Mar-Apr (203) Hai Alina06!Bv Ama, Millie!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

miki eu am cititundeva ca in scoica parca se tine maxim 2h...eu am 2 scoici una maxi-cosi si una de la setul peg perego...dar nu prea abuzez de ele....mai mult o folosesc pe cea maxi cosi ca e mai intinsa sa zic asa , si nu sta asa chircita cu coloana....insa sotul cum il las cu fata cum mi-a pune in scoica...
tu landou la carucior nu ai...ca eu jos o tin in landou...
apropo am vazut pozele de la zia lui v. si mi-a placut spatiul de la parter....

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

deea, si eu tot maxi cosi am..si stiam de cele 2 ore, de aceea sunt cam stresata cu ea..am landou si o tin si in el, dar uneori imi e usor sa o legan cu scoica
la noi parterul nu e gata gata..doar partial, n-ai vazut si tv-ul pe jos ?

dar de ce zici ca a luat putin in greutate ? a luat mai bine ca a mea iar eu eram multumita..intradevar nu exceleaza la greutate cum am auzit pe aici pe la fete de 1-1.5kg pe luna, dar e in limitele normale, nu ?

Mergi la inceput

inca una si ma duc

pisuc, ti-am admirat flacaul sa-ti traiasca
sa stii ca toate avem perioade de epuizare, poate doar ca cele la al doilea-al treilea bebe le privim mai cu detasare..
nu te lasa coplesita de ele, trec iar bucuria ramane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

miki de siropul noni nu am auzit decat de la tv si nu te pot sfatui nici cum..
eu insa vroiam mai demult sa te intreb de un sirop pt bb cu omega 3

Irinuca si Cami bebeluse cuminti si odihna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bravo ama, ce grasunica este Natalia. refacere usoara si mult laptic

catank bine ati venit acasa. ma bucur ca esti bine si ai trecut cu bine peste primele zile care sunt cele mai grele. cel mai important este ca ai laptic. hai sa ne pui poze

irinuca este asa dulce bebelina

felicitas puiuta ta este scumpica tare

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna fetelor! de ieri suntem acasa si suntem bine am avut o nastere super rapida cu travaliu de 4 ore si expulzie de 10 min fara anestezie si fara epizotomie datorita gelului dianatal recomand tuturor sa il foloseasca chiar daca e scump merita toti bani. strumpy am vazut k ai scris k ai sani varza ,eu alaptez cu mameloane de silicon din cauza k nu am sfarcuri si nu am rani.multumesc pentru urari si incurajari

felicitari noilor mamici IRINUCA,MILLIE, AMA, sa aveti bebei papaciosi si cuminti
hai alina hai bebe luca
apropo am schimbat numele la fetita ALEXANDRA MIRELA si s-a nascut la 39 sapt si 3 zile si a avut 48cm.pup toate fetele

39sp+
AMR 5 zile Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

miki de siropul noni nu am auzit decat de la tv si nu te pot sfatui nici cum..
eu insa vroiam mai demult sa te intreb de un sirop pt bb cu omega 3

Irinuca si Cami bebeluse cuminti si odihna va doresc

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

cod liver oil de la Child life, cred ca de asta zici..e ulei de peste si eu n-am reusit sa il dau lui vlad chiar daca are gust de capsuni..e uleios si nu vrea sa-l ia..dar exista si capsule de la aceeasi firma cu ulei de peste si pe acelea le lua ca pe bomboane

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

Buna fetelor! de ieri suntem acasa si suntem bine am avut o nastere super rapida cu travaliu de 4 ore si expulzie de 10 min fara anestezie si fara epizotomie datorita gelului dianatal recomand tuturor sa il foloseasca chiar daca e scump merita toti bani. strumpy am vazut k ai scris k ai sani varza ,eu alaptez cu mameloane de silicon din cauza k nu am sfarcuri si nu am rani.multumesc pentru urari si incurajari
felicitari noilor mamici IRINUCA,MILLIE, AMA, sa aveti bebei papaciosi si cuminti
hai alina hai bebe luca
apropo am schimbat numele la fetita ALEXANDRA MIRELA si s-a nascut la 39 sapt si 3 zile si a avut 48cm.pup toate fetele

39sp+
AMR 5 zile Alexandra

mary, felicitari of daca nasteam si eu dupa tine sa aflu de gelul asta..ce bine ar fi fost..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

roxy

Fetelor, de unde ati cumparat lasinoth/lanolina (medela) ptr sini? am si eu ceva rani la sini.

Multam....

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Revin si eu sa ma vait pe aici:ma dor oasele..ma simt obosita desi nu am facut mai nimic,curataenie in cateva sertare si gata!!

Nu mai zic ca nu am iesit afara din cauza vantului...

Am intrat asa intr-o stare foarte proasta...Mi s-a luat sa fiu inutila si sa nu pot sa fac nimic fara sa scot limba si sa stau in pat...

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Marea intalnire:14 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

hai alina hai bebe luca

39sp+
AMR 5 zile Alexandra

Am citit acum pe net de gel, vad ca trebuie folosit la nastere de medici sau moase; tu cum ai procedat? pot sa il cumpar eu si sa le rog sa ma dea atunci sau cum se face??!felicitari pt nasterea usoara!

37+ Mami de Theo, 12.04.2009

Mergi la inceput