FIV in Ungaria 129
Raspunsuri - Pagina 9
luisianadsd spune:
ce ma bucur ca nu sunt singura pe acolo.sa dea DD sa fie bine.eu sunt pe 21 si 23 dimineata la 7.30 pt analize.sper sa ne recunoastem.Zi-mi cum a fost prima injectie te rog
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"
anchusa spune:
am scris o gramada si a picat netu
o iau de la capat
luisiana nu avem aceiasi schema
Eu am marvelon, apoi clostilbegyt,merional si gonal.
Cred ca voi fi in Ungaria dupa 20 mai.
Medicul a vorbit despre etapele FIV-ului,mi-a facut o eco si am stabilit tratamentul.Totul a costat 21000 forinti.
Am avut la mine analizele hormonale noi;papa- nicolaou,chlamidia,hep B si C,HIV,spermograma,cariotipul(al meu)de anul trecut si HSG din 2003- toate bune.
Eu am AMH 0,34 si asta a contat in stabilirea tratamentului.
Pe baza istoricului(12 ani de infertilitate;4 IA in 2007,2 IA in 2010)medicul a recomandat sa facem 1/2 FIV simplu si 1/2 FIV cu ICSI chiar daca spermograma e buna.
In sept.2010 am facut 2 IA avand ca tratament menopur , cetrotide si ovitrelle. La prima am avut 1 folicul de 23mm si la a 2 a nimic,din cauza asta medicul meu a insistat sa fac FIV (musai in Ungaria)
La stimularea de acum nu ma astept sa obtin multi foliculi dar sper sa fie buni
anchusa
anchusa spune:
Georgiana acum nu a prea contat unde am facut cazare.
Sotul a vrut in apropiere de autostrada M5 si s-a cam enervat pana am reusit sa trecem Dunarea asa ca data viitoare cautam aproape de clinica.
Rezervarea am facut-o imediat ce am aflat data programarii
anchusa
GeorgianaI spune:
Buna dimineata!
Flory_ana
Anchusa, multumesc frumos de informatii.
Nu ma pot sa zic nimic.
Va pup.
DaniellaSM spune:
Dana buna dimi, prima injectie , of m am palmuit un pic sado, ca sa prind curaj , ca si gaina , dar nu doare pic pic intepatura si gata, deci curaj , daca cei cu diabet pot si de 6 ori pe zi exemplu seful meu si noi putem , azi au fost deja 2 dar le am facut cit ai clipi ca ma gindeam ca o sa pierd trenul de munca, sper sa ne vedem daca o sa vezi pe acolo o fatuca asa cu ochelari si pe tel , tot timpul eu sunt aia si or sa ma strige Gheorgheta asa cu accent magyar ,in loc de Georgeta sa stii ca eu sunt , glumesc dimineata la 3 am bac. Via cu masina sa dea D-nul drumurile europei sa fie libere ca venim cu forte mari. Pupici fetelor ,sper sa am Wi-fi prin lume sa pot sa va citesc !
O zi superba la toate fetele , unguroaice si romance !!
ana.iordachi spune:
flory_ana fii tare si incearca pana vei reusi. trebuie sa facem tot posibilul sa putem aduce micii ingerasii in viata noastra.
ancusha multumesc pentru raspuns .
Weekend placut tuturor.
cybele spune:
Daniela- bafta si sa iasa cu ochisori!
haideti fetelor ca avem nevoie si de vesti bune pe topic, simt asa o presiune la noi pe topic- e cazul sa ne incarcam si cu optimism!
5ab1na, unacri - stiu ca sunteti in focuri zilele astea! ma gandesc la voi si astept sa scrieti cand aveti timp!
deja sunt la AMR bine bine : inca 2 zile de AC ! intru in linie dreapta fetelor, luna viitoare pe vremea asta ma testez!
valiciuca spune:
anchusa, Ai mers la Szeged sau Budapesta? Cate ore ai facut pana acolo? Mai este cineva programata pe 3 maila Dr.Zadori?