FIV in Ungaria 129

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

Buna!
Fetele mai vechi ma cunosciar pentru cele noi :endometrioza, 3 fiv-uri in Ungaria si ma pregatesc de FIV4 in Austria.
Va rog daca puteti sa ma ajutai cu farmacii din Debrecen( sau alte localitati din Ungaria mai aproapre de RO eu sunt din Cluj-Napoca) , de unde pot cumpara merional ( denumire/adresa/nt.tel al farmaciei sau orice informatie ).Am nevoie de 6 cutii !Oare se gasesc pe stoc sau trebuie sa fac comanda inainte? Pot cumpara medicamentul pe reteta din Austria sau trebuie sa am reteta din Ungaria?
Multumesc anticipat si multa bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

petrutaf,

http://www.kabaypatika.hu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

KABAY GYOGYSZERTAR
6722 SZEGED
TISZLA L.krt 95
telefon 62420763
asta e adresa farmaciei si au merional pe stoc dar nu stiu daca ai nevoie de reteta .BAFTA

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrutaf

Buna!
Fetele mai vechi ma cunosciar pentru cele noi :endometrioza, 3 fiv-uri in Ungaria si ma pregatesc de FIV4 in Austria.
Va rog daca puteti sa ma ajutai cu farmacii din Debrecen( sau alte localitati din Ungaria mai aproapre de RO eu sunt din Cluj-Napoca) , de unde pot cumpara merional ( denumire/adresa/nt.tel al farmaciei sau orice informatie ).Am nevoie de 6 cutii !Oare se gasesc pe stoc sau trebuie sa fac comanda inainte? Pot cumpara medicamentul pe reteta din Austria sau trebuie sa am reteta din Ungaria?
Multumesc anticipat si multa bafta tuturor!

www.libradebrecen.novadata.hu
Debrecen, Nagyerdei korut 98,tel 52/432-288

Sper sa-ti foloseasca...bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

pertutaf,nu-mi aduc aminte la Debrecen Ungaria ai facut fiv-urile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

tannoo25, luisianadsd, ank30 multumesc !

ank30 toate fivurile le-am facut la Budapesta, de aceea nu stiu farmacii din Debrecen si nu as merge pana in Budapesta doar pt medicamente, desi acolo stiu multe farmacii de unde pot cumpara merional, poate ca o ultima solutie am sa iau in considerare si Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Petruta, retetele din Austria sunt valabile si in Ungaria.La ce clinica din Austria mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Petruta-
eu am luat merionalul de la farmaciaNAP PATIKA din Debreten;e pe strada HATVAN UTCA 1.Nu mai atiu numarul de telefon, dar da pe google si o gasesti;daca gasesti pe cineva vorbitor de ungureste sa vorbeasca cu ele ar fi bine.Trebuie sa suni inainte sa spui cate cutii iti trebuie si sa faci rost si de reteta cu parafa in original si din Romania.(eu asa am facut).Iti spune si cand au medicamentele si cat costa.Poti plati si cu card Master sau Visa.Farmacia e chiar in centrul Debrecenului si se ajunge foarte usor la ea.

Corina, o 13+ fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

cybele de maine incepi injectiile, nu? multa bafta ! Mie mi-a cumparat sotul seringile, nu a gasit ace micute ca cele din clipul de prezentare, drept care mi-a luat unele cat degetul meu mic (si de lungi si de groase ). Glumesc. A luat niste ace . Eu incep de vineri. Sa nu uit! In clip, fata care se injecta spunea ca dupa ce amesteci solutia cu prafurile, sa lasi seringa pe masa cateva minute, ca nu mai ustura la fel de tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Doamnee cate fete in focuri!!!!
Fetelor va doresc reusite tuturor si cel putin la fel de multa bucurie pe cat simt si eu, acum ca sunt insarcinata!

Luisandsdce faci? cum merge treaba? Bafta!!! Sa-mi calci pe urme!

Eu incep pregatirile de Paste..fara agitatie, cu calm si bucurie!!!

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata

Mergi la inceput