Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
roxybarbu spune:
Lulusor si tuturor fetelor care au fost in ultimele zile la eco va spun si eu FELICITARI pt. rezultatele bune
Crisspy imi pare rau ca trebuie sa treci prin stresul asta dar cu siguranta chistul se va retrage pana la sfarsit si o sa ai un bebeloi sanatos
Alinaoprea insanatosire grabnica
Roberta si Pufi am vazut si eu pozele voastre si sunteti niste frumoase. Continuati tot asa !
Pufi am vazut ca ai mai cumparat ceva hainute si sunt foarte frumoase.Eu m-am ferit un pic de cele care se trag pe cap am cumparat doar cu capse in fata de sus pana jos, sa fie mai comod de imbracat
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011
babyblue spune:
pe 19 m-am programat si eu pt morfofet II. fetelor, mor de frica....zau asa.
roxy, nu pot crede ca esti deja sapt 28!!! esti in trim III deja!!!! doamne, mai ai atat de putin....
_
Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
adra_bell spune:
Pufi, da, asta vroiam si eu sa-ti spun, cauta Therionul simfonic, concenrul de la Miskolc si pe cel de la Bucuresti
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
pufi79 spune:
[bleu] ireth [/bleu] am dat un search pe you tube, probabil a fost album mai vechi........retrag cuvintele atunci si ma duc sa caut
[bleu] roxy [/bleu], ai perfecta dreptate, astea le-am cumparat de cateva luni bune , intre timp m-am documentat si la urmatoarea runda de shopping o sa fiu atenta la alte aspecte. Sa stii ca si pe mine a inceput sa ma doara mijlocul, mi se intampla mai ales daca stau prea mult in pat, culmea....
viitoare mami de bebe strumf nazdravan
27+ Doamne ai grija de noi
adra_bell spune:
asta-i bucata preferata a Evei http://www.youtube.com/watch?v=ulIF1ysSpLc
blog
Ireth spune:
Si mie imi vine greu sa cred ca maine intru in 6 luni.... conform tabelului de la inceput
A trecut repede, dar cred ca perioada pana la final o sa treaca greu, nu stiu de ce... tot felul de frici, spaime, pitici pe creier, si din ce in ce mai multi. Vorba lui Ramyy, de lunea trecuta de cand am fost la dr.Pop cu a lui morofetala mi-a bagat pitici pe creier si acum nu prea mai dorm linistita... sunt si hormonii de vina, sunt sigur, dar nu pot sa ma opresc din gandit
22+
v_florina spune:
Fetelor,
asa cum poate ati auzit, contractul colectiv de munca la nivel national a fost anulat prin declaratia ministrului muncii, vineri. In codul muncii care intra in vigoare la 1 mai nu sunt reglementate printre altele nici concediile speciale (inclusiv cel al tatalui de 5 zile+10 zile curs puericultura), iar in lipsa unui contract la nivel de ramura sau unitate angajatorul poate crea probleme.
Asadar, am transmis pe mailul comun legea concediului paternal care reglementeaza acest concediu paternal de 5+10 zile.
_
21+
pufi79 spune:
babyblue nu trebuie sa-ti fie teama, nu degeaba ti-a dat Dumnezeu minunea asta mica, ai sa vezi ca totul e bine , eu abia astept eco de sapt viitoare .
viitoare mami de bebe strumf nazdravan
27+ Doamne ai grija de noi
Ireth spune:
Eu sunt fan Clavicula Nox, it's my fav song
Ma oftic ca in comparatie cu ce a fost la unguri, la noi concertul a fost cam penal... si-au batut joc de idee (vorbesc de organizatori, si inclusiv de cor, ca nu au invatat partiturile desi au avut o luna la dispozitie...)
Of sunt multe de zis de concertul de la Bucuresti, dar mai tare ma amarasc.
22+
adra_bell spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ireth Eu sunt fan Clavicula Nox, it's my fav song Ma oftic ca in comparatie cu ce a fost la unguri, la noi concertul a fost cam penal... si-au batut joc de idee (vorbesc de organizatori, si inclusiv de cor, ca nu au invatat partiturile desi au avut o luna la dispozitie...) Of sunt multe de zis de concertul de la Bucuresti, dar mai tare ma amarasc. 22+ |
Ireth, eu ma marasc tare ca n-am ajuns la niciunul. De fapt, ca n-am mai fost la niciun concert de o gramada de timp si viitorul nu suna bine deloc
blog