Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Super !!! sper sa fie frumos afara! stai pe aici sau numai in trecere,o zi???

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

o zi sau doua, mergem spre germania la legoland! facem mai multe opriri si vorbisem cu mai mai multe mamici sa ne vedem dar dupa furtuna de pe fb nu stiu daca mai tin neaparat!
oricum o chestie care mi-a "placut maxim": dupa ce am "demisionat" de pe fb una dintre fete m-a stres din lista ei de prieteni! da' imediat!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

o zi sau doua, mergem spre germania la legoland! facem mai multe opriri si vorbisem cu mai mai multe mamici sa ne vedem dar dupa furtuna de pe fb nu stiu daca mai tin neaparat!
oricum o chestie care mi-a "placut maxim": dupa ce am "demisionat" de pe fb una dintre fete m-a stres din lista ei de prieteni! da' imediat!

n-am cuvinte!
Eu abia astept sa ne vedem !!

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:

Ti-ai dat si tu demisia de acolo? Eu am iesit imediat ce s-a spus ca este lipsa de bun simt faptul ca ,,am vorbit'' de cele ce nu mai vin pe aici...daca prin faptul ca ti-e dor de ,,prietenele'' din timpul sarcinii este nesimtire...sa ma ierte Al de sus ca nu mai gandesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:

Ti-ai dat si tu demisia de acolo? Eu am iesit imediat ce s-a spus ca nu este lipsa de bun simt faptul ca ,,am vorbit'' de cele ce nu mai vin pe aici...daca prin faptul ca ti-e dor de ,,prietenele'' din timpul sarcinii este nesimtire...sa ma ierte Al de sus ca nu mai gandesc...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

sincer Mari nu de tine a fost vorba, dar culmea e ca numai tu te-ai simtit.

Si nu-mi iau adio nici acum de acest forum, chiar de vad ca se cam iau jucariile cand de-aici, cand de-acolo.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Hai sa va servesc cu ceva dulce, poate se mai indulceste si atmosfera

La multe lunite:Ioana. Mara si Carina sa cresteti mari, sanatoase si iubite.

Noi am fost in vizite, unde Tudor a fost f. sociabil si cuminte, dar n-a vrut sa manance si nici sa doarma, asa ca am plecat mai repede. Acum sforaie in scoica, nici nu l-am dezbracat. Astept sa se trezeasca, ca a mancat doar niste iaurt de dimineata si putin tzitzi (asta doar de alint).

Office si mie mi-ar place sa ne vedem, dar noi stam langa TM si iesim mai greu in oras (avem o singura masina pe care o ia tati dimineata),iar cu taxi nu am fost pana acum ... dar cine stie,pentru toate este un inceput

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

TUTZ, m-am simtit deoarece eu am fost cea care a redeschis subiectul despre lipsa definitiva a unor mamici(multe de altfel)...ca s-a inteles si altceva, asta e, mi-o asum, alta data nu mai intreb despre ,,disparitie'' decat nominal.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tutz

sincer Mari nu de tine a fost vorba, dar culmea e ca numai tu te-ai simtit.

Si nu-mi iau adio nici acum de acest forum, chiar de vad ca se cam iau jucariile cand de-aici, cand de-acolo.

Trebuia sa ma simt si eu cumva??? Am gresit chiar asa tare???

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

TUTZ, m-am simtit deoarece eu am fost cea care a redeschis subiectul despre lipsa definitiva a unor mamici(multe de altfel)...ca s-a inteles si altceva, asta e, mi-o asum, alta data nu mai intreb despre ,,disparitie'' decat nominal.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

MAri eu te cred ca ai zis cu intentii bune.

Si Ana, de curiozitate - cum de mai stai cu gasca aia de pe FB care e ?

Mergi la inceput

si mai vroiam sa-i scriu lui just_me31 - ceaiul de menta scade productia. pe incercatelea. (era sa raman fara pt ca nu stiam).

Mergi la inceput