FIV in Ungaria 129

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

alinuk- multumim, sa dea Dumnezeu sa ni se intample la toate! Cum mai esti!

Tonirro, nu te lasa, mai cauta ace ca pana la urma gasesti! Cere ace de insulina, eu le-am luat de la Farmacia tei. Sa stii ca am emotii pentru primul shot, desigur ca in ultimele nopti am inceput sa visez urat numai la gandul ca nu reusesc sa imi fac injectiile

dragoste777- bafta multa azi!!!

samira, stiu ca si tu ai emotii zilele astea; sa iasa cum trebuie la ecografii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cybele,eu nu prea mai am emotii in ceea ce priveste Fivurile astea...m-am tabacit dupa atatea nereusite

multa bafta tuturor fetelor in focuri.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

buna fetelor
petrutaf ti am trimis un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

Buna fetelor
Cybele am inceput startul si iti urez si eu multa bafta si si lui Tonirro. poate ne intalnim
PASTE FERICIT

Mergi la inceput

samira, pai poate e mai bine asa, cu mai putine emotii; relaxarea asta e tare importanta, iar eu ma agit zilele astea de numa'; unele chestii oricat m-as stradui nu se leaga, sunt obosita, frustrata si asta ma arunca in pragul disperarii; ar trebui sa imi inscriptionez un tricou cu "in cautarea optimismului pierdut" - cam asa ma simt........

tonirro, sa stii ca azi pun in aplicare trucul de care mi-ai zis pt injectare, las solventul impreuna cu solutia sa se odihneasca nitel si apoi pac! la razboiu'! va povestesc eu daca am reusit singurica sau a intervenit husbandul in operatiunea Tzepuri cu Menopur

dragoste, super , hai ca suntem la rand pe linia de start fetelor!

Intram in saptamana patimilor asa: dragoste777-miercuri, eu joi si tonirro vineri! Iar Samira cu ovulatia ei patimeste in ziua de Paste...

Sa fie cu noroc si sa dea Dumnezeu sa ne intoarcem cu bebeii bine prinsi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

cybele am bifat si operatiunea "ace", indeplinita, le-a gasit mama in prima farmacie in care a intrat . Chiar te rog sa-mi spui cum se desfasoara primul "shot" pentru ca si pe mine ma bate gandul sa incerc singura din prima. Si sa stiu daca o dau cotita sau ma dau viteaza . Eu sunt foarte optimista (de vreo 2 zile) si vreau sa va molipsesc si pe voi. Consider ca sunt la sfert de drum. Si pana acum e bine. Inaintez cu pasi mici si ma bucur de fiecare reusita. Am terminat AC - super! azi e ultima zi de pauza - super! unde mai pui ca am vopsit si ouale si am dat si closca afara din casa ca tipa mai tare ca mine ; de maine incep injectiile - super - cred ca-mi iau o galeata de inghetata sa sarbatoresc evenimentul... Cu fiecare zi sunt mai aproape. Vreau sa ma bucur de fiecare zi pentru ca nu stiu cum va fi peste o luna. Acum, imi pot permite sa ma bucur. Daca n-o sa fie, o sa am tot timpul sa fiu trista atunci. Alinuk multumim pentru incurajari! Sa ai un Paste de neuitat! Va urez tuturor un Paste fericit! Si multa multa incredere! . cybele, dragoste777, cu tot optimismul inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cybele,ai fost tare haioasa cu Saptamana Patimilor

am intrat si eu azi in posesia Crinone-ului si a Prg injectabil...mai am o saptamana si incep iar cu constiparea si cu galmele dureroase pe fund...si daca ar fi cu ochi n-ar fi vreo problema da' parca vad ca iar ma chinui de pomana
cu Clexanele am inceput acu' vreo saptamana deci ma injectez si eu impreuna cu voi.

bine ca m-a dus capu' sa sun aseara la Robert sa-i spun de camera...mai avea doar una singura libera

hai...va pup...ma duc sa vopsesc oua.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Raportez incheierea operatiunii PRIMA INJECTARE care a decurs PESTE ASTEPTARI.

Tonirro draga mea nu am simtit

nimic nimic. e ca la aparatele foto- POINT and SHOOT. e, glumesc ca acum mi-s din nou optimista, si sper sa ramanem tot asa tot plutonul de fete care suntem in focuri.

Sa iti spun exact cum a decurs treaba. La preparare am avut ceva emotii, si mi-au tremurat mainile ca naiba, m-am stresat ca eu 3 prafuri imi dizolv si tot trecandu-le de colo colo imi era ca pierd cate o picatura -doua sau ca nu absorb tot. Pana la urma a intrat husbandul in actiunile, ca la ulrima cticluta chiar nu reuseam sa iau tot lichidul, si uitandu-ma la seringa mi-am dat seama ca imi lipseste 0.1 ml.

Ei si partea cu intepatul crede-ma ca a fost cea mai usoara: am apucat pliul regulamentar si am tintit. Crede-ma ca a intrat acul pana la capat fara sa simt nici cea mai mica jena. Faza cu apasatul pe piston a fost o reala placere deja.
Si asta a fost tot, sunt efectiv fericita ca am facut primul pas - SA IASA BEBE!!!

Samira, imi place ca esti relaxata, si uite ca dupa faza cu camera poti sa spui si NOROCOASA. sa o tii tot asa cu norocul!

Va pup pe toate dragelor, va multumesc ca existati, ma simt mult mai bine ca pot impartasi cu cineva momentele astea de ...suspans!

Va pup!Iesim la o plimbare sa sarbatorim prima intepatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Cybele, cand ti-am zis eu ca intepatul e cel mai usor pas din intreaga operatiune nu m-ai crezut
Patimaselor, sa va fie la toate intr-un ceas bun inceputul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Buna ,

Stie cineva daca si de la ce farmacie din Ungaria se poate cumpara progesteron injectabil ( indiferent de doza sau producator)?

Mergi la inceput