Bazar Umanitar (64)
Raspunsuri - Pagina 11
luy spune:
Buna fetelor,
Are cineva de pus la bazar 'Sacrificiul din miezul iernii' de Mons Kallentoft, aparuta saptamanile trecute la editura Trei in colaborare cu Gazeta Sporturilor ? E din seria aceea de carti politiste ale autorilor suedezi.
Multumesc !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
ada_coman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
Ana, nu arunca vorbe. Donatorul sunt eu si stiu foarte bine ce am donat. Ok, poate starea nu era foarte buna, in sensul de lucru nou, dar cu siguranta era buna spre foarte buna. Daca stam sa cautam scame la lupa, ma rog, asta e alta poveste. Va rog frumos, nu mai jigniti, fara sens. BAZAR UMANITAR |
Deci, pe bune ca nu am cautat scame la lupa...am sa incerc sa-i fac maine niste poze, pe lumina...
Si da, nu e prima data cand primesc hainute de la tine in stare "f.buna". Daca am tacut nu inseamna ca-s fraiera...
Si acea jacheta nu era spalata...ma scuzi, dar chiar stiu ce e un lucru spalat. Si da si eu ma parfumez, dar hainele donate de mine nu vor mirosi a parfum, ci a balsam de rufe...
Si nu ma asteptam la un lucru nou, pt ca nu era, dar ma asteptam la un lucru intr-o stare f.buna, ca asa era mentionat si asa ai afirmat si tu...
Abia acu discutia e incheiata, din punctul meu de vedere...
Nu e frumos sa arunci cu vorbe si sa fii ironica, chiar am vorbit pe un ton civilizat si ma asteptam la acelasi lucru si din partea ta...
Edit: Nu am nici un fel de pretentii, ca sa nu se creada ca am deschis subiectul din mai stiu ce motive...Daca nu era vorba de umanitare, sigur returnam produsul...
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Mikaeela, imi pare rau ca ti-am creat probleme, dupa ce ca ai tu atatea pe cap:( BAZAR UMANITAR |
Fetei nu i-ai creat probleme, pt ca eu, am supralicitat dupa ce am vazut comentariul tau...Si intr-adevar, ma asteptam la o jacheta de stofa, adica din material cum sunt facute paltoanele, ca sa ma fac inteleasa...pt ca eu asta stiu ca inseamna stofa...dar se pare ca nu...
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
alex_andra spune:
citat din mesajul lui ada_coman Si da, nu e prima data cand primesc hainute de la tine in stare "f.buna". |
Denigrarea pe care incerci sa o arunci asupra mea este absolut oribila.
Imi bagi cuvinte in gura, pe care eu nu le-am folosit.
Asta arata caracterul omului.
O sa stiu pe viitor sa ma feresc de tine.
Cu atitudine ca a ta, nu e de mirare ca nu mai intra anumite persoane pe aici.
De fapt, de asta am si evitat sa mai intru si eu atat de des ca inainte, din cauza unor astfel de caractere.
Imi cer scuze celorlalte participante la topic pentru circul la care au asistat.
Promit sa ma retrag.
kid spune:
lavinia.p A confirmat la topicul dedicat ca se angajeaza sa respecte regulile de la bazar,conform regulamentului este ok introducerea cazului.
Cine doreste sa doneze produse pentru el, o poate face.
kid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
lol Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010) |
Nici eu nu sunt de acord cu postarea Alexei.
kid spune:
alex_andra Nu pot sa nu observ ca nu accepti deloc anumite comentarii (critici) referitoare la produsele donate de tine. Daca sunt de la mai multi cumparatori, probabil ca au si un suport.
Este foarte utila optiunea de exprimare a parerii, majoritatea donatorilor au 100% pareri pozitive, ceea ce inseamna ca nu prea sunt probleme. In caz ca primiti produse necorespunzatoare, puteti da calificative negative sau neutre si va exprimati si nemultumirea referitoare la produsele cumparate.
carminabulina spune:
Buna! Seara...
Ma mai primiti?
Mai ales ca am si eu mare si urgenta nevoie de chilotei de tranzitie. Din aceia din bumbac, mai dublati, care se spala. Evident ca nu ma astept sa fie noi dar sa fie folosibili (o exista cuvantul asta in DEX?)
Va multumesc .
P.S. - sau sa-mi spuneti un loc de unde-i pot cumpara...
Succes pentru noile cazuri introduse la bazar.
Anca multumesc pentru linkul cu produse pt femei slabe ! Doar ca pentru mine de la bazar nu am nimerit niciodata marimea, din pacate. Asa ca de-acum inainte imi cumpar haine doar pe probate.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui kid lavinia.p A confirmat la topicul dedicat ca se angajeaza sa respecte regulile de la bazar,conform regulamentului este ok introducerea cazului. Cine doreste sa doneze produse pentru el, o poate face. Teodora-Ana, de Mihail Vladimir (15.05.2007) Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! |
Am introdus numele lui Andrei in lista de cazuri pt care se poate dona. Succes si sanatate multa!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me