Licurici de ianuarie-februarie 2009 (142)
Raspunsuri - Pagina 3
Naty spune:
micola ma bucur mult ca ati gasit baiatul.
crisspy noi am luat: pat care are jos, in loc de lada de asternuturi, un alt pat, pe care poti sa il tragi si astfel sa ai pat dublu; dulap inalt; comoda, birou (reglabil si pe inaltime si ca unghi), cub de pus sub birou si cateva cuburi de atarnat pe pereti pentru carti. Totul a fost vreo 8000 RON (TVA inclus). In plus, am luat din alta parte saltelele (la astia erau 2000 RON ) si covorul (pe astea le-am platit noi) si mai trebuie sa luam perdele. Tie insa nu ti-ar trebui atatea, noi avem copil aproape scolar si a trebuit sa luam mobilier pentru copil mai mare.
Ti-am zis, la Nadi avem doar patutul, 2 comode si un dulap inalt.
Le-a luat mama fetelor de la Zara Home doua ladite de jucarii SUPERBE, de abia astept sa le vada!
Ioana s-a facut bine dar am luat eu si Nadi viroza, Nadi a facut 39,6 azi noapte
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
Carmen_Marieta spune:
Salutare si de la noi,
eu am venit acasa cu Elena, ca am de lucrat( inchiderea de trim I) si nu pot lucra daca ma fatai pe drumuri, asa ca stau acasa pana vineri..
Suntem bine, Elenei i-am facut rotarixul si de la 4 luni (adica de vineri) incepem diversificarea..
In scimb am o problema cu ea: isi suge degetul mare... cum o vad i-l scot si-i bag suzeta dar pe asta o scuipa... nu stiu ce sa-i mai fac..
Voi ce ma sfatuiti? eu oricum insist cu suzeta..
Cadia ce fac fetele?
Micola bine ca ai gasit baiatul..
Cami voi ce faceti?
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micola neata Azi dau de baut!!!!!!!! Am gasit baiatul!!!!! mamici si licurici Am o din 21.01.2009 ! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !! |
yeeeee
cea mai buna veste pe ziua de azi!!
bravo Micola!!!!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
CADIA spune:
RALU, multa sanatate tie si Nadiei.
M-am delectat si eu cu mobila fetelor tale, adica cu site-ul respectiv.
CARMEN, fetele sunt bine multumesc. Azi Clara a fost cam maraita si plangacioasa. Oricum ii prieste tare mult curte, aerul de afara, mormanul de nisip de langa casa....
Si Eliza prefera cateodata sa-si suga mana decat suzeta, dar eu tot asa insist cu suzeta.
Stefanutz ce face?
Editez: De ce incepeti cu diversificarea asa de devreme? Eu am inceput cu Clara la 5 luni, la sfatul pediatrei, pentru ca lunar lua f. putin in greutate. Acum la Eliza (am alt pediatru)inca nu mi-a spus nimic de diversificare, desi noi facem poimaine 5 luni.
Ce mai stiti de Cami si de Petra???
Fetelor care ati fost pe la Bulgari, puteti sa-mi vindeti si mie ponturi de hoteluri???
Carmen_Marieta spune:
Cadia asa m-a sfatuit si pe mine pediatra, o sa incep cu suc de morcov la masa de la ora 10. Ea acum este pe lapte praf de o luna si poate de asta. Tin minte ca si la Stefan am inceput tot pe la 4 luni.
Stefan e bine, vorbeste din ce in ce mai mult. Stie ca atunci cand face ceva gresit sa-si ceara scuze.. aseara o intreba pe mama "u-i Ali?" (unde-i Elena), si arata spre patut... carutul este ocupat cu Tuti ursuletul lui..
miereamara spune:
Noua ne-a spus foarte clar sa evitam morcovii si spanacul (si parca mai era o planta) mai ales la inceputul diversificarii, pt ca sunt plini de nitriti (aduna mai mult decat alte legume dintr-un oarecare motiv).
Cum mai este Stefan? Ati reusit sa ajungeti la psiholog?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 8+
bebelusi spune:
Carmen si Irina isi suge degetul dar pediatra si o psiholoaga ne a zis sa nu ii oprim, ca asa se simt ei bine, e drept ca si eu o tot stresez cu suzeta dar daca nu merge asta e
Eu sunt suparata ca Irina are o usoara displazie de sold si trebuie sa poarte un aparat special o luna de zile
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
CADIA spune:
citat din mesajul lui bebelusi Eu sunt suparata ca Irina are o usoara displazie de sold si trebuie sa poarte un aparat special o luna de zile |
Stai linistita ca nu e grav.Dar nu au descoperit doctorii la ecografia de dupa nastere? Au descoperit tocmai acum?
ada_coman spune:
citat din mesajul lui bebelusi Eu sunt suparata ca Irina are o usoara displazie de sold si trebuie sa poarte un aparat special o luna de zile PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010 "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Imi pare fff rau! Dar si eu zic ca se rezolva. Uita-te la Carla a Iuliei, si ea a purtat ham de cand era micuta si acum e fff bine. Poate intre Iulia sa te mai linisteasca.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!