Mar-Apr (203) Hai Alina06!Bv Ama, Millie!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Fetelor, ma omorati si ma ia depresia cand va aud vorbind de kg voastre si cat mai aveti de slabit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Fetelor, ma omorati si ma ia depresia cand va aud vorbind de kg voastre si cat mai aveti de slabit....

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza 3x:Mariuca(17 Mai 2004), Andreea (21.11.2008) si Radu(31.03.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Madutza..stai mamico ca tu abia ai nascut..O sa se mai duca si la tine...
Te incurajez eu..care nici nu am nascut inca..

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Marea intalnire:14 Aprilie

Mergi la inceput

Viss,,ai niste bebei minunati!!Sunt si eu interesata de ce demersuri faci pt hidronefroza ...nu stiu daca ai citit pe aici dar si la bebe al meu a iesit uretera dilatata,nu rinichiul,dar cred ca in mare procedurile de urmarire sunt aceleasi...Asa ca daca ai timp..sa mai scrii si despre asta!!!

Strumfule...ai grija de tine si implica-l si pe tati...O sa te obosesti prea rau.Stiu ca tu esti puternica,dar acum si cu febra si cu sanii...este mai greu...Plus ca este perioada de inceput..Eu cred ca voi fi intr-o disperare continua...Nu stiu ce ma voi face..

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Madutza..cu o zi inainte de operatie este de preferat sa pap ceva usor nu???Si seara nimmic presupun...

Ca l-am intrebat pe prof si mi-a zis ceva de un ceai seara..si cam atat..Tu ai facut clisma??

38+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

fetele eu ma retrag...

dar nu inainte de a mai agita putin motatele...

HAI MILLIE

HAI AMA

pupici la mamici si burtici

37 +

AMR MAXIM 16 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama22

completare - un PM cu un nr de telefon

41+ Natalia

AMR 2 zile!!!!!

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

ama ti-am trimis PM cu nr meu

am produse la Bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

roxy,lalely- mutumesc.si miemi se par frumosi si minunati-stiti faza aia cu gaina care-si lauda puiul;?sau cioara- cum era?.si scumpi.la propriu si la figurat. dar si-au meritat banii
lalely-procedura e urmatoarea - ecografie abdominaladupa nastere, dc se adevereste problema, treb sa se vada dc exista obstacolcare sa dea dilatare dasupra lui- analiza =cistografie.apoi urmataorea etapa- analzia = scintigrafie, sa vada cum functioneaza ambii rinichi in totalitate cu toate componentele

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Madutza..cu o zi inainte de operatie este de preferat sa pap ceva usor nu???Si seara nimmic presupun...

Ca l-am intrebat pe prof si mi-a zis ceva de un ceai seara..si cam atat..Tu ai facut clisma??

38+ David

lalely, eu cum am facut cezariana de urgenta, am fost mancata.
Am mancat pe la 10-11 dimineata si la 5 dupa amiaza am nascut.
In timpul operatiei am avut o senzatie de voma, i-am spus anestezistei , mi-a facut un metoclopramid si mi-a trecut instantaneu.
Asa ca... nici sa stai nemancata atata timp, pt ca dupa operatie ai voie doar apa. Abia a 2 a zi poti manca iaurt natural, supa de legume strecurata, branza de vaci si ceai.

mai ai si tu putin si gata

am produse la Bazar

Mergi la inceput

noapte buna

hai ama

hai millie

am produse la Bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Dupa o dupa-amiaza de zacut pe canapea la tv, intru si eu sa postez niste motzate:

Hai Ama!!!

Hai Millie!!!

Lalely, maine il sun pe dr, pe la 12, sa vedem ce zice, daca ramane pe marti, sau pe joi. Azi m-am simtit mult mai bine decst ieri. Doar cateva contractii, dureri n-am mai avut mai deloc, iar bebelesul a fost si el un picut mai linistit in burtica.

Roxy, parca tu ziceai ca poate inconstient au inceput sa se manifeste emotiile si de-aia n-am dormit azi-noapte. E posibil. Sa vedem daca reusesc in noaptea asta...

Viss, iti doresc in continuare multa putere si ai grija si de tine, sa nu te neglijezi!

Strumphy, baga-l un pic pe sot in priza, asa cu chestiile mai usoare.

Ssabrya, iti dau pm imediat.

in S 38+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR... marti 12 aprilie

Mergi la inceput