Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(56)
Raspunsuri - Pagina 9
Mari-Mariuk spune:
Sa nu treaca ziua si sa uit iar: LA MULTI ANI!!! pentru BIANCA GABRIELA, IOANA ADELINA, MARA ELENA si TUDOR
Multumim de indulcire Cami! (eu una nu refuz)
ancamak spune:
Am avut "ajutoare" la mancat pizza, dar cine doreste sa deschida geamul.
ma mai odihnesc un pic, ca-s rupta, si poaate ma apuc si de biscutii pentru strumf.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tutz Si Ana, de curiozitate - cum de mai stai cu gasca aia de pe FB care e ? Tünde, mami de Julia (13.10.10) http://picasaweb.google.com/lantostunde |
De ce vrei sa pari rautacioasa? eu stiu ca nu esti! Cum adica "cum de"??
Pai eu nu m-am suparat pe nimeni,nu m-am paruit cu nimeni,nu m-a dat nimeni afara de pe fb,de ce sa plec? te deranjez? sau trebuie sa-mi iau jucariile si sa plec?
Nu o s-o fac,iar daca o sa am nevoie de un sfat sau o sa vreau sa pun o intrebare,o sa apelez la fetele(unele) de pe fb!!
Asa cum si unele dintre fetele de acolo intra si aici.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
office spune:
Mari, cu siguranta nici tu nici Ana nu erati vizita privind lipsa de bun simt..cum grupul "instigatoarelor" era format din noi 3 ghiciti la cine se referea tutz, de altfel o perosna foarte diplomata si educata?!!...
in privinta iesitului cand de aici cand de acolo draga tutz intru si ies de unde vreau, cand vreau, si de cate ori vreau si nu am nevoie de acordul tau...multumita?!
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008
office spune:
Camisv, daca sunteti in apropierea Tm poate va facem o scurta vizita..nu promit, dar poate reusim sa ne vedem!Acum ca am taiat de pe lista alte "intalniri" avem mai mult timp liber!
office spune:
La multi ani sarbatoritilor!
tutz spune:
da mai, dar stiti ce m-am enervat, chiar daca eu de obicei n-am treaba cu astea?
Si office sa stii ca nu te-am recunoscut, sincer . hai fa-ti bagajul si du-te la legoland.
pana revii promit ca devin din nou "educata si diplomata" :))))
(si sincer, scriu si aici, imi pare rau ca ati iesit din grup, dar nu-i bai, ca va prind aici)
office - back to you too.
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
pop_adelina spune:
dispeeeeer!!!!!!!Darius nu a papat azi aproape nimic! o fi de la dinti sau rosu in gat sau?????
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ancamak spune:
Adelina, lui Darius. Strumful meu a papat jumatate de cescuta de mar cu cereale, san de vreo 2 ori si cand am terminat de facut supita , el a adormit.
are ceva daca i-o dau de exemplu la ora 18? Eu i-am pus o frunza de stevie, dauneaza la ceva?
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pop_adelina dispeeeeer!!!!!!!Darius nu a papat azi aproape nimic! o fi de la dinti sau rosu in gat sau????? mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010) POZE BEBE DARIUS Povestea unei minuni!!! |
Nici Vlad nu a vrut sa manance prea mult azi...si pe deasupra e putin deranjat la burtica
ANCA, nu cred ca e problema, mai ales ca el adoarme mai tarziu...