Aspirante optimiste>20ani Felicitari madabout2003!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

BELLA imi pare rau ca te doare gatul, incearca Trachisept e naturist si ceai de frunze de capa si nuci. Miere cu propolis si vit C
Eu am fost racita si nu m-am menajat deloc, am tot vorbit la scoala si deja acum am prins o sensibilitate in gat si mai ales noaptea am program de tusit, e f. naspa. Vineri nu puteam sa inghit nimic de durere si mi-a dat doctora antibiotic. Sper luna asta sa nu fie bebe ca mi-e teama sa nu fie afectat de pastile.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetele ma bucur ca va bucurati pentru mine dar nici nu va pot spune ce fericita sunt eu, ieri eram aproape de butoi si aveam niste emotii dar astazi dupa consult parca sunt o alta persoana. In ultimul timp ma gandeam la ca o sa imi dea DD ori mult mai tarziu ori niciodata dar acum cand vad ca am scapat de chistul asta asa de mare repede am incredere mai multa in DD si sunt sigura ca, cat mai curand voi fi graviduta.
Sotul mi-a zis mai devreme la telefon ca diseara ajunge acasa ca de mult timp nu m-a mai auzit asa de entuziasmata. Am liber la si si cu siguranta luna asta o sa bat recordul, o sa imi obosesc sotul in fiecare zi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

BELLA imi pare rau ca te doare gatul, incearca Trachisept e naturist si ceai de frunze de capa si nuci. Miere cu propolis si vit C
Eu am fost racita si nu m-am menajat deloc, am tot vorbit la scoala si deja acum am prins o sensibilitate in gat si mai ales noaptea am program de tusit, e f. naspa. Vineri nu puteam sa inghit nimic de durere si mi-a dat doctora antibiotic. Sper luna asta sa nu fie bebe ca mi-e teama sa nu fie afectat de pastile.

Katy poti sa incerci si ceai de busuioc, ca e bun pentru tuse.

Mergi la inceput

Bebelu si eu ti-am admirat printesa.
Miha ma bucur mult ca ai rezolvat cu chistuletul. referitor la busuioc ma cam abtin ca sunt dupa ovulatie si nu e bun busuiocul in sarcina.

Mergi la inceput

Lorena imi cer mii de scuze fata de tine dar nu pot ajunge nici astazi la banca sa iti trimit banii, sunt asa de obosita si mai am si ceva treaba in casa, dar promit ca maine ajung la banca si rezolv.
Ai reusit sa dai de walkiria?
Cred ca luna aceasta suntem cam in aceeasi perioada de ovulatie nu? Mie miau venit uratii pe 2 aprilie seara tie?

Mergi la inceput

Voi ce ziceti eu in ultimul timp am baut ceai de coada soricelului si din cate stiu eu nu se bea in sarcina. Ce sa fac sa mai beau acum daca tot nu mai am chistul sau nu? Eu tot as mai bea cate un pic ca sa nu se deregleze menstra ca stiu ca e bun si pentru asta.

Mergi la inceput

Miha ceaiurile amare duc la pierderea sarcinii, deci eu zic sa nu iei, inlocuieste-l cu cretisoara care e permisa in sarcina si se spune ca chiar ajuta la mentinerea ei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Miha ceaiurile amare duc la pierderea sarcinii, deci eu zic sa nu iei, inlocuieste-l cu cretisoara care e permisa in sarcina si se spune ca chiar ajuta la mentinerea ei.

Mersi mult cred ca asa o sa fac dar stii cumva daca ceaiul de cretisoara regleaza si menstra? Sau sa nu imi mai fac griji pentru asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele,
sunt extenuata.
au inflorit copacii si am o tuse alergica si bronhospasm,de stau numai cu puful dupa mine.
sunt o mie de hartiii de facut la dr ca sa iei un spray.ma enervez pt ca mai am doar cateva doze si nu am cum sa ajung la dr si la liber e fff scump.

ma enervez cel mai tare ca ii pot da alergen prin lapte, dar sper sa ma ajute Dumnezeu sa nu.Mi-am primit medicamenteledin Italia si imi vor veni si cele din Germania , asa ca, peste 2 sapt voi duce o viata normala.

sebi are iar puseu de crestere, plange, doarme f putin.
in rest, alte probleme nu am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna

Madaaa Felicitari!! si sarcina usoara!!!

Miha, bravo, poate vii repede cu II.

Eu vin de la dr, mi-a dat dufaston, 2 pe zi. Numai ca am uitat sa intreb daca sa le iau la distanta sau doua dintr_o data. Cine imi zice? Pe prospect nu scrie...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput