FIV in Ungaria 129

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

ce ma bucur ca nu sunt singura pe acolo.sa dea DD sa fie bine.eu sunt pe 21 si 23 dimineata la 7.30 pt analize.sper sa ne recunoastem.Zi-mi cum a fost prima injectie te rog

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

am scris o gramada si a picat netu
o iau de la capat
luisiana nu avem aceiasi schema
Eu am marvelon, apoi clostilbegyt,merional si gonal.
Cred ca voi fi in Ungaria dupa 20 mai.
Medicul a vorbit despre etapele FIV-ului,mi-a facut o eco si am stabilit tratamentul.Totul a costat 21000 forinti.
Am avut la mine analizele hormonale noi;papa- nicolaou,chlamidia,hep B si C,HIV,spermograma,cariotipul(al meu)de anul trecut si HSG din 2003- toate bune.
Eu am AMH 0,34 si asta a contat in stabilirea tratamentului.
Pe baza istoricului(12 ani de infertilitate;4 IA in 2007,2 IA in 2010)medicul a recomandat sa facem 1/2 FIV simplu si 1/2 FIV cu ICSI chiar daca spermograma e buna.
In sept.2010 am facut 2 IA avand ca tratament menopur , cetrotide si ovitrelle. La prima am avut 1 folicul de 23mm si la a 2 a nimic,din cauza asta medicul meu a insistat sa fac FIV (musai in Ungaria)
La stimularea de acum nu ma astept sa obtin multi foliculi dar sper sa fie buni

anchusa

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa fie bine

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Georgiana acum nu a prea contat unde am facut cazare.
Sotul a vrut in apropiere de autostrada M5 si s-a cam enervat pana am reusit sa trecem Dunarea asa ca data viitoare cautam aproape de clinica.
Rezervarea am facut-o imediat ce am aflat data programarii

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata!
Flory_ana
Anchusa, multumesc frumos de informatii.

Nu ma pot sa zic nimic.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Dana buna dimi, prima injectie , of m am palmuit un pic sado, ca sa prind curaj , ca si gaina , dar nu doare pic pic intepatura si gata, deci curaj , daca cei cu diabet pot si de 6 ori pe zi exemplu seful meu si noi putem , azi au fost deja 2 dar le am facut cit ai clipi ca ma gindeam ca o sa pierd trenul de munca, sper sa ne vedem daca o sa vezi pe acolo o fatuca asa cu ochelari si pe tel , tot timpul eu sunt aia si or sa ma strige Gheorgheta asa cu accent magyar ,in loc de Georgeta sa stii ca eu sunt , glumesc dimineata la 3 am bac. Via cu masina sa dea D-nul drumurile europei sa fie libere ca venim cu forte mari. Pupici fetelor ,sper sa am Wi-fi prin lume sa pot sa va citesc !
O zi superba la toate fetele , unguroaice si romance !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana.iordachi spune:

flory_ana fii tare si incearca pana vei reusi. trebuie sa facem tot posibilul sa putem aduce micii ingerasii in viata noastra.
ancusha multumesc pentru raspuns .

Weekend placut tuturor.

Mergi la inceput

drum bun si sa ne vedem cu bine

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Daniela- bafta si sa iasa cu ochisori!

haideti fetelor ca avem nevoie si de vesti bune pe topic, simt asa o presiune la noi pe topic- e cazul sa ne incarcam si cu optimism!

5ab1na, unacri - stiu ca sunteti in focuri zilele astea! ma gandesc la voi si astept sa scrieti cand aveti timp!

deja sunt la AMR bine bine : inca 2 zile de AC ! intru in linie dreapta fetelor, luna viitoare pe vremea asta ma testez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiciuca spune:

anchusa, Ai mers la Szeged sau Budapesta? Cate ore ai facut pana acolo? Mai este cineva programata pe 3 maila Dr.Zadori?

Mergi la inceput