Mar-Apr (203) Hai Alina06!Bv Ama, Millie!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

deea nu te lasa asa usor, iesi din starea asta. cum au zis si fetele, mai au si bebeii zile in care mananca mai putin, in altele mai mult. si la urma urmei conteaza sa ia in greutate bine.

miki la noi infacolul n-a avut nici un efect, am ramas tot la Sab simplex si are colici asa in reprize. de cand ii dau picaturile si ceiucul este mult mai bine.

irinuca o sa treaca zilele astea mai grele, pana va intrati putin in ritm si nu te stresa ca o sa vina si lapticul

noi am facut baita, ne-am jucat si am papat iar si dupa baita. i-am dau si inainte ca altfel nu ne intelegeam. si acum a cazut lata in patut asa somnic are.
am si cantarit-o si are 4610 gr , saptamana asta a luat mai putin ca saptamana trecuta. dar nu trebuie sa ia la fel mereu, nu? adica ia mai mult, mai putin, iar mai mult.... nu? au fost saptamani cand a luat si 380, 280 apoi 200.... la voi variaza asa?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

lalely hey, revino ti!! sa vezi cand vii cu bebe acasa ce utila o sa te simti si atunci o sa ti se faca dor de ultimele momente de liniste si somn la discretie hai, k mai ai asa putin!!

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

deea eu am rezolvat-o, ii dau picaturile in ceai cu lingurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele voi dupa cata vreme de la nastere ati inceput cu regimul?
ca mie pana la 40 de zile mi-a zis sa nu tin nici un fel de regim
si am scazut dupa nastere 10 kggggggg
maoi am de slabit vreo 5kg cate aveam pana sa raman gravi si inca 5 ca asa vreau eu
deci e cale lungaaaaaaaaaaa

oooooooooooo
cat despre lapte
de tzatza
va trimit eu
eu ma mulg
ca a mea nu mananca cat lapte am eu

Mergi la inceput

mary bine ati venit acasa, ma bucur ca esti asa bine.

miki am vazut si eu pozele cu puiutii tai ce dulci sunt si ce scump este Vlad, ce grija are el de aia mica. si in poze nu pare asa nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Hai ca pana la urma i-am luat Klorane, dar nu pentru dermatita atopica, ci cele normale (fara parabeni si sapun) si Dermalin detergent. si pt ca prietena mea lucreaza acolo, mi-a dat niste pliante cu pliculete promo cu o solutie pentru piele iritata de la laboratoarele Roche. Cred ca ii dau cateva zile, poate isi mai revine.

miki, Noni a luat si Ana, de la Calivita l-am luat. Este foarte bun pentru cresterea imunitatii si pentru cresterea poftei de mancare la copii.

lalely, te inteleg perfect. Asa ma simteam si eu. Sa iti spun un secret, dupa nasstere mi-am revenit la tonusul dinainte. Hai ca mai ai fff putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Hai ca pana la urma i-am luat Klorane, dar nu pentru dermatita atopica, ci cele normale (fara parabeni si sapun) si Dermalin detergent. si pt ca prietena mea lucreaza acolo, mi-a dat niste pliante cu pliculete promo cu o solutie pentru piele iritata de la laboratoarele Roche. Cred ca ii dau cateva zile, poate isi mai revine.

miki, Noni a luat si Ana, de la Calivita l-am luat. Este foarte bun pentru cresterea imunitatii si pentru cresterea poftei de mancare la copii.

lalely, te inteleg perfect. Asa ma simteam si eu. Sa iti spun un secret, dupa nasstere mi-am revenit la tonusul dinainte. Hai ca mai ai fff putin!

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza 3x:Mariuca(17 Mai 2004), Andreea (21.11.2008) si Radu(31.03.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

madutza merci de info si la ce varsta i l-ai dat ? si mai tii minte si in ce cantitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

am bagat nasul sa vad ce se mai intampla pe aici
am fost putin afara, dar e asa frriiigg...parca suntem in octombrie, nu in aprilie...

cami - sanatate multa antoniei si felicitari pentru cele 10 kg minus

irinuca - ma bucur ca esti bine, ca ati ajuns acasa si putere sa nu renunti la laptic

mary - bine ati ajuns acasa; wooow un travaliu de 4 ore...rapid, ce sa mai...felicitari!

lalely - scoate nasucul din butoi, mult a fost, putin a ramas; de joi o sa fii sprintena ca o gazeluta ; bine... nu chiar de joi, dupa ce te refaci dupa operatie

37 +

AMR MAXIM 15 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mary bine ati venit acasa, ma bucur ca esti asa bine.

miki am vazut si eu pozele cu puiutii tai ce dulci sunt si ce scump este Vlad, ce grija are el de aia mica. si in poze nu pare asa nazdravan

roxy, daaaa pacat ca nu pot sa-l pozez cand arunca cu jucarii in ea

Mergi la inceput

lalely sa nu te aud ..... pai mai ai cateva zile si esti cu bebe in brate, ce-i cu stare asta?

miki mi-l si imaginez
chiar n-ai de ce sa-ti faci griji daca bebelina a luat 800 gr prima luna, pai este perfect mai ales ca este alaptata. ai vazut ca minimul este cam 700 asa.

Mergi la inceput