Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(56)
Raspunsuri - Pagina 5
ana_25 spune:
CAMI nu i-am pus usturoi in spanac doar ou si lp !!
KITI nu ma deranjeaza ca citesti,Doamne! dar mi-ar place sa mai vb cu voi,chiar mi-e dor !!!
Mie (daca tot suntem sincere) nu-mi place fb. E greu de urmarit,e o invalmaseala de post-uri care dispar,apar si daca nu esti tot timpul pe fb sa le urmaresti....nu mai intelegi nimic(eu).Poate oi fi eu mai proasta si nu ma descurc,asta e ,dar nu-mi place. Aici v-am cunoscut,aici raman,voi v-ati mutat! Imi pare asa rau,ma apuca
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
pop_adelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebecris26 Adelina unde ii ies urmatorii dintisori, sus? Cristina, mami de bebita David https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true# |
eu asa cred, e inflamata gingia si e ffff marait! balele sunt muulte, ca intotdeauna de altfel! dar numa nu ies odata!!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
doina_1984 spune:
Neatza!
Chiar nu mi-am imaginat ca poti deranja pe cineva daca postezi pe un forum. Eu v-am descoperit tarziu si din aceasta cauza n-am scris din timpul sarcinii. Asta este...
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5589820274238089746
Mari-Mariuk spune:
citat din mesajul lui doina_1984 Neatza! Chiar nu mi-am imaginat ca poti deranja pe cineva daca postezi pe un forum. Eu v-am descoperit tarziu si din aceasta cauza n-am scris din timpul sarcinii. Asta este... Mami lui Matei Mihai 26.10.2010 https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5589820274238089746 |
Forumul este public, poate oricine sa isi fac un cont si sa scrie.
Oricum, sa nu indraznesti sa ne parasesti!
ana_25 spune:
doina stai linistita ca nu derahjezi pe nimeni!! Si noi am fost noi odata si ne-au acceptat si ne-au primit cu drag,asa cum facem si noi acum cu fetele noi. Asa mi se pare normal,daca eu am fost primita cu drag,asa sa fac si eu !!
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
kiti2205 spune:
'Neata!
Eu nu am absolut nimic cu fetele noi, si eu am fost noua acum un an si ceva. Iar Adelina si Idalis si Emilia imi sunt foooarte dragi, desi au aparut dupa nasterea bebeilor. Deci Doina, in caz ca nu ti-am zis cand ai aparut aici, Bun venit pe DC!
Si nu este nicio inversunare forum vs facebook. Dar chiar m-au deranjat cateva "formulari" legate de mamicile care nu mai scriu si ar trebui sa isi ia Adio, chiar daca poate doar "citesc ".
Whatever! Eu nu imi iau adio, tocmai ca e forum public si pot citi cand vreau (bine, cand am timp) si pentru ca Odiseea de aici a fost ca o a doua familie pentru mine, deci am amintiri tare placute legate de DC.
Deci, daca voi nu ma vreti, eu va vreau
O duminica frumoasa
ana_25 spune:
citat din mesajul lui kiti2205 'Neata! Eu nu am absolut nimic cu fetele noi, si eu am fost noua acum un an si ceva. Iar Adelina si Idalis si Emilia imi sunt foooarte dragi, desi au aparut dupa nasterea bebeilor. Deci Doina, in caz ca nu ti-am zis cand ai aparut aici, Bun venit pe DC! Si nu este nicio inversunare forum vs facebook. Dar chiar m-au deranjat cateva "formulari" legate de mamicile care nu mai scriu si ar trebui sa isi ia Adio, chiar daca poate doar "citesc ". Whatever! Eu nu imi iau adio, tocmai ca e forum public si pot citi cand vreau (bine, cand am timp) si pentru ca Odiseea de aici a fost ca o a doua familie pentru mine, deci am amintiri tare placute legate de DC. Deci, daca voi nu ma vreti, eu va vreau O duminica frumoasa Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006 Vila Sucu Bazar Umanitar |
"citesc " Vroiam sa spun ca citesc si li se pare (bla-bla-bla) ce discutam noi aici si poate de aia nu vb cu noi !! Daca s-a inteles altceva,sorry!
"Deci, daca voi nu ma vreti, eu va vreau " Da cine a zis ca nu te vrea?? Pai daca ne vrei,pofteste pe la noi !!
Poze
Mari-Mariuk spune:
tot eu...KITI, uite ca si noi(eu in special) va vrem si aici! Acel adio era scris pentru cele care din timpul sarcinii nu au mai dat pe aici...uite si tu: mai stii ceva de Andre_flo, Ana Perianu,Ama,Lara, Lyvy, etc, etc? Am aflat de nastere si atata tot. Stiu si eu ca multe citesc ,,din umbra'', dar...ar fi fost frumos sa ramanem un grup unit ca anul trecut...parerea mea...
lui Miru-Chan si lui Vladi.
doina_1984 spune:
Mariuk, Ana
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5589820274238089746
camy81 spune:
Salutare
Azi facem 6 lunite tot intr-o zi de Duminica ca si azi a venit pe lume Carina va servim cu praji cu mere si suculet la alegere sifonat sau ne
La multe lunite si celorlalti sarbatoriti de azi
Eu nu am prea avut timp sa intru in ultimul timp suntem ocupate tareee cu curatenia de paste dar sper ca sapt. urmatoare sa recuperez eu nu va parasesc
Raportam ca de 3 zile in fiecare dimi Carina face kk la olita ,a spus odata cuv. tata si tot spune ada e superba asa mi-e de drag sa stau cu ea sa ma joc
Va rog nu va suparati pe noi ca intram mai rarut dar efectiv nu imi mai ajunge timpul
Va si o Duminica superba sa aveti