Bazar Umanitar (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nushulica, am depus si eu ieri 20 lei in contul lui Marius-Andrei pt. hanoracul de la tine.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=20654

Anca nu poate confirma acum (Dana e plecata), dar incerc sa-i trimit chitanta pe mail.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Georgi am confirmat acum factura si produsele de la Serialbastre,insa cred ca le-a mai operat cineva inaintea mea,ca in gmail nu mai erau.Nu conteaza ca-s confirmate de doua ori,acum am venit de pe drumuri si am apucat sa le confirm.
Multumim tuturor pt sprijin si pt ca ne sunteti alaturi.
O zi minunata va doresc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia.andrici spune:

Laura25 v-am confirmat acum maine pun coletul .
Multumim mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia.andrici

Laura25 v-am confirmat acum maine pun coletul .
Multumim mult

http://raulandrici.blogspot.com

Multumim! Claudia, nu e graba cu coletul, cand ai tu timp e ok.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Nushulica, am depus si eu ieri 20 lei in contul lui Marius-Andrei pt. hanoracul de la tine.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=20654

Anca nu poate confirma acum (Dana e plecata), dar incerc sa-i trimit chitanta pe mail.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

alina,asa cum am promis,hanoracul a plecat ieri de la mine spre tine sper sa iti placa,mie mi-e drag dar mi-am luat 2 culori diferite

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Pentru Bibi, Bogdan sau David : poseta crosetata iepuras, Colier crosetat si guler tricotat

A mai fost si caciulita, care a plecat catre Cornelia. A ales sa plateasca in contul lui Bibi.

blog magazin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman
insa jacheta Tara http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=20409, nu e din stofa, e din poliester, viscose si elastan, nu e marimea 42 (este 38-40), asta nu ar fi o problema ca as avea cui s-o dau, insa nu e in stare f buna, e scamosata pe alocuri, e un pic poctita la subrat, nu tare, dar eu vad, s-ar fi incadrat mai degraba la stare buna...

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Ada, ma simt intr-un fel datoare sa dau niste explicatii, desi nu eu am trecut datele, dar nah...fiind de la mine...
Mihaela a trecut centimentrii, deci puteai sa te iei si dupa asta.
Marimea 42 e trecuta pe jacheta, nu?
De material,a mentionat in titlu, e adevarat, dar stofa nu contine si vascoza, bumbac, elastan?
Eu asa stiam

Uite, pe site-ul de unde am cumparat acel sacou, la multe articole de imbracaminte, scrie in genul asta: Compozitie stofa: 55 % poliester 39 % viscoza 6 % spandex captuseala 100% poliester.
Deci, Mihaela nu a gresit cu nimic in descriere.

Poate doar la stare, ca a scris foarte buna, in loc de buna, dar asta e o privire subiectiva

Intr-adevar, pentru a se evita astfel de probleme, este bine de mentionat, sau solicitat cat mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

vreau si eu o gecuta de vreo 5 ani sa mearga in primavara asta,colanti pentru fetite tot ca de 5 ani(110-116)

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia.andrici spune:

Anca gecuta de fetita sau baiat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

de fetita cu fitze ,pentru ca are 2 si nu ii plac

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput