Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

asta-i bucata preferata a Evei http://www.youtube.com/watch?v=ulIF1ysSpLc

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

daa, e altceva.....cred ca ar fi o experienta sa mergi la un astfel de concert cu toate intrumentele alea

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
27+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

pe 19 m-am programat si eu pt morfofet II. fetelor, mor de frica....zau asa.

roxy, nu pot crede ca esti deja sapt 28!!! esti in trim III deja!!!! doamne, mai ai atat de putin....

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Nu are de ce sa-ti fie frica ai sa vezi ca este cel mai frumos si interesant control si poate dupa ce o sa afli ca totul este ok cu bebe Iustin ai sa te mai linistesti

Nici mie nu-mi vine sa cred ca sunt in 7 luni, diseara o sa pun poze cu burtoiul si cu noile achiziti .

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Fetelor,
asa cum poate ati auzit, contractul colectiv de munca la nivel national a fost anulat prin declaratia ministrului muncii, vineri. In codul muncii care intra in vigoare la 1 mai nu sunt reglementate printre altele nici concediile speciale (inclusiv cel al tatalui de 5 zile+10 zile curs puericultura), iar in lipsa unui contract la nivel de ramura sau unitate angajatorul poate crea probleme.

Asadar, am transmis pe mailul comun legea concediului paternal care reglementeaza acest concediu paternal de 5+10 zile.
_
21+

da, am auzit, plus ca ptr cele care nu aveau stipulate alte clauze in CCM si se supuneau la contr unic beneficiau si de un salariu mediu pe unitate la nastere plus in concediu asta de 126 de zile beneficiau de 60 de zile de concediu platite 100% din brut din care se retinea doar sanatatea .

Sa speram ca nu le mai debiteaza astora si alte nebunii care sa ne dezavantajeze si mai tare.

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
27+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

aoleu roxybarbu, tu trebuie sa iti faci deja bagajul de maternitate stiu ca e recomandat sa il ai incepand cu 7 luni, ca nu se stie niciodata...

22+

Mergi la inceput

Eu m-am apucat de citit cap.1

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

nostalgii?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Hello ,

am fost din nou la dr .
la 2 medici , colul era de 3,2 si 3,4 mm(perfect inchis )....deci nu ca vineri la Pop de 2,2 mm...adevarul ca a fost masurat si transvaginal .
nu este nici o indicatie de cerclaj ,multumim lui D-zeu ...faza este k trebuie sa stau mai mult prin pat ,fara tot felul de activitati solicitante ....oricum m-am linistit si vad lucrurile altfel .
azi avea pitica 420 greme

o sa pun si eu poze cu ultimele achizitii ...nu mai am decat hainute de cumparat

21 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

nostalgii?

22+

Daaaaaaaaaaa, citind cap.1 mi-am adus aminte cum a fost primul trimestru....deja uitasem ...lissa_ana avea insomnii,eu greturi,laura13 racita (normal) anaemi pofte ciudate de paine pe vatra , mamutz era ca de obicei cu informatiile (multumim mamutz )

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

si eu de cand zic ca ma apuc sa citesc din urma, mai ales ca eu n-am fost chiar de la inceput... dar n-am timp!
poate dupa 7 luni
Ariana, mie mi-a masurat Pop colul la 2.8-3cm dar asta cu aparatul, deci intravaginal sigur iese mai mult. Doctorita a zis ca si la 3 cm e bine, pot sa stau linistita, doar sa nu ridic greutati si alte chestii care oricum erau de inteles la orice sarcina...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Si mie imi vine greu sa cred ca maine intru in 6 luni.... conform tabelului de la inceput
A trecut repede, dar cred ca perioada pana la final o sa treaca greu, nu stiu de ce... tot felul de frici, spaime, pitici pe creier, si din ce in ce mai multi. Vorba lui Ramyy, de lunea trecuta de cand am fost la dr.Pop cu a lui morofetala mi-a bagat pitici pe creier si acum nu prea mai dorm linistita... sunt si hormonii de vina, sunt sigur, dar nu pot sa ma opresc din gandit

22+

draga mea vreau sa iti zic ca dupa ce am citit ce ai patit tu cu ecografia aia mi-am mutat si eu programarea aveam in 18.04 si am pus pe azi asa ca azi la 5 merg la ecograf ca inebuneam daca stateam pana in 18
nici mie nu imi vine sa cred ca sutn in sapt 24 si mai am maxim 15-16 sapt pana il tin pe bebe in brate

23+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput