Bucurii de sept-oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Va invit la o sau cappuccino.
Lilina, aoleu, ce urata faza cu administratoarea! Sper sa se rezolve problema apei calde. Vlad ce mai face?
Roxana, zic si eu ca Lilina, nu te mai enerva ca oricum perioada asta cu mutatul reprezinta un stres enorm, daca te mai si enervezi risti, Doamne fereste, sa te imbolnavesti. Te inteleg perfect pentru ca atunci cand ne-am mutat noi nu mai puteam dormi noaptea de stres, Extraveralul era la ordinea zilei. Trebuia sa eliberam apartamentul in care locuiam dar casa in care urma sa ne mutam nu era inca locuibila, nu aveam instalatiile sanitare montate iar noi mai aveam 5 zile si trebuia sa plecam. Pana nu i-am amenintat si cu mama tribunalelor nu s-au miscat sa ne monteze instalatiile sanitare, dar numai eu stiu prin ce-am trecut zilele alea. Ma si vedeam in noiembrie, cu un copil mic dupa mine, dormind sub vreun pod... Asa ca te rog eu, nu te mai consuma. Vorba Lilinei, nu toti parintii sunt la fel. Poate ca socrii tai se gandesc ca si-au facut pana acum datoria fata de fiul dumnealor si de-acum gata, sa se descurce. Sa stii ca am intalnit multi parinti care gandesc asa. Nu stiu cum pot, dar asta e alta poveste.
Gety, Maria cum se mai simte?
Eu am uitat complet ca azi e inchis la gradinita fiica-mii asa ca am trezit-o degeaba mai devreme si chiar imi pare rau ca tare ar mai fi dormit. Ametita mai sunt...
Va doresc weekend placut cu vreme insorita si relaxare!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi - vin eu la cafea.

Mai fetelor spuneti-mi cum sa procedez- gradinita lui Victor organizeaza o excursie la Sibiu cu autocarul, sa-l las sa mearga? Merg cam jumatate din grupa si mai merg cu grupa pregatitoare din gradinita. Mi se pare drumul foarte lung pentru o excursie la gardina zoologica.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Lexi, multumesc de intrebare, e ceva mai bine, adica tuseste mai rar . Si s-a trezit azi nervos azi, nu avea chef de nimic, urla din orice

Cris, si noi am avut o excursie la gradi dar nu l-am lasat, al meu e tare nazdravan si mai are 2 colegii mai nazdravani si mi-era teama de ce nebunii ar putea sa faca pe acolo, mai ales ca zilnic vine cu vanatai, lovituri si alte altea si mai imi spune ca l-a batut unul din cei 2 colegi si ca a dat si el in ei si tot asa. Am zis ca il las doar daca merg si eu

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

gagici, weekendul asta aveti 20% reducere la toata colectia otto.ro

spor la shopping, io nu m-am putut abtine

Mergi la inceput

Lilina, spor la shopping si tie. Nici eu nu ma pot abtine de obicei, nici atunci cand nu sunt reduceri.
Cris, nu stiu cati km sunt de la Cluj la Sibiu dar eu pe Maria nu as lasa-o doar in grija educatoarelor, mi-ar fi teama stiind cat de de neastamparata si de curioasa. O clipa daca nu esti cu ochii pe ea, dispare. As lasa-o doar daca ar merge unul dintre noi cu ea.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cris, raspund cu intarziere. Nici eu n-as lasa-o pe Maria sa mearga singura undeva numai cu gradinita.
Drept sa va spun, mie mi-e teama sa o las singura in casa sa ma duc sa iau o paine de la magazinul de langa casa, sa zicem.
S-au intamplat atatea nenorociri, copii cazuti de la balcon si nu intotdeauna era singuri in casa.

Am iesit cu rolele afara. E frumos, imi place, dar ma tin de mana sotului.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara si mii de scuze; nu am mai reusit sa intru, nu mai am parca timp de nimic. Am o perioada grea la serviciu, foarte aglomerata, brr, astept vacanta! Acasa, treburi, copii, stiti voi...
Noi suntem bine, sanatosi.

Va tzuc cu drag, revin, doar sa ma mai eliberez un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Multumesc de raspunsuri. Inca sunt destul de nehotarata, azi dupa masa vad cati copii din grupa sau inscris si daca sunt mai mult de jumatate il las sa mearga, daca nu va merge data viitoare....
Lexi distanta Cluj-Sibiu- este de 160 km.

Xan - pupici si te asteptam!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Apar si eu mai tarzior, dar sper totusi ca veti servi din si cappuccino pe care le-am pregatit.
Cris, e ceva distanta. Mie una mi-ar fi teama sa o las pe fii-mea.
Saptamana asta au anuntat aici vreme schimbatoare, deocamdata e innorat si s-a facut racoare. Dar cica de saptamana viitoare se va incalzi din nou, sper sa fie asa.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

buna, multu' de capuccino

vad ca au iar per de reduceri astia de la otto, 25% !!! au mama mea, nu mai vreau

xan, pup, si eu astept vacantele chiar ca nu mai am rabdare si sunt asa de obosita, abia astept sa 'fac nimic'

Mergi la inceput