Mar-Apr (203) Hai Alina06!Bv Ama, Millie!!!
Raspunsuri - Pagina 6
lalely07 spune:
Au aparut mamicile la apel...Credeam ca sunt singurica pe aici...
Pup:Madutza_Bra,Yasmi,Madutza...
Ce fac bebei astazi???Cum ati fost azi-noapte????
In curand intru si eu in clubul vostru...
38+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
Marea intalnire:14 Aprilie
bb_yasmi spune:
da lalely...mai ai putin-putin!!!

noi suntem bine!! inca doarme, eu m-am trezit sa prega buburuzaa pt gradi si nu mai am somn....am bagat la spalat/stelizat..etc. acusi vreau sa prega ceva de papa pt azi.

mamica implinita de fetita si baietel
bb_yasmi spune:
caruselul acesta il are cineva??? http://idealbebe.ro/chicco-carusel-muzical-tigru-p-225.html?osCsid=bb3c126d44223b73eb018d3356febbe0
lalely07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi da lalely...mai ai putin-putin!!! ![]() ![]() noi suntem bine!! inca doarme, eu m-am trezit sa prega buburuzaa pt gradi si nu mai am somn....am bagat la spalat/stelizat..etc. acusi vreau sa prega ceva de papa pt azi. ![]() ![]() mamica implinita de fetita si baietel |
Yasmi...ce sterilizator folosesti??
Ce pregatesti bun de papa...si eu ar trebui sa fac ceva,dar nu am nici o idee...

38+
DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
bb_yasmi spune:
lalely, solutie sterilizatoare chicco, sterilizator nuk (nu prea il folosesc) si fierte. oricum eu doar pana la 4 luni le voi steriliza dupa fiecare folosire. apoi saptamanal.
papa: ma gandeam la o ciorbica de salata verde cu ceva afumat si spanac cu ochiuri de oua.
tu ce faci bun???
pisucmic spune:
Neata dragele mele
Va scriu de pe tel cu puiul la san. Am inceput sa dormim bine noaptea, papam pe la 11-12, apoi pe la 2-3 si la 6 l-am trezit noi sa pape, si acum la fel. Ca sa crestem mari :-)
Strumpfi imi pare tare rau de tot ce ai patit dar sigur va trece cu bine!
Viss ai niste pui minunati! Sper sa fie totul ok cu hidronefroza stiu ca poate regresa de cand citisem si eu pt uretefrul lui Petru
Ama si Millie bafta muuulta azi!
Scrish multumesc ptr ajutor, f helpful; ma descurc acum.
Va pup pe toate
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin
madutza_bra spune:
neata fetele!
Hai Ama !!!
Hai Millie !!! 
ioanales, poti manca compoturi, poti manca si dulciuri. De asemenea si lactate se poate manca fara pb: branza, iaurt, smanatana. Se spune ca tb evitat laptele in cant mari..eu am mancat si nu am avut pb. La "carte" spune sa eviti, varza, mazarea, fasolea, fructele si legumele crude pt ca astea fermenteaza si dau colici bebelusului.
strumph, mergi la dr si pune fata in pat sa doarma singura, asa te vei odihni mult mai bine. 

La noi cifra zilei este 5100 gr
, adik fata are 5100 gr , iar eu am slabit in 2 sapt 5.1 kg 
aseara fata a fost ff agitata pe la 7:30-8:30, vroia sa doarma dar nu reusea deloc..in final am facut niste ceai babydrink si pentru prima data mi-a baut din biberon
, a baut o gramada..vre-o 40 ml si s-a linistit. Se pare ca i-a placut
. Dupa baita insa nu a mai supt asa mult laptic, se pare ca avea stomacelul destul de plin si...surptiza...a dormit de la 10:00 la 06:25 

yuhuu. Eram in extaz cand am vazut ca e lumina afara si abia atunci s-a trezit.
roxy, ma gandesc la tine in fiecare seara cum iti faci tu masaj la burta, dar eu nu am deloc putere/chef/vointa sa fac asta in fiecare seara. Plus ca simt pielea pe burta din ce in ce mai moale. Din mai incep sedinte de impachetari si electrostimulare si ma bazez pe alea ca vor face pielea mai frumoasa.
pupici fetele, sa aveti o zi buna 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
lalely07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi lalely, solutie sterilizatoare chicco, sterilizator nuk (nu prea il folosesc) si fierte. oricum eu doar pana la 4 luni le voi steriliza dupa fiecare folosire. apoi saptamanal. papa: ma gandeam la o ciorbica de salata verde cu ceva afumat si spanac cu ochiuri de oua. tu ce faci bun??? mamica implinita de fetita si baietel |
Si eu as fi vrut o supa de legume...si felul 2 nu stiu..
Deocamdata nu ma apuc de nimic...lenevesc!!!
Nici eu nu am cumparat inca sterilizator,ma gandeam ca la inceput o sa le fierb..
38+
DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
lalely07 spune:
Madutza_Bra..mi se pare super 5,1 kg in 2 saptamani!!!

Mai ai saptamana asta aceleasi alimente si apoi schimbi,nu???
Cred ca vei arata super la botez,asa ca ai mare dreptate sa-ti cumperi haine in ultima saptamana...
Sunt inca socata de rezultat...super,super!!!
38+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
madutza_bra spune:
lalely,
da si eu sunt ff incantata de rezultatul regimului. Mai am o sapt si apoi sper sa imi bage si mie niste salata in regim sau macar niste Mozzarella ca poftesc la barbata-miu ![]()
Mai sunt 5 sapt pana la botez, si daca as mai da jos inca 5 kg ar fi super
. Sapt asta a fost mai greu decat prima..am o pofta imensa de dulce...
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!