mult mai mare apoi.
Roxana - daca fac ordine in dulap si arunc tot ce ar trebui raman cu dulapul gol, in speranta ca voi mai reusi vreodata sa slabesc tot tin acolo haine pe care nu le-am purtat de multa vreme.

Tanima- iti tin pumnii sa faci ceea ce trebuie.

Ioana- te asteptam sa aterizezi cat mai repede.

Fetelor pentru ca in excursie din toata grupa nu merg doar 2 copilasi am hotarat sa-l las, sper sa fi facut bine.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna ziua! Vin repejor la capuccino, sampanie...
La multi ani, Moni!! Sa fii fericita!

Lexi, cum ati sarbatorit? Sau lasati pe week-end?
Tanima, iti tin pumnii, daca te gandesti la o schimbare... sa ai mult noroc! Tare as face si eu un asa pas, mai ales ca in urma noii legi veniturile ne vor scadea considerabil, dar... pana acum nu am gasit nimic de lucru in alta parte.
Ioana, va doresc multa sanatate!!
Cris, sper sa fie o excursie frumoasa!
Rox, Lilica, restul fetelor, puup!

Mergi la inceput

Roxana, Cris, multumesc mult pentru urari si felicitari!
Roxana, mult curaj cu mutatul, hai ca mult a fost putin mai este!
Cris, distractie placuta lui Victor si sa se intoarca incantat de acolo. Cand e excursia?

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5 sapt cu bobulet mic mic mic
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna tuturor, e gata si cappuccino!
Xan, am petrecut oarecum weekendul trecut cand am fost cu Maria intr-un parc de distractii si s-a dat intr-un carusel si a calarit un calut frumos si bland, dupa care am facut un gratarel intre 2 stropi de ploaie. Asa ca nu mai sarbatorim momentan. Ieri m-au surprins colegele cu o gramada de cadouri, chiar nu ma asteptam...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5+ cu bobulet mic mic mic
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Wow! Ce veste buna, Lexi! Dar n-ai scris nimic ca mai "lucrezi" la o surioara/fratior pentru Maria.
Te pup cu drag, un sincer "La multi ani" pentru ziua de ieri, iti doresc ca samburelul sa se prinda bine bine, si tu sa ai o sarcina usoara.

Monique, la multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Gety, multumesc mult pentru urari si felicitari! Pai sa stii ca asupra proiectului "bebe 2" ne-am hotarat foarte brusc (de fapt sotul, ca eu imi doream de mai mult timp), in martie. Si nu am vrut sa povestesc nimic pentru ca nu eram sigura daca vom reusi sau nu. Ma bucur ca Dumnezeu a vrut asa!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5+ cu bobulet mic mic mic
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi - multumim de capucino!

Gety - sa inteleg ca si pe tine te intereseaza proiectul bb2. Eu iti urez bafta.

E minunat sa ai 2, 3 copilasi.

Excursia lui Victor este in 31 mai.

Victor se pregateste de serbare si o sa fie gradinar, o sa deschida serbarea.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput