FIV in Ungaria 129

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefan_smn spune:

Buna,

Am fost to Kali Debrecen la inceputul acestui an (februarie) pt. FIV si am ajuns pana in stadiul achizitionarii tratamentului, cand s-a intamplat evenimentul fericit (am ramas insarcinata normal) si nu a mai fost nevoie de tratament si FIV. Doresc sa vin in ajutorul celor care parcurg acesti pasi cu medicamentele care le-am acizitionat, la un cost mai accesibil decat de la KALI. Medicamentele sunt:Gonapeptyl 0,1 mg/ml 1 cutie si Gonal-f 0,5 ml 2 cutii. Daca e cineva interesat, va rog un mail la stefan_smn@yahoo.com.
Salutari si succes la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

samira
a inceput numaratoarea inversa.
Doamne Ajuta !!!
Asta este cu zilele , las' ca rezolvi tu si problema asta si apoi mergi la Budapesta sa aduci acasa mamarutele.
Nu mai stiu cati embrioni transferi.
Sper sa incep si eu la CM din luna mai , asta in ideea in care nu ma mai trezesc cu un chist functional.
Fetelor ,
oare ce as putea eu sa fac sa previn formarea unui chist functional si care sa nu afecteze stimularea care va fi inceputa la urmatorul CM/
De pregnyl l-am intrebat pe dr de la mine din oras si mi-a spus sa nu fac ... nu mi-a dat explicatii.
Mi-a spus in schimb ca pot lua duphaston in zilele 15-21
Ma ajutati voi sa inteleg care ar fi actiunea duphastonului?
tonirro
astazi este ultima zi de AC daca imi aduc bine aminte asa?
Multa bafta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Samira,Doamne-ajuta!

9+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Buna fetelor!luck asa este, ieri a fost ultima zi de AC, de azi sunt in pauza de 4 zile. Eu parca sunt lovita cu leuca...nici nu stiu ce sa fac mai intai. Piticii mei sunt in vacanta de Paste si este o brambureala totala la mine in casa. Am inceput sa-mi fac bagajul dar seringile..pauza . Intreba cineva de tren. Eu mi-am luat bilet la un tren care pleaca la 17.00 si ceva din Buc. (am platit 400 ron dus + cuseta (de 3 pers)+ intors - si mai am de achitat doar diferenta de cuseta cand voi stii ziua de intoarcere). Trenul ajunge la Budapesta a doua zi in jur de ora 9.00. Daca are intazieri nu stiu, dar de aceea mi-am luat cu o zi mai devreme, si vreau si sa testez in cat timp ajung de la pensiune la clinica cu autobuzul, asa ca am ce face. Biletul l-am luat de la CFR dar am vazut pe net ca au 2 dealeri de bilete care au oferta mai avantajoase.Tin pumnii tuturor fetelor si...veniti cu vesti bune! flory_ana, "La multi ani!" pentru ieri. Sunt o toanta, trebuia sa-ti dau un sms, dar de cate ori ma gandesc la tine pauza intre "inspir - expir" se lateste si plang fara sa ma pot controla. Cu siguranta totul va fi bine si la un moment dat ai sa-ti tii puiul in brate. Si daca alegi a doua varianta, ai sa iubesti la fel si vei fi iubita le fel. Stii, se zice ca iubesti pe cineva pentru felul in care te face sa te simti. Iti poti imagina cum ai sa iubesti pe cineva care te face sa te simti "mama"..., ce nu-ti poti imagina este cum vei fi iubita... Crede-ma, iti taie rasuflarea! Orice cale ai alege, nu ai cum sa te "ratacesti", nu exista "drum gresit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

buna fetelor,
VA DORESC MULT NOROC SAMIRA SI TONIRRO!
PE TOATE FETELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

acum am citit si eu din urma
samira din cate stiu esti capricorn si capricornii.....muncesc din greu pentru orice lucru
dar tot obtin ce vor,asa ca ....poate-i cu noroc decalarea aceasta

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

helloooo unguroaicelor!

sa aveti o saptamana plina de succesuri!

si eu cu o grama de trebi pe cap, joi incep injectiile, iar lunea viitoare plec spre Budapesta!

Tonirro, glad to see you arround! Ai sa vezi ca incetul cu incetul ne dezmeticim noi!

Samirutza, sa fie cu noroc si sa se lege planurile cum vrei tu!

Desiderio, pe unde umbli? sa intri poate reusim sa stabilim intalnirea de gradul 3

Unacri
- Doamne ajuta sa fie cu noroc si sa se lipeasca de tine bine! Sa stai cunimtica!

5ab1na
- asteptam vesti!

Mey fetelor, eu am nebunit sau ...am mucus dintr-acela de ovulatie, dar eu taman ce am terminat AC-urile...Ati mai pomenit de-astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

Cybele tiam scris PM ai primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui valiciuca

anchusa, Ai mers la Szeged sau Budapesta? Cate ore ai facut pana acolo? Mai este cineva programata pe 3 maila Dr.Zadori?

la Budapesta la dr Peter Kovacs

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

dragoste, l-am primit, am raspuns

Mergi la inceput