Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
Ireth spune:
Andra, eu sunt fan Therion adica.. cel mai mare fan Therion atat de mare fan, incat am facut la TVR emisiune despre ei (cu ajutorul TVRului, ofcors) si i-am si cunoscut personal cand au venit in Romania.
Daca fi-miu nu asculta Therion, il bat! dar nu prea are cum, la cat Therion ascult
22+
pufi79 spune:
m-ati innebunit fetelor, na ca m-ati coprupt si am ascultat si eu nitel therion , cam agitata pentru gustul meu.....dar cum gusturile nu se discuta , mie-mi place muuuuuuuuult directia 5 si horia brenciu .
viitoare mami de bebe strumf nazdravan
27+ Doamne ai grija de noi
v_florina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell Am luat o cazatura de dimineata, m-am dus la bucatarie sa fotografiez un tort, si preocupata cum eram de unde vine lumina, in loc sa ma asez pe scaun, m-am asezat langa scaun. Am cazut direct in fund si am venit si cu spatele de frigider, am facut ditamai galagia, a venit sotul foarte alarmat. Bebe s-a trezit si el si s-a agitat vreo ora, dar el oricum e agitat, o fi zis bietul ca e cutremur:)) Sper sa nu fie nimic, nu m-am lovit tare |
Andra, cu tot respectul fata de suferinta si durerile tale de acum, recunosc ca nu m-am putut abtine sa nu rad de haiosul situatiei
21+
pufi79 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=KqX2WIB3xQE
savurati-o
viitoare mami de bebe strumf nazdravan
27+ Doamne ai grija de noi
v_florina spune:
citat din mesajul lui Ireth [Lulusor: am auzit de chestia asta, ca daca ii pui zilnic sa asculte o melodie(aceeasi melodie) cat timp este in burtica, dupa ce se naste o sa reactioneze la acea melodie, adica adoarme, sau se calmeaza... Anotimpurile lui Vivaldi sunt o alegere excelenta! eu ascult Pink Floyd si Katie Melua la greu 22+ |
Si eu subscriu pentru Katie Melua! Mai ascult si Zamfir si Dire Straits, dar problema este ca nu prea stau la calculator seara, asa ca de cele mai multe ori apuc sa ascult doar stirile
_
21+
roxybarbu spune:
Neata, fetele ! Va doresc o saptamana frumoasa fara griji sau vesti proaste
Noi am implinit 28 sapt, durerile de spate sunt tot mai groaznice iar de vre-o 3 zile au inceput iarasi contractiile, dar sunt foarte opimista ca totul va fi ok
Ma apuc de facut retrospectiva, sa vad ce s-a mai intamplat in wekend
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011
babyblue spune:
neatza fetelor cucuietelor.
pufu multumim de cafelutza!!!
andra, ai grija mamico cu cazaturile..sa nu ti rupi salele:)))
lulusor, hai ca m-am delectat sa citesc ce preocupari ai tu, vivaldi, uleiuri de masaje...hehe pai asa da viata.:) nu e de mirare de radiezi in poze.
ireth mama, pai puiul tau o sa fie ca voi, un rebel:))) parca vad. abia astept sa ne vedem in parc cu carucioarele si sa vedem cum sunt puiutii, dupa ce i-am clocit aici impreuna.
legat de bebe lucas, eu am mai citit de cazul sau, stiu doar ca s-a nascut la 26 de sapt si avea in jur de 650 grame si ca si acum se zbate sa traiasca.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
ramyy spune:
citat din mesajul lui pufi79 http://www.youtube.com/watch?v=KqX2WIB3xQE savurati-o viitoare mami de bebe strumf nazdravan 27+ Doamne ai grija de noi |
la fel sunt si eu cu muzica asa mai soft mai veche Elvis :)
Dar in general clasica ascult mult imi place mult de tot, am primit acum cativa ani de la sotul meu o colectie minunata de 50cd cu muzica clasica si alea le ascult mereu Strauss mai are un pic si se strica cd-ul de cat de mutl am ascultat.
visul meu e sa ajung la concertul de anul nou de la viena
23+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
adra_bell spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui v_florina
Andra, cu tot respectul fata de suferinta si durerile tale de acum, recunosc ca nu m-am putut abtine sa nu rad de haiosul situatiei 21+ |
nu gasesc emoticonul ala care se rostogoleste de ras, dar eu nu mai puteam sa respir de atata ras:)). Nu m-am lovit, doar zguduitura ce l-a trezit pe bebe
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
Ireth spune:
pufi, Therion are doua perioade total diferite, adica la inceput un death metal din ala serios, pe care nu multa lume il inghite, si apoi dupa cativa ani s-au transformat usor usor... acum, dupa 20 de ani canta un opera metal simfonic, cu soprane, cor, orchestre si tot tacamul. Deci depinde ce album Therion ai ascultat, ca difera de la cer la pamant
Eu am o predilectie catre vocile de femei foarte inalte, gen soprane. Nu sunt fan opera ca nu inteleg nimic din ea
22+