Bazar Umanitar (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ancaaaaaaaaaaa, retrag cuvintele din mesajul anterior , prea imi plac cateva sa nu merite riscul. Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dimineata!
Mikaela, am primit rochita de la tine, multumesc, e superba, si imi vine foarte bine. Cunosti donatoarea? Eram curioasa cu ce o purta pe dedesupt .
Claudia, multumesc si tie, am luat si coletul de la tine, lucrusoarele sunt foarte frumoase, ii vin lui Stefan si chiar si mie rochita aceea rosie desi aveam dubii, ma gandeam ca o sa-mi fie mica.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna dimineata,
am pus majoritatea produselor mele pt. cazul lui andrei aici:
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=madyrizi&searchtype=2&show=current&startcount=1&endcount=40&page=1

daca va intereseaza ceva, va poftesc la cumparaturi!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Ancaaaaaaaaaaa, retrag cuvintele din mesajul anterior , prea imi plac cateva sa nu merite riscul. Te pup!

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

caut eu niste chilotei dar mai trage-ma de maneca.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Ada, nasol ce ai patit. In astfel de cazuri, mi s-ar parea de bun simt sa poti returna produsul si sa primesti altceva de suma lui. La o adica tu pierzi citiva banuti, dar pe viitor cu siguranta vei ocoli acel donator.

Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008)

Ana, nu arunca vorbe. Donatorul sunt eu si stiu foarte bine ce am donat.
Ok, poate starea nu era foarte buna, in sensul de lucru nou, dar cu siguranta era buna spre foarte buna.
Daca stam sa cautam scame la lupa, ma rog, asta e alta poveste.

Va rog frumos, nu mai jigniti, fara sens.
BAZAR UMANITAR

Deci, pe bune ca nu am cautat scame la lupa...am sa incerc sa-i fac maine niste poze, pe lumina...
Si da, nu e prima data cand primesc hainute de la tine in stare "f.buna". Daca am tacut nu inseamna ca-s fraiera...
Si acea jacheta nu era spalata...ma scuzi, dar chiar stiu ce e un lucru spalat. Si da si eu ma parfumez, dar hainele donate de mine nu vor mirosi a parfum, ci a balsam de rufe...
Si nu ma asteptam la un lucru nou, pt ca nu era, dar ma asteptam la un lucru intr-o stare f.buna, ca asa era mentionat si asa ai afirmat si tu...
Abia acu discutia e incheiata, din punctul meu de vedere...

Nu e frumos sa arunci cu vorbe si sa fii ironica, chiar am vorbit pe un ton civilizat si ma asteptam la acelasi lucru si din partea ta...

Edit: Nu am nici un fel de pretentii, ca sa nu se creada ca am deschis subiectul din mai stiu ce motive...Daca nu era vorba de umanitare, sigur returnam produsul...

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Subscriu!
Ada, ai calcat pe un teren minat (si eu dupa tine).Astept rosiile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

alex_andra Nu pot sa nu observ ca nu accepti deloc anumite comentarii (critici) referitoare la produsele donate de tine. Daca sunt de la mai multi cumparatori, probabil ca au si un suport.

Este foarte utila optiunea de exprimare a parerii, majoritatea donatorilor au 100% pareri pozitive, ceea ce inseamna ca nu prea sunt probleme. In caz ca primiti produse necorespunzatoare, puteti da calificative negative sau neutre si va exprimati si nemultumirea referitoare la produsele cumparate.

Teodora-Ana, de Mihail Vladimir (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

kid, de ce genralizezi opinia unei singure persoane?
Te credeam mai obiectiva.
Numai ada s-a plans pana acum de acest sacou, plangere, din punctul meu de vedere, nefondata.
In rest, nu vad niciun comentariu negativ la adresa mea.
Am mai avut o singura discutie, mai demult cu Flowers, careia i s-a parut o rochie, de la mine, ca era decolorata, dar am lamurit-o ca asa sunt culorile pale si a inteles.

Deci, nu am primit critici de la mai multi cumparatori, iar cand am trecut eu pozele in album am scris exact ce probleme au, daca sunt mai uzate sau nu.
Comentariul pe care l-am facut la acest sacou a fost doar ca [b]eu[/b} il consider superb, dar nu l-am purtat decat f putin, pt ca nu port rosu de fel.

De aici s-a ajuns la jigniri, eu asa am perceput acele comentarii mai mult decat rautacioase, la adresa mea.

Chiar as vrea sa-mi spui, franc, daca lucrurile de la mine ti s-au parut altfel decat asa cum le-am prezentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Neata!

Am primit colete de la Alexa1985+Ancadragoman si dianaalex, multumim tare mult, suntem incantati de toate

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Neata!

Am primit colete de la Alexa1985+Ancadragoman si dianaalex, multumim tare mult, suntem incantati de toate

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

SA LE PURTATI CU PLACERE

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Buna ziua!
Am pus si eu cateva hainute pentru domnisoare pana intr-un anisor, dar mai subtirele. Ca fiica-mea e slabatura, pana si colantii ii sunt largi.
Am pus si masuri, daca mi-a scapat ceva trageti-ma de maneca. Si mii de scuze ca nu le-am calcat, au stat impaturite in dulap de asta-vara, dar am zis ca e mai important sa se stranga banutii necesari cat de repede.
Le-am pus pentru micutul Andrei.

http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=Serialbastre&searchtype=2

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'neata! am pus si eu in bazar pt bebelushul andrei urmatoarele produse:

hanorac bebe next , set tetine chicco noi , set tetine avent noi , hanorac next bebe , manusi dama piele intoarsa , carte retete bebe , carte dr.spock , pantofi piele bebe

sper sa mai adaug azi niste produse sa vad cum ma misc ca-s singura cu amandoi si in plus toti suntem gripati:(

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

Mergi la inceput