Bucurii de sept-oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

f trist, pufy, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua!

Ce mai faceti?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pufy, f trist si emotionant! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Pe tine te imbratisez strans!
Gety, sper si eu sa scapati de coji pana in weekend.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Va multumesc fetelor pentru intelegere si sustinere....azi un tablou cu poza lui G a aparut in DFAC...cu flori sub el, drept omagiu...(nu stiu de unde ca aici nu se gasesc flori....).
Asta e viata....

Am mai postat si azi...sunt razvratita si trista...din nou....

http://povestiprafuite.blogspot.com/

puteti sa si comentati pe blog la postarile mele, fiindca accept si criticile fara nici o teama:), mai ales daca sunt constructive...

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Pufy, am citit si m-am intristat.

Ce sa zic, ma gandesc ca poporul roman nu a fost asa de la inceput.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna fetelor
revin dupa o absenta motivata. in sfarsit, ieri am terminat de carat si ultimele bagaje. dupa ... o saptamana de impachetat, ambalat, carat, in sfarsit am predat ieri cheile. din pacate apartamentul nostru nu este gata, conditiile meteo cu ploi si umezeala ne ingreuneaza finalizarea, caci peretii nu se ususca, nu pot da cu lavabila, totul e umed...

astfel incat solutia logica pentru o perioada limitata de 2-3 saptamani era sa ne mutam la socrii, care au 4 camere. am dus cateva haine de-ale noastre si ale copiilor, cateva jucarii si unele cosmetice la socrii, cu gandul ca stam acolo. din prima clipa mi-am dat seama ca sunt foarte deranjati de acest aspect. de fapt, chiar daca stiau de luni ca de vineri nu vom mai avea unde dormi, ne-au spus ca ei nu sunt pregatiti sa ne primeasca vineri, sa doarma copiii la mama vineri.

cum ne-am mutat a inceput stresul:
- daca am luat rosii, nu erau la fel de bune ca cele pe care le cumparase socra-meu;
- cand am vrut sa tai rosiile, a venit soacra-mea sa-mi spuna ca nu tai cu cutitul care trebuie, mi-a dat ea alt cutit
- cand sa fac friptura la gratar, s-a oripilat ca o bat direct pe fundul de lemn, fara a pune un plastic pe el; dupa care, oripilare si mai mare ca nu sterg bine carnea cu servetel, dupa ce am spalat-o.
- cand ii scoteam din baie pe copii, venea soacra-mea cu un prosopel de la ea, mai mic, ca sa se stearga copiii foarte bine intre toate degetele de la picioare, caci eu acolo nu-i stergeam;
- cel mai tare m-am enervat ca am venit intr-o zi destul de tarziu acasa (pe la 9 seara), dupa ce carasem toata ziua, iar copiii mei se harjoneau, se jucau, iar socrii erau numai cu gura pe ei: daria nu mai sari, victor nu pune mana, nu aia, nu aia! m-am uitat in jur, nici o jucarie! eu stiam ca le adusesem 2 pungi mari de jucarii. le-am cautat, erau dupa un dulap. le-am dat copiilor sa se joace si au fost foarte fericiti! socrii erau innebuniti, ca le imprastiau jucariile in casa! pai ce vreti, fratilor, fara jucarii, nici ei nu se ocupau de ei, ce sa faca copiii? m-am suparat tare, caci ii vedeam ca ai mei copii erau veseli, iar socrii imbufnati si tipau la ei...
- ieri a fost cireasa de pe tort: mai aveam cateva bagaje de dus la noul apartament si, cum se facuse tarziu, l-am rugat pe socra-meu sa il ajute pe tudor pentru ca eu sa ajung sa le dau copiilor de mancare si sa-i culc (caci socrii nu se pricep sa faca asta). cand a venit si a vazut bagajele, cu o iritare in glas: asta le ducem la mine acasa? eu i-am raspuns, iritata, normal: nu, dar ce, v-au deranjat cateva pungi cate am luat cu noi acasa? iar el, intr-o nesimtire fara margini, mi-a replicat: daca tie alea iti par numai cateva pungi... astfel incat i-am spus ca ma mut cu copiii la mama acasa, in 2 camere, daca pe el l-au deranjat bagajele noastre. zis si facut! aveam niste nervi cat china (si Itzy stie cel mai bine ce mare-i China!). am carat din nou pe scari (stau la 4/4) toate bagajele si le-am dus la mama. m-au suparat foarte tare. nu le-am cerut niciodata nimic peste puterile lor. toti prietenii/ cunoscutii ne intreaba de ce nu ne-am mutat in locul lor in apartament, caci stau 2 batrani in 4 camere iar noi ne impovaram cu credite pentru a ne permite 4 camere. am trecut si peste acest aspect, am zis, ok, nu vor, nu vor, e dreptul lor, casa lor, asta este! dar chiar sa-i deranjeze cateva bagaje pentru 2 saptamani din viata lor, a fost prea mult pentru mine! nu inteleg, nu pot si nu vreau sa inteleg cum niste parinti nu fac ceva ce le sta in putinta sa-si ajute copilul si familia acestuia. accept ca exista si astfel de persoane dar nu sunt obligata sa le indragesc.

cand vad atata egoism ma rog la Dumnezeu sa nu uit niciodata cat de mult imi iubesc copiii, sa nu uit niciodata ca ei sunt cea mai mare bucurie a mea si cea mai mare realizare si sa nu uit vreodata ca armonia si fericirea vine din a darui si a intelege.

va las, ca acaparez tot subiectaul...

Pufy, ti-am citit articolul, ti-am si raspuns pe blog.

lili, multa sanatate lui vladone!

Lexi, ai avut inca o dovada a faptului ca traiti bine acolo unde sunteti...

Mergi la inceput

Buna tuturor.
E gata si cappuccino.
Aici e soare si frumos dar un pic mai rece fata de zilele precedente. Ieri seara am iesit cu totii afara si am plantat niste muscate si niste petunii pe care le cumparaseram. Acum arata totul foarte frumos si vesel.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana01

Lexi, ai avut inca o dovada a faptului ca traiti bine acolo unde sunteti...

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Un licurici m-a invatat sa traiesc frumos

Da, traim mai bine, dar strict din punct de vedere financiar. ATAT! Oameni din astia gasesti pe toate drumurile sau or fi mai breji politistii din Trier care, desi incadrati pe banda de mers inainte au facut drapta si au intrat in noi, sau aia care, atunci cand o colega a avut un accident care i-a facut praf masina, au spus ca pe ei nu-i intereseaza? N-au facut o poza, o masuratoare, nimic, iar fata saraca a ramas in drum si, daca nu era abonata la ADAC, nici nu mai ajungea acasa? (a ajuns la 11 noaptea, desi accidentul a fost pe la ora 17). Vrei sa-mi spui ca aia au fost mai breji doar pentru ca sunt nemti?
In fine, nu vreau sa mai deschid subiectul asta, e unul extrem de sensibil pt mine si e clar ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda din acest punct de vedere.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare!
Vin si eu la cafea dupa o scurta pauza.

Chiar daca pauza mea a fost mai relaxanta decat a Roxanei :).

Lexi - imi pare rau de operatia suferita de sotul tau si de peripetiile prin care ati trecut- dar totul se compeseaza cu restul vacantei minunate. Si eu mai am de cumparat niste floricele care sa inveseleasca casuta, m-am gandit sa cumpar niste panselute.

Pufy- D-zeu sa-i odihneasca!Iti doresc sa te intorci cu bine acasa. Cat mai stai?

Lilina- sanatate lui Vladone.

Roxana - eu pot sa-ti dau un singur sfat - tu fa asa cum crezi mai bine si sa nu te afecteze prea mult comportamentul socrilor ca doar tie iti faci rau, mai suporti un pic si apoi esti la casa ta. In lumea asta mare sunt oameni de diferite feluri si nu pot gandi toti la fel ca noi- spun asta pentru ca eu m-am obisnuit sa traiesc cu socrii si sa-mi sun parintii o data pe zi fara sa le cer ajutorul. (Cand am ajuns acasa din minunata excursie am constatat ca baietii mai aveau putin si ii mincau mustele- nu au facut dus de joi seara)

In rest va pot spune ca am avut ocazia sa vad Dublinul care este minunat- este locul unde m-as muta fara nici o problema. Am fost vreo 4 ore si in Londra unde am vazut cateva obiective importante si impresionante.
Le-am cumparat baietilor 2 pistoale din Dublin si am avut numai putin pana sa fim arestati- am avut noroc ca le-am declarat la vama. S-a strans tot aeroportul sa vada pistoalele. Irlandezii sunt putin stresati acum pentru ca urmeaza sa-i viziteze Regina Marii Britanii si este un conflict intre britanici si irlandezi, mai urmeaza sa vina si Obama care se pare ca are ceva radacini in Irlanda.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

roxana, nu te mai enerva, pur si simplu nu te mai baza pe ei, asta e ceea ce poti sa faci pt a nu te mai lovi de situatii in care sa devii iar dezamagita / frustrata, nu toti parintii sunt la fel ...

si eu imi doresc atat de mult sa scap de blocul in care locuim, nu mai zic de un apartament mai mare, macar 3 camere, dar deocamdata nu ne permitem aceasta schimbare,
ieri era harmalaie la noi in bloc ca doamna care e administratorul blocului nu a platit facturile radet si s-au adunat cam 1 miliard (o suma mult prea mare in comparatie cu sumele restante !!!) asa ca de luni ni se va opri apa calda o sa iasa macel, asa presimt, pt ca e vorba de 10 scari x 10 etaje si lumea a suportat pana acum ca nu au suferit prea tare din cauza proastei administrari, insa acum e 'groasa'

va pup dragele mele, sa aveti o zi minunata

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput