FIV in Ungaria 129
Raspunsuri - Pagina 10
lyly_mar spune:
Buna fetele
Eu am programare pe 4 mai la ora 13 la Budapesta la doctorasu ' cu ochii albastrii,si m-am gandit sa merg cu autocaru'...ca dc are trenu' inatarziere
Intrebarea mea este ,dc a mai fost vreuna dintre voi cu autocarul din Bucuresti pana la autogara Neplieget din Budapesta? si dc stiti cum ajung la clinica....am vazut ca sunt cam 12 km pe GPS....autocarul ajunge la 5 dimineata...sper sa ma descurc...ca sunt singura,blonda si engleza mea e....asa, mai de shopping
Asa...pe scurt despre mine...am un FIV intrerupt la dr Albu-ML ,enometrioza,trombofilie si 41 de ani,asa ca bonus
pt toate unguroaicele in focuri si in asteptari
tannoo25 spune:
lyly_mar, cred ca trenul este mult mai confortabil; unul din ele are plecare la 15.15 din bucuresti si ajunge la budapesta la 05.15, fara vreun minut de intarziere; iti poti lua bilet la vagon de dormit, cabina de fete; costul e undeva in jur de 300 (+/-)lei; conditiile sunt super; se circula in vagoane de ungaria sau austria...
samira33 spune:
cybele,eu am FVL si atat doftorasu cu ochi albastri cat si Uscateasca m-au pus sa ma Clexanesc din ziua 1 de stimulare.
lyly,stai soro ca poate ajungem impreuna...si daca nu ...iti explic eu tot ce ai de facut.
tuturor
flory ana,imi pare nespus de rau.
te imbratisez.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
lyly_mar spune:
sami,stau soro..dar ma gandesc ca dc nu mergem impreuna.......sa stiu din timp ce variante mai am
tannoo,multumesc pt informatie
samira33 spune:
'neata unguroaicelor
Vineri ma duc la eco sa masuram endo si foliculul dominant.
Vineri sunt in ziua 11 de CM si din monitorizarile mele stiu ca nu ovulez mai devreme de ziua 15...dar uite ca nu pot sa mai fiu sigura suta la suta de treaba asta...mai ales dupa ce mi-a venit CM cu 3 zile mai devreme...in mod exceptional si taman in luna asta cu ET.
Sambata,Duminica si Luni nu se lucreaza la Medlife...asadar abia Marti ma mai pot duce la eco la Albisor...Marti fiind ziua 15.
PK mi-a spus ca ma lasa sa fac ultima eco in maxim ziua 14 de CM....asa ca ma pregatesc sa ma duc la Camera de Garda pentru o eco in ziua de Paste sau maxim a2a zi.Ma gandesc ca la Filantropia-fiind maternitate o sa pot sa-mi fac o eco....acum sper sa si vada ce trebuie medicul de garda.Am sa il rog pe Albisor sa ma ajute ...poate afla el cine este de garda in ziua de Paste si a2a zi la Filantropia ca el acolo a lucrat si inca mai are o garda pe luna.
PK lipseste de la clinica in perioada 20-25 si mi-a spus ca nu va avea acces la mail decat atat cat sa raspunda la mailurile foarte importante si sa-i scriu neaparat rezultatul de Vineri.
Mi-a spus el ca atunci cand foliculul dominant are 17mm si endo 9mm sa fac decalnsarea la ora 8 seara dar mi-a spus si ca intre Vineri si Marti sunt prea multe zile fara monitorizare...asa ca m-a pus sa caut unde sa-mi fac eco in ziua de Paste.
foarte frumos,nu???
bine....intotdeauna la mine daca s-a putut sa fie cat mai complicat....apai asa a fost.
o Sambata faina tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
luisianadsd spune:
alinuk te rog mai scrie si tu cate ceva, cum te mai simti, orice.Maine eu am prima injectie si am emotii mari.
o sambata faina tuturor
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"
unacri spune:
Buna fetele,
Azi am avut embrio transferul: un embrion de 10A si unul de 8A (punctia am avut-o miecuri, 4 ovocite recolta). Endometrul azi era de 10. Am fost putin cam suparata si mai sunt si acum ca nu am citit cu atentie fisa cu indicatii pe care am primit-o dupa punctie si nu mi-am administrat utrogestanul si nici crinonele pana azi ca am crezut ca se folosesc dupa transfer. Doctorul a zis ca nu e o tragedie, ca e posibil sa nu aiba niciun efect negativ dar...
Ma gandesc ca daca endometrul e de 10 la transfer e ok. Sper sa fie ok, pe 28 aprilie ar trebui sa imi fac beta hcg si progesteronul.
Va pup si bafta fetelor in focuri zilele astea
luisianadsd spune:
UNACRI mult noroc si bafta si sa nu uiti sa ne dai vestea buna pe 28
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"