Mar-Apr (203) Hai Alina06!Bv Ama, Millie!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

si acum ca am ajuns la zi sa va zic de noi..

azi am umblat cu dosarele pt indemnizatie, bineinteles ca n-am reusit sa rezolv tot, trebuie sa-mi fac transferul la dosare din buc in ilfov si cica ar dura 3 luni numai transferul..sunt plina de draci cand am de a face cu birocratia din romania..cu statul in general

pitica mea de ieri cred ca a inceput sa aiba colici, a plans ieri mai toata ziua fara metoda de linistire, noroc ca a dormit noaptea..si azi a luat-o de la capat..si se strange de burtica rau..si se chinuie sa faca caca rau de tot..ma bate gandul sa renunt la infacol, parca mai zicea cineva ca face caca mai greu bebe din cauza la siropul asta ?
si a mea a crescut f mult in lungime..in 4-5 sapt a crescut de la 48 la vreo 56 dupa masuratorile mele..nu-i mai veneau bodyurile si am zis hai sa o masor..e f lunga, acum ii dau costumase care ii veneau lui vlad la 3 luni lejer si ei ii vin fixe..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

pe fii'mea iarasi o ia raceala,...
miki, voi sunteti bine acum nu??

mamica implinita de fetita si baietel

da, vlad era mai bine de saptamana trecuta iar pe asta mica de 2 zile n-am mai aspirat-o si vad ca respira bine, deci as indrazni sa spun ca am scapat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello fetelor!
Nu am reusit sa citesc nimic din urma. Sunt convinsa ca ati fost alaturi de mine si va multumesc foarte mult!
Noi am ajuns acasa de duminica. Am stat doar 2 zile in spital. Am ajuns acasa extrem de obosita, dar fericita. Bebelina mea vrea numai la tzitzi. In spital am dormit cate 2-3 ore/zi. Acum acasa sunt mult mai bine. O am pe mama care ma ajuta.
Prima noapte acasa a fost foarte grea: a dormit dupa baita de la 10 la 1 si apoi de la 1 la 5 am facut ture san-patut-plans-san-patut-plans si tot asa.
La 5 am renuntat la patut si am pus-o langa mine in pat. A dormit doar 1 ora si eu langa ea, dar foarte stresata sa nu o strivesc.
Astazi a fost foarte bine, a dormit de la 8 la 11, de la 15 la 18. Sa vedem la noapte.
Inca nu a venit lapticul, sunt un pic stresata de asta, dar nu renunt la san. Chiar daca ma mai lupt cateva nopti. Sper sa reusesc.
Va pup

ps: te inteleg Strumphy, vezi, nicio floricica...

mami fericita de Daria (8.04.2011)

Mergi la inceput

cami, da suntem bine cu mucii imi pare rau ca ati luat-o de la capat iar..sanatate multa antoniei si celei mici

chiar mamici cu bebei, stiti ceva de siropul Noni ? as vrea as-i dau lui vlad pt imunitate..a auzit cineva de el ?

Mergi la inceput

mai vroiam sa va zic ceva ..

mamicicle care se chinuie sa aiba mai mult lapte..eu am incercat toate tipurile de suplimente pt crestere lactatie si surprinzator unul dintre ele a facut minuni e vorba de niste pastile de la plafar, se numesc Mami si sunt de la Dacia Plant..nici chiar galactogilul n=-a avut acelasi efect ca aceste capsule de plante...poate le incercati mai ales ca la pret sunt cele mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

yasmi a mea manca la 3h -31/2h-4h....nu avea niste ore fixe...o lasam sa ceara ea
aveat tot asa 6-7 mese pe zi

scrish si eu tot dupa schema de pe cutie m-am luat...la inceput ii dadeam supliment dupa titi tot ca tine un 30-40 ml si adornmea imediat ca dupa titi plangea sau era ff agitata..se vedea ca nu e satula....cand am inceput sa ii dau o masa lm un lp i-am facut 60 apoi direct 90 cum scria pe cutie....am trecut cam repede la 90 cei drept...dar tot asa cera ea si il si manca
ca am vb si cu viss la tel si se mira si ea....mai ales ca ei neonatoloaga ii zisese sa le mareasca cantitatea treptat
eu m-am gandit ca i-am dat cam mult de la inceput si de aici balonarea si constipatia

nu va zic cum a fosst la ea in burtica 3 nopti saptamana trecut...in prima de la 2 pana la 6 a tras partzuri continuu...ma intrebam de unde poate face asa o mana de om....apoi joi noapte cand a avut criza puternica de colici asa s-a scremut si s-a foit mititica....

daca luca papa si e ok si cu digestia , ii merge bine mergi pe schema asta...eu ti-am zis ca daca m-am luat tot dupa ce scrie pe cuitie sa nu patiti si voi ca noi cu kk....dar tu parca ii mai dai si titi, nu?
indopat , da nu e un cuvant potrivit dar asa mi-a venit in cap

la fel cum ai zis si tu asa m-am gandit si eu....adica cu cantarul...ei ar cam trebui sa ia 26-31g pe zi parca...daca ma incadrez in g astea raman asa...
sa vad in seara asta cum stam la cantar...

de ce intrebm de cum se calculeaza cat au luat....ca mie dr. mi-a notat in fisa 850g....adica s-a nascut 3000g si avea 3850...dar am iesit din sital cu 2800 deci fata a luat mai mult

a si pt cine mai intreseaza de colici....de cand am schimbat pe bonisan vad ca e bine...ii dau 45 picaturi impartite inainte e fiecare masa..

roxy tu intrebai cumm sa ii dai picautrile....eu ma descurc ff bine cu pipete
folosesc si la ser pt nasuc....la dat cele 5ml de Ca....cand ii dadeam sab simplex...cu seringa nu m-am descurcat...
vad ca bonisanul il ia din linguritza

simona tu ce Ca ii dai lui arsenie?

viss te
am tot zis ca te sun de vineri de cand zic
off mititico cate mai patiti si voi...poate reuim a ne auzim intr-o zi
incearca si tu bonisanul ca vad ca a mea nu mai regurgiteaza de vineri de cand ii dau...

Mergi la inceput

deea, mie pediatra mi-a zis ca se ia in considerare greutatea de la nastere..si noi la 1 luna aveam 3.8 kg si am iesti cu vreo 2.9 kg..deci suntem cam la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi deci si bebele tau doarmne atat de mult?
si bebelina mea a stat treaza
de la 9 pana la 12
apoi somn
si acui tot somn
si deja ma ingrijoram
si cateva supturi pe la san intre soamne
acu merg si eu sa o trezesc
sa vedem ce si cum

miki
ma bucur ca scapati de raceala

irinuca ma bucur ca esti bine
si vei vedea cu somnul te vei regla
dar usor usor
acu intelegi de ce am dormit eu cu antonia in pat
sai acum cu bebelina mica?
am preferat asa
sa ma odihnesc si eu putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Fetelor multumesc pt incurajari...eu recunosc ca sunt cam stresata, dar mai trecand odata prin asta e tare greu sa vezi ca puiul nu ia decat ff putin in greutate si plange cu biberonul in gura...caci asa mi-a facut stefy....poate ca acum ar trebui sa fiu mai relaxata si sa ma gandesc ca daca stefy manca 30 ml de lp dupa o noapte in care dormea tun si pana la 3,9ani nu a racit nici macar cu un nas infundat sa gandesc pozitiv si sa ma gandesc ca asa or fi fetele mele...dar uite ca nu pot

miki eu am cititundeva ca in scoica parca se tine maxim 2h...eu am 2 scoici una maxi-cosi si una de la setul peg perego...dar nu prea abuzez de ele....mai mult o folosesc pe cea maxi cosi ca e mai intinsa sa zic asa , si nu sta asa chircita cu coloana....insa sotul cum il las cu fata cum mi-a pune in scoica...
tu landou la carucior nu ai...ca eu jos o tin in landou...
apropo am vazut pozele de la zia lui v. si mi-a placut spatiul de la parter....

madutza de ce sa ei produse pt piele atopica sa-l sensibilizezi tu/
cand ii faci baitza fierbe niste tarate sau limpezeste-l cu ceai de galbenele si hidrateaza-l bine....poate o lotiune de bb mai senzitiva sa il hidratezi....si a mea s-a cojit..i-am fiet la 2 bai tarate si apoi unsa cu mult ulei de la sanosan...i se lua pielea pe maini ca la un sarpe si de pe frunte

a, si nu mai folosi sapun...sapunul chiar daca e de bb usuca...eu am luat 2in 1 sampon si gel de dus....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Hello fetelor!
Nu am reusit sa citesc nimic din urma. Sunt convinsa ca ati fost alaturi de mine si va multumesc foarte mult!
Noi am ajuns acasa de duminica. Am stat doar 2 zile in spital. Am ajuns acasa extrem de obosita, dar fericita. Bebelina mea vrea numai la tzitzi. In spital am dormit cate 2-3 ore/zi. Acum acasa sunt mult mai bine. O am pe mama care ma ajuta.
Prima noapte acasa a fost foarte grea: a dormit dupa baita de la 10 la 1 si apoi de la 1 la 5 am facut ture san-patut-plans-san-patut-plans si tot asa.
La 5 am renuntat la patut si am pus-o langa mine in pat. A dormit doar 1 ora si eu langa ea, dar foarte stresata sa nu o strivesc.
Astazi a fost foarte bine, a dormit de la 8 la 11, de la 15 la 18. Sa vedem la noapte.
Inca nu a venit lapticul, sunt un pic stresata de asta, dar nu renunt la san. Chiar daca ma mai lupt cateva nopti. Sper sa reusesc.
Va pup

ps: te inteleg Strumphy, vezi, nicio floricica...

mami fericita de Daria (8.04.2011)

irinuca, nu fiii stresata cu lapticul..normal ca toate ne dorim sa-i alaptam, dar asa cum ne spuneau noua moasele in maternitate, indiferent ce lapte praf papa, tot vom fi mamica perfecta pt bebeul nostru
deci fara stres ca el e dusmanul no1 priveste totul lejer,m cu detasare..cu bucurie

Mergi la inceput