Aspirante optimiste>20ani Felicitari madabout2003!
Raspunsuri - Pagina 10
camcris spune:
da bebelu chiar asta i-mi spunea ca a plecat forte linistita de acolo, stii problema cu RH si a zis ca si asistenta super draguta cred ca nu se astepta la asa tratatie
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
bebelu86 spune:
Cami sa sti k rar mai gasesti medici k rotaru. eu am fost la multi pana sa ajuns la el. si am dat peste tot felu de nebuni. acu...sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa nu plece din tara k nu stiu ce m-as face.
Cixinica
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Mihaelafalt spune:
Buna fetele. Acum am ajuns acasa plecata de azi dimineata de la 6 si nemancata, nu am citit ce ati scris astazi dar vreau sa va dau o veste buna: Chistul s- dizolvat nu mai e, sunt asa de fericita ca stiu ca in curand voi fi si eu graviduta si apoi mamica.
Hai ca ma apuc de citit din urma.
lucianamoga spune:
Felicitari Mihaela!
Sa vina bebe cat de repede
Ma bucur ca ai scapat de chist , esti mult mai aproape de bebe acum
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madabout2003 Buna dimineata! Vin si eu la cafea! Si aduc si testul meu cu 2 linuteee ! Cred ca sunt graviduta, am avut teste pozitive sambata, duminica si azi. In pauza de pranz trebuie sa ma duc sa fac beta! Azi sunt Z13 DPO.. MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
Felicitari graviduto.Si ai putut sa stai de sambata fara sa ne spui si noua?
Sa ai o sarcina usoara si un mancacios si pupacios.
madabout2003 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Felicitari graviduto.Si ai putut sa stai de sambata fara sa ne spui si noua? Sa ai o sarcina usoara si un mancacios si pupacios. |
Mihaela am vrut sa fiu mai sigura, sambata se vedea liniuta daca te uitai cu lupa... Multumesc de urari! Iti doresc acelasi lucru cat de curand! Si nu numai tie la toata listuta de la inceputul capitolului !
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
luiza77 spune:
Buna ziua fetelor...un inceput de saptamana minunat va doresc si tin pumnii strasi fetelor care urmeaza sa se testeze.
Felicitari madabout2003, sa ai parte de o sarcina usoara si la termen, sanatate multa iti doresc.
Pentru restul fetelor multi pupici de molipsire
31+ cu Matei
AMR 8 saptamani pana la marea intalnire.
Katy82 spune:
Buna fetele! Mada felicitari, sarcina usoara, la termen, fara greturi si un bb papacios si necolicos
FELICITARI MADA
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
lilimara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna fetele. Acum am ajuns acasa plecata de azi dimineata de la 6 si nemancata, nu am citit ce ati scris astazi dar vreau sa va dau o veste buna: Chistul s- dizolvat nu mai e, sunt asa de fericita ca stiu ca in curand voi fi si eu graviduta si apoi mamica. Hai ca ma apuc de citit din urma. |
Bravoooo Mihaela!!!!Hai ca mai e un pic si ne anunti si cele doua II
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
madabout2003 spune:
Katy, Cixinica, Camcris, Mihaela Multumesc mult de tot! Sper sa fie randul meu sa va felicit cat de curand!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+