Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Hello ,

am fost din nou la dr .
la 2 medici , colul era de 3,2 si 3,4 mm(perfect inchis )....deci nu ca vineri la Pop de 2,2 mm...adevarul ca a fost masurat si transvaginal .
nu este nici o indicatie de cerclaj ,multumim lui D-zeu ...faza este k trebuie sa stau mai mult prin pat ,fara tot felul de activitati solicitante ....oricum m-am linistit si vad lucrurile altfel .
azi avea pitica 420 greme

o sa pun si eu poze cu ultimele achizitii ...nu mai am decat hainute de cumparat

21 + Arianna-Maria

grasuna pitica ta! ce bine!!! ma bucur f mult pt voi! abia astept sa vad pozele...

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

tot din cauza colului mi-e si mie frica de eco morfofet II.
:))
la mine in primul trimestru se poate retine doar atat: nu aveam simptome si faceam uneori si cate 2 eco pe sapt.:))))))))

mi-e frica rau de morfofetII.

mai exista si morfofet III?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Mai exista si ecografii in trim. III in care pot sa-l analizeze pe strumf, dar avand in vedere ca se mareste si ca sta contorsionat e din ce in ce mai greu, si rezultatele variaza (ca dimensiuni ma refer). Sunt si mai aproximative decat astea de trim. II. Cele mai bune - pentru data nasterii - raman cele din primul trim, unde v-am spus cum se masoara.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

auziti, dar voua la eco nu va spune greutatea cu + si -?
adica mie mi-a spus ceva de genul 500 de grame, + si - 78 grame.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Babyblue ...merci ...nu iti face griji o sa fie bine .
Ireth.....dap si la mine este cu + - 50 gr .

21 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Babyblue nu-ti mai fie teama, vei vedea ca totul va fi bine. Cu cat gandesti mai negativ cu atat vei suferi si mai mult, lasa gandurile negre deoparte. De prietena ta, ce pot sa zic? Eu, daca as fi in locul ei, l-as lasa imediat. Probabil ca ea sta cu el si nu "vede" adevaratul idiot din el din cauza ca-l iubeste prea mult, reciproca mai mult ca sigur nu e valabila. Si cred ca pe viitor va fi si mai rau pentru ea. Oricum, pana nu va intelege ca are de-a face cu un mojic poate sa-i spuna lumea verzi si uscate, ca ea oricum nu va asculta de nimeni. Pacat ca tre' sa sufere atat.

Adra mie nu mi-a venit sa rad, mi-a stat inima cand ti-am citit postul. Bine ca te simti ok acum

Ireth eu nu m-am uitat pe foile de la ultima ecografie, am retinut ca are 733g cand i-a comunicat rezidentului sa-mi completeze fisa. Oricum valoarea e estimata, in mod sigur scrie plus si minus, o sa ma uit si eu cand ajung acasa.

Maria (27 nov. 2007) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Multumesc pentru incurajari.

Anaemi in AFI la H&M nu au haine de gravida, am intrebat eu.

Corry dr nu mi-a spus de la ce e...pana la urma am facut bine ca am facut amniocenteza, caci oricum ma trimitea sa o fac. S-a exclus factorul genetic. Sper ca la morfologica de pe 19 sa nu se mai vada nimic sau macar sa se fi micsorat.

Lissa habar n-am ce se poate intampla in cel mai rau caz...dr mi-a zis sa am rabdare sa vedem ce se intampla pana la sfarsitul sarcinii. Am si intreb si dr cu care fac morfologica ce se poate intampla si mai ales ce se poate face.

Si deci...da, si mie imi e frica de ce pot afla la morfofetala.

O zi usoara tuturor si bafta la echo celor care merg azi.

Crisspy, fericita de Razvi si 19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Am uitat sa va zic ca am facut si eu primele achizitii pentru bebe si anume 6 perechi de sosete
Voiam sa va intreb de cand anume putem intra in prenatal? Pentru ca eu am inteles de la voi ca prin sapt. 28, 29? Pai eu, daca scad sapt. asta de munca imi ies pana la dpn 80 si ceva de zile. Inseamna ca pot sta acasa de pe-acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Neatza si de la noi si un inceput de saptamana cat mai bun cu vesti superbune!
Multumesc burtici pt felicitari
Ireth si mie mi-a spus la morfofetala (20 sapt.) ca are 400g +- 60g.
Andra , ai mare grija ca nu-i de gluma cu cazaturile, bine ca esti bine.
Babyblue , sa imi spui si mie adresa ta , ca tura viitoare cand vin in tara , ma opresc pe la tine , si-ti dau o bataitaaa!!!! Lasa frica, gandeste pozitiv , stiu ca ti-e greu ca te-ai chinuit sa obtii greu aceasta minune de baietel , intr-un fel inteleg pt c si eu m-am chinuit , insa o sa treaca sarcina si o sa-ti para rau ca nu te-ai bucurat aproape nici-un moment din cauza grijilor , uneori fara motiv... nu iti mai insusi orice lucru rau pe care il citesti , Dumnezeu vegheaza asupra ns si trebuie sa avem incredere , nu sa cautam partea rea in orice. stiu ca nici eu nu fac asta , insa , uite sunt gravidutze cu probleme mai grave si gandesc mai pozitiv , hai sa luam exemplu de la ele.
Roxi , buna ideea ta , si eu am vrut , dar nu prea am curaj cand ma gandesc prin ce stres am trecut in primul trimestru ca puteam sa pierd sarcina in orice moment ...

26+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Am uitat sa va zic ca am facut si eu primele achizitii pentru bebe si anume 6 perechi de sosete
Voiam sa va intreb de cand anume putem intra in prenatal? Pentru ca eu am inteles de la voi ca prin sapt. 28, 29? Pai eu, daca scad sapt. asta de munca imi ies pana la dpn 80 si ceva de zile. Inseamna ca pot sta acasa de pe-acum?

poti intra in concediu din saptamana 29

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput