Bazar Umanitar (64)
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Anca, eu am o geaca rozaliu-deschis, dar n am apucat sa o spal sa vad daca ies 3 pete mici dar nu e subtire tare si nu am gasit capisonul si mai am un impermeabil rosu, asta e d`ala f subtire, tre` sa vad marimile exact
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ancadragoman spune:
Pelerine si impermeabile are,ma interesa o gecuta mai usurica asa sa o am de parc.
Colanti nu aveti?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
EllaX spune:
mamagiuliei, pe mine ma intereseaza impermeabilul subtire, daca e cam ca pentru 6 ani (tre' sa ne vina gluga )
nushulica spune:
fetelor nu mai stiu exact cine aproba introducerea cazurilor la bazar dar va supun atentiei acest caz nou aparut si aprobat de admini
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162924
haideti sa vedem daca poate intra in bazar sa il ajutam si pe el
mentionez ca nu am nicio legatura cu aceasta mamica sa nu se inteleaga gresitpur si simplu am citit acum cazul asta si zic eu ca are nevoie de ajutorul nostru!
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
ada_coman spune:
Alex_andra, pe haina este scris marimea 40, nu 42...Masuratorile le-am vazut, si ma gandeam ca imi va mica, dar nu asta e problema...
Nu zic ca nu este si stofa facuta din fibre sintetice, dar materialul din care e facuta jacheta nu e stofa, este material de tricou mai gros sau material de hanorac ca sa se inteleaga...Eu am luat de buna ce ai zis tu ca ai purtat-o de cateva ori si e aproape noua... Dar nu e si spun asta cu mana pe inima...este scamosata pe interiorul manecii (intre mana si corp), la gat...adica se vede clar e destul de folosita. E posibil sa fie materialul nu fff bun si sa se fi scamosat la cele cateva purtari... Sa nu mai zic ca miroase a parfum...:)))
In ceea ce priveste parerea subiectiva, vis-a-vis de starea produselor, stare f buna, chiar inseamna f.buna, nu inseamna ca nu are rupturi sau pete...asta e parerea mea. Asta pot sa o spuna fetele care au primit hainute de la mine.
Si nu e prima data cand patesc....
Edit: am gasit unde ai specificat despre starea sacoului:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162348&whichpage=9
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
madyrizi spune:
buna,
am primit coletul de la luy si sunt toate foarte frumoase. multumim si de bonus, ii place scolarului f.f. mult.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
Astazi ma contactat user-ul gatea1980, mamica pe care nu o cunosc personal, dar care are un copil cu grave probleme de sanatate. Ea a deschis si un topic aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162924 legat de problemele pe care le are bebe. M-a rugat sa o ajut cum sa procedeze sa introduca cazul la bazarul umanitar caci nu mai fac fata costurilor pe care le presupune terapia de recuperare a copilului, dar din pacate eu nu stiu care sunt pasii de urmat de aceea va rog sa o ajutati voi care sunteti mai vechi decat mine si care stiti exact cum se procedeaza in astfel de situati. Va multumesc frumos si sper sa putem fi de ajutor.
Pup.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
ancadragoman spune:
eu spun da
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
pooh spune:
Nu stiu cat de mult conteaza parerea mea,deoarece nu am vechime f. mare la bazar,insa si eu as zice DA.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg