FIV in Ungaria 129

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

ALINUK sunt bine ieri aveam 3 ovocite de 9 mm si endometrul de 6 asta dupa 4 zile de stimulare.maine merg din nou la monitorizare.te tin la curent.
PASTE FERICIT SA AI SI LINISTIT

DANIELA nu mi-a intrat ID tau in lista, da-mi un pm cu adresa ta sa incerc eu si ne vedem maine

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

cybele asa te vreau, optimista si plina de incredere. Am sa incerc sa-mi fac singura injectia in seara asta. Tu cum faci? O zi in stanga buricului si o zi in dreapta? Parca asa intelesesem ca se fac... Pai daca tie ti-au tremurat mainile...oooo!!! Eu numai cand ma uit la pachetul cu fiole mi se zbarleste parul pe maini. Si m-am tot uitat ca m-au tot pus ai mei sa verific cati ml are solutia, cate gr are praful, ca sa stim ce seringi folosim. Si mai am o intrebare. Se fac la aceeasi ora? Ca ma gandesc ca daca nu reusesc singura, pe cea din ziua plecarii mele sa mi-o faca sotul mai devreme. Daaaa, stiu, sunt o lasa fir-ar sa fie! Aseara am vaccinat cateii si m-am dat si eu pe langa seringile lor, chiar ma gandeam ca poate-poate exersez pe vreunul dar n-am reusit decat sa-i tin de bot. Tot sotul le-a facut injectia. Traiesc cu senzatia ca pana si "javrutele" radeau de mine. Samira, scuze, nu mai stiu, tu cand ajungi la Korall? Parca ne nimeream o zi amandoua acolo... Bafta cu injectiile (suna tare ce descrii tu acolo)! Gata, destul cu subiectul seringi ca-mi transpira mainile.Fetelor - care sunteti acasa, spor la gatit, curatenie, vopsit, copt si ce mai faceti voi pe acolo! Fetelor care fac Pastele "in deplasare", sa aveti parte numai de vesti bune si foarte bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

adc, nu te-am crezut eu atunci ca intepatul e apa de ploaie, dar am ajuns la vorba ta in final!

tonirro, din cate am inteles cu injectiile e exact asa cum descrii: de preferat sa fie facute seara (dozele se ajusteaza in urma consultatiilor din timpul zilei) , si alternez partea cu intepatura. Eu zic ca pana luni deja te obisnuiesti, deja vei fi facut 3 si o sa vezi ca vei avea alt curaj.

Vorbim pe privat cum facem la Budapesta, noi in principiu avem planurile de calatorie facute dar nu batute in cuie; facem drum de noapte, ajungem acolo pe 26 dimineata- eu la 14 am prima eco- cred ca ma consulta PK pe juma adormita .

O sa fim cam obo pe 26 dar n-am avut cum sa plecam mai devreme. Facem Pastele in familie in provincie, suntem tot pe drumuri pana atunci. Intr-un fel mai bine ca ma gandesc si la altceva.

oricum ne scriem si vedem ce si cum.Tin pumnii diseara si transmit energii pozitive! (ai sa vezi ce bine te vei simti dupa, cand vei sti ca ai mai bifat un milestone )

Samirutza, nu ai scris, ai reusit sa gasesti unde sa faci eco?

Acestea fiind zise, va doresc tuturor Paste fericit alaturi de toti cei dragi inimilor voastre, sanatate si optimism si sa ne indeplinim cat mai curand visul de a deveni mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llor spune:

Buna fetelor,
eu tocmai am intrat in a 16 sapt de sarcina si am in burtica un baietel .
Vazand cate fete sunt in focuri in perioada asta mi-am reamintit cum a fost anul acesta in IAN si pt noi.....in focuri eram doar eu si joannaalx...kemskaia ne-a urmat, alinuknuknuk isi facea programari la Szeged iar moralul ni-l tinea ridicat denisa220972, luck, adc, tannoo, samira33...carora le multumesc
Si cum noi am fost primele norocoase din acest an din suflet va doresc si voua sa fiti la fel de norocoase ca si noi

alinuknuknuk...felicitari
samira...bafta multa

Va doresc tuturor UN PASTE FERCIT !!! si sa va aduca iepurasul un
_

FIV 1 - Zadori Szeged - REUSIT
3 foliculi-3 ovocite-3 fecundate-3 transferati-1 bebe confirmat :)

Mergi la inceput

Fetelor, trebuie sa va spun. Mi-am facut singura prima injectie. Fara macar sa ma asiste nimeni pentru ca nu e nimeni acasa. A decurs cam asa: 20 minute de balmajit solutia cu prafurile, schimbat vreo 3 ace pt ca le-am indoit tot trecand solutia in sticute si inapoi in seringa (de vreo 10 ori) ca nu reuseam sa o iau pe toata. In final mi-a ramas intr-o sticluta o solutie cu spume . Serios. A mai patit cineva asa ceva? Am tras tot ce am putut trage in seringa dar ceva spumite tot au ramas in sticluta . Am incercat sa scot aerul dar mi-a iesit si o picatura de solutie asa ca m-am oprit. M-am injectat. Am bagat acul si l-am si tras afara - gest reflex. Asa ca l-am bagat din nou si am impins serul. Dupa ce am terminat toata operatia mi-am dat seama ca ma usturaaaa. Si ma doare si pielea de cat am tras si am strans de ea. Dar nu-i bai. Intrebarea este...e normala treaba cu spuma aceea in sticluta sau mi-a iesit mie ca urmare a plimbarii solutiei de colo colo? cybele am citit ce ai scris acolo dar inca nu pot sa procesez informatia, tremur din toate alea. Ma linistesc si citesc din nou, sa pot raspunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

tonirro, felicitari pt prima reusita! In mare e ok, doar ca nu trebuia sa fie deloc spuma, a fost de la tremuratul mainii . Asa de bine te inteleg... eu am ajuns experta, cu pretul a doua doze de menopur pierdute .
Din experienta mea:
1. Pt operatiunea de preparare foloseste ace din alea groase de te sperii numai cand te uiti la ele
2. Nu scutura deloc, dar deloc fiola dupa ce ai bagat serul. Roteste usor de ea tinand-o perfect vertical pana se dizolva totul, de fapt se dizolva instantaneu.
3. Nu te impacienta daca ultima picatura de ser n-o poti lua in siringa sub nici o forma, chiar nu conteaza
4. Verifica intotdeauna acul (cel cu care urmeaza sa te injectezi), sa vezi daca nu e infundat. La prima injectare, pe langa emotiile inerente, am mai nimerit si un ac complet inutilizabil. Norocul incepatorului
Observatie: da, cateodata ustura, nu stiu de ce, in mod normal daca sunt relaxata, intepatura acului eu nu o simt, usturimi usoare da.
va fi din ce in ce mai bine
Daca am scris vreo prostie nu ma supar daca cineva ma corecteaza, eu n-am avut parte de nici un fel de sfat, sotul meu nici nu se poate uita cand ma intep...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

tonirro,in primul rand linisteste-te.
in al2lea rand ...nu-i niciun bai ca ti-a curs o picatura prin ac.
in al3lea rand...spumele alea s-au format pentru ca ai agitat prea tare sticluta:solventul se injecteaza in sticluta cu praf si se amesteca usor,cu miscari stanga-dreapta nu sus-jos sau rotund-sper ca intelegi descrierea mea.
acul il infigi fix in mijlocul cauciucului si acolo intra fara probleme.
poti folosi acelasi ac pentru a prepara intreaga injectie insa la injectare schimbi acul cu unu' steril.
acul folosit la prepararea injectiei-fiind foarte subtire si ascutit in varf...dupa ce-l infigi si il scoti de 2-3 ori in/din cauciucul protector al prafului se toceste...devine bont...asadar doare mai tare daca incerci sa-l infigi tot pe ala-eu am constatat pe pielea mea treaba asta

am fost si eu la monitorizare astazi....in ziua 11 de CM am 2 foliculi dominanti-unu de 11 mm si unu de 10 mm si endo de 6,5mm.
I-am scris lui PK si mi-a raspuns in juma de ora...mi-a spus ca sunt prea mici si putem sa facem o noua eco Marti dimineata-io i-am zis ca abia in ziua 15-16 ma pregatesc de ovulatie da' Toma Necredinciosu' n-a vrut sa ma creada...probabil Marti seara voi face Ovitrelle si atunci Marti-4 Mai am ET.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Samira, am scris deodata
Si tie felicitari, te-ai necajit degeaba, vezi ca tot 4 mai "iese" pana la urma? Pacat ca nu pica in weekend, dar atata bai sa fie, important e ca restul sa-ti mearga struna. Abia astept sa spuneti cum e noua autostrada si cat timp se castiga la drum.
Sa aveti un Paste fericit, fetelor, si mult mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adc,dap...am scris in acelasi timp
i-am zis sotului azi de autostrada si m-a intrebat de unde stiu,spunea ca vom scuti minim 30 de minute.

tonirro,recitind postarea ta mi-am dat seama ca si datorita scosului si trasului in seringa in repetate randuri s-au format spume in sticla.
asa cum te-a sfatuit adc,pentru preparare foloseste ace mari-verzi,gri,galbene...iti va fi mult mai usor.

vai Doamne!!!ce experta in injectat am devenit eu
fetele care ma stiu mai de mult cred ca-si aduc aminte cum nici nu puteam sa ma uit spre seringa atunci cand ma injecta sotzulache
ete ca acu' mi s-a urcat la cap...ma simt plina de sfaturi si culmea mai am si impresia ca singura ma injectez mai bine decat o facea sotzioru'...deh!!asa face omu' cand se vede cu sacii-n carutza

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Samira, adc, va multumesc mult, mult de tot pentru raspunsuri si sfaturi! Le-am citit pana le-am invatat pe de rost. Pot sa ma duc la culcare linistita. Maine am sa imi cumpar acele alea urate ca sa nu mai repet experienta de astazi. Acum ma pufneste rasul de "berea" pe care am preparat-o. Trebuie sa ma perfectionez in timp record, altfel injectia pe care va trebui sa o prepar in tren are toate sansele sa iasa cel putin "vin spumant". cybele mi-ar face placere sa ne cunoastem, totusi nu va modificati planurile; sunt convinsa ca tot dam nas in nas . Ai avut dreptate, injectia propriu-zisa e floare la ureche. Prepararea ei in schimb...ce sa zic! Dar chiar ma simt cu o milestone mai aproape . Gata, de maine, o parte din puiul meu va incepe sa "creasca".Samira noi ne intalnim sigur la pensiune.

Mergi la inceput