Bazar Umanitar (64)
Raspunsuri - Pagina 8
alinamoro spune:
Nushulica, am depus si eu ieri 20 lei in contul lui Marius-Andrei pt. hanoracul de la tine.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=20654
Anca nu poate confirma acum (Dana e plecata), dar incerc sa-i trimit chitanta pe mail.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Leditia spune:
Georgi am confirmat acum factura si produsele de la Serialbastre,insa cred ca le-a mai operat cineva inaintea mea,ca in gmail nu mai erau.Nu conteaza ca-s confirmate de doua ori,acum am venit de pe drumuri si am apucat sa le confirm.
Multumim tuturor pt sprijin si pt ca ne sunteti alaturi.
O zi minunata va doresc.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia.andrici Laura25 v-am confirmat acum maine pun coletul . Multumim mult http://raulandrici.blogspot.com |
Multumim! Claudia, nu e graba cu coletul, cand ai tu timp e ok.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
nushulica spune:
citat din mesajul lui alinamoro Nushulica, am depus si eu ieri 20 lei in contul lui Marius-Andrei pt. hanoracul de la tine. http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=20654 Anca nu poate confirma acum (Dana e plecata), dar incerc sa-i trimit chitanta pe mail. Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
alina,asa cum am promis,hanoracul a plecat ieri de la mine spre tine sper sa iti placa,mie mi-e drag dar mi-am luat 2 culori diferite
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
CRIXIA spune:
Pentru Bibi, Bogdan sau David : poseta crosetata iepuras, Colier crosetat si guler tricotat
A mai fost si caciulita, care a plecat catre Cornelia. A ales sa plateasca in contul lui Bibi.
blog magazin
alex_andra spune:
citat din mesajul lui ada_coman insa jacheta Tara http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=20409, nu e din stofa, e din poliester, viscose si elastan, nu e marimea 42 (este 38-40), asta nu ar fi o problema ca as avea cui s-o dau, insa nu e in stare f buna, e scamosata pe alocuri, e un pic poctita la subrat, nu tare, dar eu vad, s-ar fi incadrat mai degraba la stare buna... Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008 Daria Karina POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat! |
Ada, ma simt intr-un fel datoare sa dau niste explicatii, desi nu eu am trecut datele, dar nah...fiind de la mine...
Mihaela a trecut centimentrii, deci puteai sa te iei si dupa asta.
Marimea 42 e trecuta pe jacheta, nu?
De material,a mentionat in titlu, e adevarat, dar stofa nu contine si vascoza, bumbac, elastan?
Eu asa stiam
Uite, pe site-ul de unde am cumparat acel sacou, la multe articole de imbracaminte, scrie in genul asta: Compozitie stofa: 55 % poliester 39 % viscoza 6 % spandex captuseala 100% poliester.
Deci, Mihaela nu a gresit cu nimic in descriere.
Poate doar la stare, ca a scris foarte buna, in loc de buna, dar asta e o privire subiectiva
Intr-adevar, pentru a se evita astfel de probleme, este bine de mentionat, sau solicitat cat mai multe detalii.
ancadragoman spune:
vreau si eu o gecuta de vreo 5 ani sa mearga in primavara asta,colanti pentru fetite tot ca de 5 ani(110-116)
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
ancadragoman spune:
de fetita cu fitze ,pentru ca are 2 si nu ii plac
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni