Bazar Umanitar (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Eu maine trebuie sa primesc un colet sa pun produse la bazar, in special pt Marius Andrei. Pot pune si pt Mihai Darius? Eu as vrea sa ajut pe fiecare, dar am vazut ca ceilalti au mai multi sustinatori. Daca va pot ajuta cu mai mult o fac cu mare drag.

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalinaichim spune:

SI eu sustin aceasta mamica si impreuna stiu ca o sa reusim.cu toatele stim ce inseamna si ce sacrificii facem pentru copii nostrii sa fie sanatosi.
In weekend fac un colet si il trimit.Sanatate si mult succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona_patra

Buna fetelor,
Astazi ma contactat user-ul gatea1980, mamica pe care nu o cunosc personal, dar care are un copil cu grave probleme de sanatate. Ea a deschis si un topic aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162924 legat de problemele pe care le are bebe. M-a rugat sa o ajut cum sa procedeze sa introduca cazul la bazarul umanitar caci nu mai fac fata costurilor pe care le presupune terapia de recuperare a copilului, dar din pacate eu nu stiu care sunt pasii de urmat de aceea va rog sa o ajutati voi care sunteti mai vechi decat mine si care stiti exact cum se procedeaza in astfel de situati. Va multumesc frumos si sper sa putem fi de ajutor.
Pup.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Nici eu nu am nimic impotriva; insa vin cu o precizare, ca se doneaza produse de la stare buna in sus. Eu tin minte sigur o reclamatie de la Jasmin in legatura cu produse luate de la ea.
Mult succes in campanie si multa, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Alex_andra, pe haina este scris marimea 40, nu 42...Masuratorile le-am vazut, si ma gandeam ca imi va mica, dar nu asta e problema...
Nu zic ca nu este si stofa facuta din fibre sintetice, dar materialul din care e facuta jacheta nu e stofa, este material de tricou mai gros sau material de hanorac ca sa se inteleaga...Eu am luat de buna ce ai zis tu ca ai purtat-o de cateva ori si e aproape noua... Dar nu e si spun asta cu mana pe inima...este scamosata pe interiorul manecii (intre mana si corp), la gat...adica se vede clar e destul de folosita. E posibil sa fie materialul nu fff bun si sa se fi scamosat la cele cateva purtari... Sa nu mai zic ca miroase a parfum...:)))
In ceea ce priveste parerea subiectiva, vis-a-vis de starea produselor, stare f buna, chiar inseamna f.buna, nu inseamna ca nu are rupturi sau pete...asta e parerea mea. Asta pot sa o spuna fetele care au primit hainute de la mine.
Si nu e prima data cand patesc....

Edit: am gasit unde ai specificat despre starea sacoului:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162348&whichpage=9

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Asa, Ada, iar eu am specificat ca e purtat de cateva ori, pt ca eu nu port rosu si ca e superb.
Am zis altceva??
Daca tie ti se pare ca e material de hanorac...ce sa mai zic...no comment

Eu nu mai stiam exact marimea, pt ca mi l-am cumparat pe vremea cand eram gravida, de aceea , pe langa faotul ca nu port rosu, nici nu l-am purtat prea mult, pt ca am facut repede burtica.

In fine...discutia, din punctul meu de vedere, este inutila.
Eu ma opresc aici, cu un gust amar.

PS: poate mirosi a parfum, pentru faptul ca am luat-o din dulap, unde era pus spalat, nu murdar si unde imi tin hainele, care, da, miros a parfum, pt ca mi le parfumez.

TZTZ...rusine mie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Leditia, am primit azi coletul, multumesc!

Nushu, multumesc!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna fetelor
Va rog din suflet sa acceptati la bazar cazul nepotelului meu Andrei de doar 8 zile care are nevoie urgenta de bani pt operatia care-l asteapta peste cateva zile. Am deschis subiectul cu cazul lui aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163018&whichpage=1. Parintii nu dispun de acesti bani si viata lui depinde de ei, care poate pt multi nu inseamna mult dar pt ei inseamna totul! Va multumesc

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Am pus la bazar 2 aparate de ras noi.

--primul

--al doilea

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Georgi, mesagerul meu iubit, multumesc de ajutor.
Ledi, ti-am scris pe mess. E vorba d eo carte de la MamaGiuliei.
Boti, la tine ramin datoare. M-am uitat doar la lista cu facturile, si nu le-am deschis.

Ada, nasol ce ai patit. In astfel de cazuri, mi s-ar parea de bun simt sa poti returna produsul si sa primesti altceva de suma lui. La o adica tu pierzi citiva banuti, dar pe viitor cu siguranta vei ocoli acel donator.

Eu tot din urma, rasfoiesc bazarul dupa noutati. Caut rochite de vara, rochite pentru colanti, tricouri pentru fetite de 2-3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Eu tot din urma, rasfoiesc bazarul dupa noutati. Caut rochite de vara, rochite pentru colanti, tricouri pentru fetite de 2-3 ani.

ana, uite o rochita frumoasa, merge si la 3 ani, am cumparat-o anul trecut de la Boticelina:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21272&n=Rochita-inflorata--pt-2-ani

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Ada, nasol ce ai patit. In astfel de cazuri, mi s-ar parea de bun simt sa poti returna produsul si sa primesti altceva de suma lui. La o adica tu pierzi citiva banuti, dar pe viitor cu siguranta vei ocoli acel donator.

Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008)

Ana, nu arunca vorbe. Donatorul sunt eu si stiu foarte bine ce am donat.
Ok, poate starea nu era foarte buna, in sensul de lucru nou, dar cu siguranta era buna spre foarte buna.
Daca stam sa cautam scame la lupa, ma rog, asta e alta poveste.

Va rog frumos, nu mai jigniti, fara sens.

Mergi la inceput