Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(56)
Raspunsuri - Pagina 6
just_me31 spune:
Buna dimineata !
wow asa de dimineata
Eu nu am un "moment de sinceritate" pentru ca spun ce gandesc, poate uneori cu diplomatie alteori nu .
Noi intrusele v-am invadat "intimitatea" in momentul in care voi cele "cu statut" ati intrat mai rar spre deloc . Pai daca nu vreti sa ne cunoasteti , de ce v-a deranjat ca scriem ? si...cum ne-ati putea cunoaste ? daca nu scriind pe forum .......sunt scuze de 2 lei , aduse fetelor care au scris aici zi de zi , si care poate acum se simt vinovate pentru ce au spus .
VA DORESC O ZI FRUMOASA !
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw
LoraG76 spune:
'Neata!
Chichi, kiti, tanamera, eu ma bucur sa va aud! Un pupic pt. copilutii vostri!
Sper sa nu se supere nimeni, ca nu avem de ce, e bine sa fim sincere unele cu altele, nu? Eu va imbratisez pe toate!
N-am timp si pentru FB, sincer...abia fac fata sa scriu pe DC si nu scriu doar la sb. asta, scriu la mai multe si abia fac fata asa...na, pun punct aici discutiei, ca nu-si are rostul, nu e cazul sa ne judecam intre noi.
Acum plec la cumparaturi, ca-i musai, nu mai avem din ce face mancare! O zi buna!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
camy81 spune:
Din cate am inteles eu din ultimele 10 mes. postate aici este vreo problema ca postam si aici si pe fb? va rog nu va suparati ca va intreb
Eu rar postez pe fb doar asa cand imi aminteste fratele meu din state sa ii mai arat poze cu fetele in rest nu prea pot tine pasul cu doua forumuri si mie imi place aici pt. ca atinci cand eram graviduta traiam foarte mari emoti alaturi de voi si in fiecare dimi cand ma trezeam deschideam calc. sa vedem cine a mai adus pe lume un bebelas si aveam cu cine sa ma consult cand nu ma simteam bine iar voi cele de aici mereu mi-ati ridicat moralul de aceea va si va iubesc
Mari-Mariuk spune:
CAMY, nu despre asta e discutia ci despre mamici care ,,ne-au parasit'' de tot...si eu mai scriu pe fb, dar nu parasesc dc-ul...
kiti2205 spune:
Lora . Am vazut si poze cu Adelina-grasulina. Frumoasa foc gogoasha.
Deci ramane cum am stabilit
ancamak spune:
off fetelor..... va invit la o pizza si un mititel.
Nu mi-a raspuns nimeni si la problema mea. De ce nu mai papa al meu strumf? Aseara ca niciodata a adormit cu suzeta in gura.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
pop_adelina spune:
Anca, si Darius ieri si azi a papat fff putin! cine stie...eu pun pe seama dintisorilor!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ancamak spune:
si eu m-as gandi tot la dinti. Dar ma gandesc si la mine ca-mi pocnesc rezervoarele si el nu papa
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
eveline spune:
Salut fetelor!
Wow...ce subiecte s-au abordat azi...
Ca sa nu uit...ANCAMAK, tu parca ne-ai dat reteta de biscuiti...e yumyyy..numai ca, oare e bine pentru bebe? Ma refer la faptul ca e cu ou...sau se pune numai galbenusul?
CAMY - felicitari pentru olita, wow...chiar de maine am sa-l pun si eu pe D. Am observat ca saracutul, nu face pana nu*i dau pampersul jos...se screme ce se screme, dar pana nu-l dezbrac nu face...asa ca pot prinde momentul sa-l pun si eu. Cu cam tot de pe la varsta asta am poze pe olita cu Bianca.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)