Mar-Apr (203) Hai Alina06!Bv Ama, Millie!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ssabrya...multumesc de informatii!!!
O sa incerc oricum sa mananc cat mai putin ca eu oricum am vomitat data trecuta dupa anesteziela greu...si sigur si de data asta patesc la fel...
Plus ca mi-ai dat informatii utile si legate de alimentatia de a doua zi..Cam asta stiam si eu ca iti dau voie...

Alina..deci maine aflam ce si cum..Bafta atunci..

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Marea intalnire:14 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanales spune:

Buna seara,
sunt cu vreo 20 de cap in urma...
Curaj fetelor din aprilie! Sunt cu gandul la voi!Ma gandeam ca va e greu acum pe final, bucurati-va cat puteti de burtica
Eu chiar imi aminteam deunazi cum imi doream sa mai rezist un pic cu burtica in spital, sa mai creasca bebe si realizam ca, dupa ce am nascut, a trecut timpul fara sa-mi dau seama ce zi e, daca e zi sau noapte, nici pe net n-am mai intrat, tot ce faceam inainte nu mai exista, totul se invarte in jurul minunii mici.
Baietelul meu recupereaza si papa din 3 in 3 ore pe ceas. Am trecut prin febra laptelui dar cu timpul s-a reglat cererea cu oferta. Acum ii dau un san complet pana il goleste si pe celalalt la urmatoarea masa, chiar daca din celalalt imi curge non-stop si ma doare(nu-l mulg ca mi-e teama sa nu 'produc' si mai mult).
Am si eu o intrebare: bebe de dimineata de pe la 5 pana pe la 10-12-uneori si 14, se chirceste si da din manute de zici ca boxeaza, se zbate si plange...oare or fi colicile?
citesc chestii contradictorii, oare cate ore trebuie sa doarma un nou-nascut?
mamici care alaptati, ce regim tineti? Oare in cat timp ce mananci trece in lapte? de ex., pot manca produse lactate? Nu mananc deloc dulciuri si fructe crude, dar compoturile sunt bune?
multumesc de idei si sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Am uitat sa va spun ca am niste arsuri ingrozitoare
Da lalely, maine aflu exact...
Azi mi-am facut manichiura si pedichiura si m-am pensat. Maine dupa ce vb cu dr dau o fuga sa vad daca are o juma de ora tipa de la coafor sa ma rasfat putin cu un spalat, un tratament si un aranjat, ca cine stie cand mai ajung.

Gata, ma duc sa iau un rennie si sa vad daca ma ia somnul.
Puup

in S 38+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR... marti 12 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

iar eu sa ma plang

cred ca am facut mastita, sanul drept e rosu tot si doare desi nu e tare, de la jumatate in jos dedesubt, ma doare rau si mi-e frig continuu... plus ca in seara asta dupa dush m-am uitat cu oglinda sa verific de ce ma doare asa tare si am senzatia aia nasoala la episiotomie si e rana vie, e deschis acolo... de aia ma ustura si ma doare asa rau

maine dimineata ma fac pachet la spital sa vedem ce facem cu astea 2 probleme ca nu e de gluma cred ca o sa ma coase iar , cat despre sanul cu probleme o sa imi dea sa iau antibiotic... nu stiu de ce am facut asta acum, ca eu am pus e bebe la san sa suga mereu, cand din unul cand din altul si am tars si la pompa destul de mult...

am citit pe net acum simptomele mastitei si cam asa se manifesta si la mine, frisoare, oboseala, san rosu, mamelon marit si dureros... offff

cum o dau tot nu ii bine, sper sa pot sa o alapatez cat mai mult, eu mi-am dorit mereu sa o pot alapta macar 1 an, acum cine stie... de la bun inceput mi-am dorit multe chetsii in legatura cu nasterea si restul in legatura cu asta si ia uite ce am patit..

sper sa pot dormi, desi mi-e frig rau, am luat pijamale de fleece pe mine si am facut super cald in camera , si eu tot clantzan din dinti

am plecat langa piscoata, poate o sa pot dormi ceva ceva, sper sa treaca noaptea usor si sa ma duc la spital maine dimineata la prima ora

noapte buna

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Strumfy multa bafta azi la spital...Sper sa se rezolve problemele tale..Nu te mai gandi ca este sau nu mastita,ca tb sa iei sau nu antibiotic..asta este!!Conteaza sa scapi de frisoane...

HAI AMA!!!!

HAI MILLIE!!!

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

tocmai citeam pe net despre cum se sterg ochisorii bebeilor si in unele parti scrie ca din interior spre exterior si in alta parte invers
ce porcarie...deci cu se sterg?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

eu sterg din ext in int, asa mi-a spus si dr, asa scrie si Capraru

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Madutza..cu o zi inainte de operatie este de preferat sa pap ceva usor nu???Si seara nimmic presupun...

Ca l-am intrebat pe prof si mi-a zis ceva de un ceai seara..si cam atat..Tu ai facut clisma??

38+ David

nu am mai mancat dupa 6 seara si nu mi-a facut clisma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

ama,millie

ama, am uitat sa iti spun sa iti iei laptopul ca ai si net la athena!!

strumf nu stiu daca e mastita, dar aceleaasi simptome le-am avut si eu + sani uriasi/beton/plini cu galmoace si au trecut. si eu am avut o portiune micuta de carne vie la cusatura (acolo unde a picat nodul) si a trecut si asta de la 5 s nici nu mai ziceai ca am nascut natural/ca am fost taiata!!

simo am facut vreo4-5 sedinte, tocmai la inceput cand au aparut si era scump k naiba!!! cand am realizat ca sunt bani dati aiurea am renuntat acum vrea sa incep de sapt viitoare ceva termo, impachetari. numai sa vina socrela sa am cu cine lasa bebe.te-ai vopsit??? eu sper sa ajung tot sapt/wk viitor....vreau sa ma fac blonda-blondaaaaa

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanales

Buna seara,
sunt cu vreo 20 de cap in urma...
Curaj fetelor din aprilie! Sunt cu gandul la voi!Ma gandeam ca va e greu acum pe final, bucurati-va cat puteti de burtica
Eu chiar imi aminteam deunazi cum imi doream sa mai rezist un pic cu burtica in spital, sa mai creasca bebe si realizam ca, dupa ce am nascut, a trecut timpul fara sa-mi dau seama ce zi e, daca e zi sau noapte, nici pe net n-am mai intrat, tot ce faceam inainte nu mai exista, totul se invarte in jurul minunii mici.
Baietelul meu recupereaza si papa din 3 in 3 ore pe ceas. Am trecut prin febra laptelui dar cu timpul s-a reglat cererea cu oferta. Acum ii dau un san complet pana il goleste si pe celalalt la urmatoarea masa, chiar daca din celalalt imi curge non-stop si ma doare(nu-l mulg ca mi-e teama sa nu 'produc' si mai mult).
Am si eu o intrebare: bebe de dimineata de pe la 5 pana pe la 10-12-uneori si 14, se chirceste si da din manute de zici ca boxeaza, se zbate si plange...oare or fi colicile?
citesc chestii contradictorii, oare cate ore trebuie sa doarma un nou-nascut?
mamici care alaptati, ce regim tineti? Oare in cat timp ce mananci trece in lapte? de ex., pot manca produse lactate? Nu mananc deloc dulciuri si fructe crude, dar compoturile sunt bune?
multumesc de idei si sfaturi

Mami de Ioan

- sigur il doare burtica, asa face si al meu. dar astea nu sunt colici, daca nu urla tare.

- poti manca orice, dar sa le introduci treptat sa vezi ce il deranjeaza si ce nu. compotul e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

tocmai citeam pe net despre cum se sterg ochisorii bebeilor si in unele parti scrie ca din interior spre exterior si in alta parte invers
ce porcarie...deci cu se sterg?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

eu sterg din ext in int, asa mi-a spus si dr, asa scrie si Capraru

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

si eu la fel.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput