Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(24)
Raspunsuri - Pagina 13
gabivalceanu spune:
TUNDE, cu puseele habar n-am.
Dar cu pirtzurile... da! Ilinca nu trage pirturi deloc-deloc si asta nu e bine, ca nu stie sa scoata gazele. Deci colici. Deci mai bine mult daca pirtineste.
Eu n-o vad pe Sonia... nu deschide.
Pup,
G
ariana2005 spune:
Deea, bine ca ati scapat..urmam noi miercuri...parca vad ca ma apuca plansul si pe mine..
de cartof nu stiu ce sa zic, nu am auzit varianta asta...eu tin minte ca la Ariana, pediatra mi-a zis sa-i pun compresa rece si supozitor cu paracetamol, atat...poate te lamuresc mai bine restul fetelor..
gabivalceanu spune:
La noi urletul ila fara consolare si fara aer are legatura ffff mare cu somnul ei si excitarea de peste zi. Deci garantat nu sunt colicii iia, adica dureri de burta. Cind urla (rar, Doamne-ajuta!), o face de nervi si de oboseala. Cam cum urlu eu la lume in jur (adica la Ioana si sot, ca altii...)
G
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu La noi urletul ila fara consolare si fara aer are legatura ffff mare cu somnul ei si excitarea de peste zi. Deci garantat nu sunt colicii iia, adica dureri de burta. Cind urla (rar, Doamne-ajuta!), o face de nervi si de oboseala. Cam cum urlu eu la lume in jur (adica la Ioana si sot, ca altii...) G |
dadada, avem si noi faze de astea, mai ales cu copil agitator in zona. Din nou, - diferit de colici, desi plans de nedescris.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
deea_sav85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariana2005 Deea, bine ca ati scapat..urmam noi miercuri...parca vad ca ma apuca plansul si pe mine.. de cartof nu stiu ce sa zic, nu am auzit varianta asta...eu tin minte ca la Ariana, pediatra mi-a zis sa-i pun compresa rece si supozitor cu paracetamol, atat...poate te lamuresc mai bine restul fetelor.. mami de Ariana (30.10.2005) si Tudor Adrian(01.02.2011) mami de ingeras David Andrei (01.09.2008) "Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ce-mi sta in putere, Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..." |
Pana acum vad ca e linistit, chiar mananca acum...sa vedem de acum incolo ce va fi...sper sa nu se schimbe prea mult starea lui.
Acum vad ca e linistit, sper sa nu ma ia gura pe dinainte
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
loutzy spune:
hello again.
Noi am fost pe afara. Tare bine e.Acu dormim, pana cand nu se stie ca sigur ne trezim si urlam de foame.
Ariana2005 legat de produsele din comert ca ar avea diverse chestii toxice in ele, deobicei e valabil doar pt un sg lot nu pt toate. Eu una sunt o mama mai batuta asa in cap si nu am incredere in ceea ce e in comert pt bebe(ma refer la borcanele), toate au conservanti, care nu dunt chiar indicati pt copii. Si ca sa fiu si rea si sa fac si antireclama la vestita firma danone, danonino e plin de chimicale si nu are si nici nu o sa aibe vreodata mai mult calciu decat un iaurt normal.
Tunde comedie totala pustiul tau. Apropo. La multi ani piticai si lui tati!!!
NU mai zic ce dulce e pustoaica.
Nush ce are site-ul asta de se tot blocheaza. Imi zice ca dureaza prea mult sa se conecteze.
Pupicei.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
Foxy-le spune:
LAURA-LUIZA ne mai scrii de pe meleaguri calde si insorite.
Vit D ajuta la consolidarea oaselor si functionarea buna a organismului.soarele ajuta la fixare. aici in nord se da 2 ani.
GabiV - da-i ceai de fincen.(fenicul) sa vezi ce-i paraie fundul
acum s-a trezit, cred ca plecam si noi afara.
in leg cu mancarea la borcan-are chestii prin ea, dar si legumele si fructele din piete au. noi ce sa alegem??
ariana2005 spune:
in legatura cu vit.D, mie la fetita mi-a dat sa-i dau pana la varsta de 2 ani zilnic, pe urma pana la varsta scolara numai in perioada de iarna..
loutzy spune:
Foxy e adevarat ca si cele din piete au, dar prin fierbere se mai diluiaza in cantitate, in schimb in borcanele sunt adauga chiar inainte sa fie facuta ambalarea. Asa ca faci cum crezi tu mai bine, fie un borcan ce contine chimicale din legume plus chimicale din conservati, ori ceva facut in casa ce contine chimicale din legume doar.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)