Mar-Apr (203) Hai Alina06!Bv Ama, Millie!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cami ce fresh esti. ce bine ca ai laptic.
bune mai sunt pompele astea, eu nu stiu ce ma faceam fara ea.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara!

Am spus sa trec si eu sa semnez condica pe azi ca am vazut ca m-ati strigat la catalog

Multumesc de gandurile voastre bune azi am fost un pic mai bine, din sanul drept, cel cu probleme am scos azi si azi noapte lapticul cu pompa si la mana si e mult mai bine, o sa insist sa scot la mana ca am vazut ca mai bine si mai mult curge asa si se desfunda canalele. Am pus-o si pe pitica azi de cateva ori sa suga si sa traga ea cu putere. Azi nu stiu ce-a avut, cred ca puseu de crestere, de m-a supt la fiecare 2 ore, sugea cate 30-40 min, somn 2 ore si apoi iar scandal dupa tzatzica acum se lupa cu suzeta , i-o dau, ea o scuipa dupa ce o molfaie de cateva ori, sper sa adoarma si eu pe langa dansa dupa, macar o ora

Nu m-am mai dus la spital desi asa am spus asa imi planificasem dar cand m-am trezit m-am trezit mult mai bine, sanul nu mai era asa umflat si nici rosu si taietura nu ma mai durea asa rau si nici chef de iesit nu mai aveam si am spus ca oricum vine maine moasa si daca e ceva vorbesc cu ea si ii spun ce si cum mi se intampla si imi spune ea daca sa ma duc sau nu la spital sa ma vada un doctor.

Felicitari noilor mamici, Ama si Millie si bun venit puisorilor !!!

Bun venit acasa si acomodare usoara pentru irinuca, mary si catank.

Ma duc sa stau pe post de paznic la suzeta, eu i-o dau, ea mi-o scuipa in 30 sec si tot plange dupa ea

Plange iar..off offf... suzi asta

_

Mergi la inceput

strumphitza ma bucur ca te simti mai bine. eu ti-am zis, sigur nu este mastita, ca trebuia sa ai nu stiu ce ganglion rosu pe acolo, tare si dureros. tu n-ai avut asa, nu?
si ai grija cum stai, nu sta in fund direct, stai pe o parte cumva.
de ce vrei sa o obisnuiesti cu suzeta? las-o fara eu zic ca este mai bine fara sa molfaie plasticul ala.
si eu am incercat sa i-o dau dar am vazut ca nu o vrea si nu o vrea nu i-am mai dat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Felicitari noilor mamicute!!!

Intru si eu scurt sa va las un linkcu poze, ieri Naty a facut 2 anisori http://www.facebook.com/album.php?aid=54365&id=100000284705824&l=ac55af8177

Va pup.

Mergi la inceput

maine dimineata merg la biserica sa-mi citeasca de 40 de zile si sa stabilim botezul.
nasa ce trebuie sa aduca? stiti? imbracamintea o cumparam noi sau nasa? ca stiu ca nasa imbraca copilul dupa baita de la biserica. oricum daca ea nu zice doar n-o sa-i zic eu sa cumpere.

Mergi la inceput

alina.n LA MULTI ANI! pentru Naty, ce fetita mare si frumoasa ai sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. si bineinteles fratiorul este un scump

Mergi la inceput

roxy multumim

Mergi la inceput

a eu stiu ca nasa se ocupa de tot la biserica, voi tre sa aduceti copilul doar

Mergi la inceput

strumphitza cum ti-ai pus inimioara aia galbena acolo? vreau si eu

Mergi la inceput

alina.n
vad eu cate stie nasa ca trebuie sa faca.

fetelor merg sa fac baita. bebelina s-a trezit brusc cu colici si a tras un plans. acum a luat-o sotul si vad ca s-a linistit.

Mergi la inceput