Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

BEBECT, am glumit...
Ca daca eu, singura cu 2 copii, stau pe forum... Ilincutza nu-i chiar asa rea. De fapt, cind nu doarme, e chiar cuminte foc.

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:
citat din mesajul lui fragrant8

ati auzit de / folosit produsul asta in diversificare? www.amazon.com/Nuby-5361-2-Pack-Nibbler/dp/B000WMV0XW/ref=pd_bxgy_ba_img_b" target="_blank">The Nibbler
ce parere aveti? cica se pune fructul/leguma in buzunarasul de tifon, iar bebe rontaie din el...

=============
Mami de Sophic mic (16-01-2011)

“In the depths of winter I finally learned there was in me an invincible summer” (A.Camus)

e foarte eficient
am vazut copilasii de la odiseea delfinasilor mancand cu asa ceva
am cumparat si eu 2 bucati de la farmacie cu 16,5 lei

abia astept sa i vad molfaind fructe cu ele

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

cum ai cerut??cum se numesc la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

GATA, INTRU IN DEPRESIE! Ca eu, in creierii mei, gindeam ca fetele care stau pe forum au copii cuminti si d-aia stau... si cele care nu intra, ii au rai si nu le lasa nici sa respire. Asa ca Ilincuta mea se incadra in statistici... adica, bine, ai vostri dorm noaptea etc., etc, dar ai CELORLATI care nu intra pe forum, probabil ca nu dorm... Si vin BEBECT si inca vreo doua disparute... si-mi strica mie teoria...

G

Asa patesc si eu cand povestesc mamicile de bebei cu o singura trezire pe noapte, si am impresia ca au fost mamici cu bebei de varsta apropiata de bubu, iar al meu nimic tot cate 3 treziri ( la mine noaptea dureaza de la 23-09 ) si tot sper in fiecare noapte ca se va intampla minunea si minunea tot se lasa asteptata...si mie imi e atat de somn

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Citat:
( la mine noaptea dureaza de la 23-09 )

cam lunguta noaptea la tine, deea, mama

- dupa noaptea mea (10 pm - 5/6am) sophic se trezeste numai o data - ceea ce ma foarte bucura
- dupa noaptea ta (11 pm - 9 am) se trezeste de 3 ori - ceea ce ma intristeaza

eu zic sa iti reevaluezi conceptul de noapte si sa vezi cum o sa dea bucuria peste tine

oricum, tanti aia dn cartea lui Doloress (The No-Cry Sleep Solution) zice ca daca bebe are 5 ore consecutive de somn, inseamna ca "face nopti complete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna mamici
ma mai primiti?
am lipsit putin,dar mi-a fost dor de voi
suntem bine sanatosi si va pupam cu drag
ne ducem sa mai citim si revenim..

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:

ati auzit de / folosit produsul asta in diversificare? www.amazon.com/Nuby-5361-2-Pack-Nibbler/dp/B000WMV0XW/ref=pd_bxgy_ba_img_b" target="_blank">The Nibbler
ce parere aveti? cica se pune fructul/leguma in buzunarasul de tifon, iar bebe rontaie din el...

=============

“In the depths of winter I finally learned there was in me an invincible summer” (A.Camus)

e foarte eficient
am vazut copilasii de la odiseea delfinasilor mancand cu asa ceva
am cumparat si eu 2 bucati de la farmacie cu 16,5 lei

abia astept sa i vad molfaind fructe cu ele

cum ai cerut??cum se numesc la noi?

mami fericita de printesa Eva Maria 08.01.2011

mamicule pur si simplu le am vazut in raft
le am luat de la farmacia de la parterul blocului
eu stau pe dudesti vis a vis de policlinica Vitan

le caut si ti spun cum se numesc si de la ce firma sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:

Citat:
( la mine noaptea dureaza de la 23-09 )

cam lunguta noaptea la tine, deea, mama

- dupa noaptea mea (10 pm - 5/6am) sophic se trezeste numai o data - ceea ce ma foarte bucura
- dupa noaptea ta (11 pm - 9 am) se trezeste de 3 ori - ceea ce ma intristeaza

eu zic sa iti reevaluezi conceptul de noapte si sa vezi cum o sa dea bucuria peste tine

oricum, tanti aia dn cartea lui Doloress (The No-Cry Sleep Solution) zice ca daca bebe are 5 ore consecutive de somn, inseamna ca "face nopti complete"

=============

DECI DA!! RASPICAT!!!

Noaptea la noi dureaza de la 23 -5 cand avem o trezire, apoi una la 5-6 si apoi nani pana la 10.

asa ca...sa nu-mi spui tu mie ca avem 3 treziri, ok????

Gabi haioasa mai esti cu teroriile tale!! hai ca important e sa fie sanatoase ubitele noastre!!

Fragrant eu am noroc cu "americanii" - doar pe noi ne au, ne rasfatau de cand lumea cu clinique si estee lauder si nike si mai stiu eu ce; acum cu copiii, nu mai zic...dar cred ca chjeltuie tot bugetul tau pe ce trimit doar la noi. Ma uitam la etichete, sunt scumpe frate si acolo, doar ca salariile lor nu sunt asa "ieftine" ca la noi.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele?
Eu tot citesc din urma in fiecare zi,dar nu apuc sa mai scriu...si subiectele se schimba. Noi suntem foarte bine, in weekend am fost in plimbari...am fost sa isi ia tati costum de ginere, am fost si prin supermarket la cmparaturi...pe la ai mei,pe la ai lui, ne-am tot plimbat desi vremea nu a tinut cu noi.
Astazi m-am apucat si de curatenia de primavara...cam greu, si cu asta micu'.Cand doarme el eu fac curatenie, iar cand e treaz mor de dragul lui, a inceput sa gangureasca din ce in ce mai mult,sa rada, mi-e asa drag de el , stau si ma uit la el pur si simplu,ma minunez, il filmez, nu imi vine sa cred ca a iesit din burtica mea
La multe lunite bebelusilor Marc Ioan, Alexandra Gabriela si Ilinca Theodora
Va pe toate si sper sa termin mai repede curatenia asta sa ma bag si eu in seama cu voi

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

luciact
se cheama sita pentru fructe si legume si sunt de la bebe d'or

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetele!
Multumesc mult pt raspunsurile la SZ-urile mele.
SIMO esti nemaipomenita! Eu zic cu mana pe inima ca nu as fi facut asa ceva pt soacra in veci.
Shubu felicitari pt botezul reusit si pentru baietel cuminte. Pana la urma cum ii spui Bogdan sau Alex?

Revin ca ma cheama datoria.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput