Aspirante optimiste>20ani Felicitari madabout2003!
Raspunsuri - Pagina 8
bebelu86 spune:
Lore i-am lasat si eu mesaj p mess dar nu raspunde
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
lucianamoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Maroneala e buna Luci ia vezi poate ne dai o veste bunaaaa |
Nu prea cred Moni ca nu am prestat corespunzator ...oricum eu sper din tot sufletul sa fie la tine dupa un asa maraton
si Doamne ajuta
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucianamoga
Nu prea cred Moni ca nu am prestat corespunzator ...oricum eu sper din tot sufletul sa fie la tine dupa un asa maraton si Doamne ajuta Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
ar fi bineee dar nu cred.....
dupa simptome...mai degraba ciclul....
racheel spune:
Fetele pai aveti o graviduta si nu ati trecut-o la titlu?
mabaut Felicitari si sarcina usoara si fara greturi sa ai
Buna fetele, ca uitasem sa va salut
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
lucianamoga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 ar fi bineee dar nu cred..... dupa simptome...mai degraba ciclul.... |
Hai mai Moni fara fete triste , indiferent de rezultat mergem mai departe (eu vorbesc ca sunt la marginea butoiului)
Cine se mai testeaza?
La elena tinem pumnii stransi de tot!
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
racheel spune:
citat din mesajul lui bebelu86 Neata!!! Mada felicitari. sarcina usoara si la termen. Doamne ajuta! Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Bebelu, ce mare s-a facut bebelina sa fie sanatoasa
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu
camcris spune:
citat din mesajul lui racheel Fetele pai aveti o graviduta si nu ati trecut-o la titlu? mabaut Felicitari si sarcina usoara si fara greturi sa ai Buna fetele, ca uitasem sa va salut Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Doamne, ajuta-ne in continuare! |
te iertamtinand cont ca esti graviduta, ca nu ai vazut ca este trecuta graviduta la titlu sau la tine nu se vede?
fara sa te supi pe mine
eu am modificat titlu
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
racheel spune:
Nu stiu de ce nu s-a vazut...Acum l-ai trecut sau mai devreme.Eu cand am postat mesajul nu era
Ce bine ca ma iertati
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
sarah199065 spune:
citat din mesajul lui bebelu86 Lore i-am lasat si eu mesaj p mess dar nu raspunde Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
bebelu,ce frumoasa e bebelina!!!
sa va traiasca! si desigur
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
bebelu86 spune:
Asa e Rachel a crescut mult. cand ma uit la ea nu prea imi dau seama. decat din poze si cand o iau in brate.
cred k la anu in vara ma treceti iar in listuta de aspirante
acu sa vdm ce o sa fie pana atunci.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni