Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(56)
Raspunsuri - Pagina 7
ancamak spune:
Am inteles ca merge si fara ou. Chiar vreau sa fac in dupa-amiaza asta, dar sa scot pizza ,ca am doar o tava.
Mama mi-a spus ca eu la 6 luni faceam la olita.Se saturase saraca sa spele atatea scutece.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
ancamak spune:
si sa nu uit.... se pune zahar brun deocamdata.
Poze Andrei-Ionut
ancamak spune:
Am mai gasit o reteta:
175 g unt moale
* 2 oua
* 4 linguri zahar (brun, alb sau daca doriti, zaharul se poate inlocui cu miere)
* 1 lingurita praf de copt
* un praf de sare
* esenta de vanilie
* scortisoara
* faina
Poze Andrei-Ionut
chichiutza spune:
Fetelor, eu mi-am spus o opinie personala, n-a fost un boicot sa plecam de aici! Parerea mea e ca grupul de FB s-a format cand erau mai multe fete noi decat vechi! Mie mi-e dor de odisee si de familia mea de atunci, de bunele si relele pe care le imparteam... Eu in sinea mea stupida chiar am avut senzatia ca suntem un grup mai "intim" ... N-am nimic cu nimeni, Doamne fereste, am fost si eu nou-venit acum mult timp, e doar un sentiment care ma-ncearca! Va pup si o sa continui sa va citesc si sa scriu cand simt ca am ceva de spus!
ana_25 spune:
Anca daca nu vrea sa pape,nu ai incercat sa te mulgi? macar sa le mai detensionezi putin sa nu te mai doara!! Si Maia refuza papa cand o dar gingiile !!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ana_25 spune:
office
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
office spune:
ana, cand ajung la timisoara ne pupam "in direct'", da????
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office ana, cand ajung la timisoara ne pupam "in direct'", da???? Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008 |
Sigur !! Cand ajungi la Tm ???
Poze
office spune:
de maine intr-o saptamana (plus sau minus o zi, doua)
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008