Aspirante optimiste>20ani Felicitari madabout2003!
Raspunsuri - Pagina 9
camcris spune:
"Editat de - ingeras2007 on 11/04/2011 12:15:19" prima postare -ingeras2007,se gaseste pe pag.1,in partea stanga jos, ultima modificare
racheel te rog sa nu te supi pe mine
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
racheel spune:
Nu camcris, Doamne feresteEuu nu sunt o fire suparacioasa.dar nu inteleg de ce nu se vedea la mine Cred ca trebuia sa dau refres la acest topic ca nu am mai intrat de mult.
bebelu, v-ati gandit la bb2 Sa va dea Dumnezeu un fratior pentru Natalia
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
camcris spune:
bebelu este frumoasa foc printesa mica si a crescut asa mult, aveti 4 luni
sa va traiasca mare si sanatoasa ca frumoas-i foc
camcris spune:
racheel este suficient un F5 si i-ti apar ultimele postari si modificari la zi
ma bucur ca nu esti supi
bebelu86 spune:
Sarah, Cami multumim
clar vrem si bb 2...si dc dr imi da ok, poate si bb 3 acu sa dea Domnu sa fim sanatosi si sa putem sa le ofeim ce au nevoie.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Sarah, Cami multumim clar vrem si bb 2...si dc dr imi da ok, poate si bb 3 acu sa dea Domnu sa fim sanatosi si sa putem sa le ofeim ce au nevoie. Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
ce curaj ai,bebelu!noi(mai mult eu) am zis ca daca ne ajuta DD facem 2 bucsi apoi ma duc la sterilizat ca nuvola(pisicuta mea)!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
camcris spune:
bravo bebelu 2 copii.... ce tare bravo voua pentru curaj si vointa sa va ajute DD sa vina bb2 cat mai repede
apropo a fost cumnata la dr. rotaru duminica(ieri) si era super incantata de el, super dr. vorbeste mult si i-ti explica tot ce intrebi, adica nu-i scoti cuvintele cu clestele
ma bucur pentru ea si i-ti multumesc mult de ajutor
bebelu86 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sarah199065
ce curaj ai,bebelu!noi(mai mult eu) am zis ca daca ne ajuta DD facem 2 bucsi apoi ma duc la sterilizat ca nuvola(pisicuta mea)! 2011 imi va aduce bebe mic! o sa fiu ! http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png |
momentan am curaj... stai sa vina bb 2, si vad dupa dc ma incumet sila bb3
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
bebelu86 spune:
Cami ma bucur k i-a placut. asa e..e un medic de nota 1000000. sper ca s-a linistit acum.
cixinica spune:
Salutare!
madabout2003 felicitari!sarcina usoara si latermen si cuminte si mancacios!
bebelu este minunata printesa ta, sa va traiasca si sa va ajute DD sa il aveti si pe bb2 si pe bb3!
fetelor multi si o zi minunata sa aveti!