Bazar Umanitar (64)
Raspunsuri - Pagina 12
carminabulina spune:
Ancaaaaaaaaaaa, retrag cuvintele din mesajul anterior , prea imi plac cateva sa nu merite riscul. Te pup!
ellinia spune:
Buna dimineata!
Mikaela, am primit rochita de la tine, multumesc, e superba, si imi vine foarte bine. Cunosti donatoarea? Eram curioasa cu ce o purta pe dedesupt .
Claudia, multumesc si tie, am luat si coletul de la tine, lucrusoarele sunt foarte frumoase, ii vin lui Stefan si chiar si mie rochita aceea rosie desi aveam dubii, ma gandeam ca o sa-mi fie mica.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
madyrizi spune:
buna dimineata,
am pus majoritatea produselor mele pt. cazul lui andrei aici:
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=madyrizi&searchtype=2&show=current&startcount=1&endcount=40&page=1
daca va intereseaza ceva, va poftesc la cumparaturi!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Ancaaaaaaaaaaa, retrag cuvintele din mesajul anterior , prea imi plac cateva sa nu merite riscul. Te pup! Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
caut eu niste chilotei dar mai trage-ma de maneca.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Flowers spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ada_coman
Deci, pe bune ca nu am cautat scame la lupa...am sa incerc sa-i fac maine niste poze, pe lumina... Si da, nu e prima data cand primesc hainute de la tine in stare "f.buna". Daca am tacut nu inseamna ca-s fraiera... Si acea jacheta nu era spalata...ma scuzi, dar chiar stiu ce e un lucru spalat. Si da si eu ma parfumez, dar hainele donate de mine nu vor mirosi a parfum, ci a balsam de rufe... Si nu ma asteptam la un lucru nou, pt ca nu era, dar ma asteptam la un lucru intr-o stare f.buna, ca asa era mentionat si asa ai afirmat si tu... Abia acu discutia e incheiata, din punctul meu de vedere... Nu e frumos sa arunci cu vorbe si sa fii ironica, chiar am vorbit pe un ton civilizat si ma asteptam la acelasi lucru si din partea ta... Edit: Nu am nici un fel de pretentii, ca sa nu se creada ca am deschis subiectul din mai stiu ce motive...Daca nu era vorba de umanitare, sigur returnam produsul... Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008 Daria Karina POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat! |
Subscriu!
Ada, ai calcat pe un teren minat (si eu dupa tine).Astept rosiile!
alex_andra spune:
kid, de ce genralizezi opinia unei singure persoane?
Te credeam mai obiectiva.
Numai ada s-a plans pana acum de acest sacou, plangere, din punctul meu de vedere, nefondata.
In rest, nu vad niciun comentariu negativ la adresa mea.
Am mai avut o singura discutie, mai demult cu Flowers, careia i s-a parut o rochie, de la mine, ca era decolorata, dar am lamurit-o ca asa sunt culorile pale si a inteles.
Deci, nu am primit critici de la mai multi cumparatori, iar cand am trecut eu pozele in album am scris exact ce probleme au, daca sunt mai uzate sau nu.
Comentariul pe care l-am facut la acest sacou a fost doar ca [b]eu[/b} il consider superb, dar nu l-am purtat decat f putin, pt ca nu port rosu de fel.
De aici s-a ajuns la jigniri, eu asa am perceput acele comentarii mai mult decat rautacioase, la adresa mea.
Chiar as vrea sa-mi spui, franc, daca lucrurile de la mine ti s-au parut altfel decat asa cum le-am prezentat.
simonapro spune:
Neata!
Am primit colete de la Alexa1985+Ancadragoman si dianaalex, multumim tare mult, suntem incantati de toate
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Neata! Am primit colete de la Alexa1985+Ancadragoman si dianaalex, multumim tare mult, suntem incantati de toate Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
SA LE PURTATI CU PLACERE
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Serialbastre spune:
Buna ziua!
Am pus si eu cateva hainute pentru domnisoare pana intr-un anisor, dar mai subtirele. Ca fiica-mea e slabatura, pana si colantii ii sunt largi.
Am pus si masuri, daca mi-a scapat ceva trageti-ma de maneca. Si mii de scuze ca nu le-am calcat, au stat impaturite in dulap de asta-vara, dar am zis ca e mai important sa se stranga banutii necesari cat de repede.
Le-am pus pentru micutul Andrei.
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=Serialbastre&searchtype=2
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
nushulica spune:
'neata! am pus si eu in bazar pt bebelushul andrei urmatoarele produse:
hanorac bebe next , set tetine chicco noi , set tetine avent noi , hanorac next bebe , manusi dama piele intoarsa , carte retete bebe , carte dr.spock , pantofi piele bebe
sper sa mai adaug azi niste produse sa vad cum ma misc ca-s singura cu amandoi si in plus toti suntem gripati:(
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)