Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
adra_bell spune:
Pufi, multumesc. Mi-a mai trecut depresia, in mare parte a tinut de lipsa luminii, a fost o iarna asa de lunga si de intunecata, totusi nu mi s-a mai intamplat niciodata, semn clar ca imbatranesc si devin prea dependenta de vreme
Babyblue, pai bineinteles ca n-o lasa sotul sa plece la parinti, eu asa as face in locul ei, adevarul este ca numai ei stiu ce sentimente au unul fata de celalalt. Si daca nu recunoaste copilul ce? Paguba-n ciuperci... Concubinajul nu este o piedica in calea unei familii fericite, noi ne-am casatorit dupa ce am nascut-o pe Eva si eram deja de 14 ani impreuna
Am luat o cazatura de dimineata, m-am dus la bucatarie sa fotografiez un tort, si preocupata cum eram de unde vine lumina, in loc sa ma asez pe scaun, m-am asezat langa scaun. Am cazut direct in fund si am venit si cu spatele de frigider, am facut ditamai galagia, a venit sotul foarte alarmat. Bebe s-a trezit si el si s-a agitat vreo ora, dar el oricum e agitat, o fi zis bietul ca e cutremur:)) Sper sa nu fie nimic, nu m-am lovit tare
Ca tot veni vorba de lumina, e ceva soare in dimineata asta, profit sa fac niste tricouri, plus ceva de mancare, plus niste rufe de spalat, plus, plus. O zi buna sa aveti
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
lulusor77 spune:
Eu m-am pus ieri in camera lui bebe, care incepe sa prinda contur, am pus "Anotimpurile" de Vivaldi si m-am apucat sa-i citesc povesti de Creanga lui asta micu' si am adormit! Asa de bine a fost!!
lulusor77 22+
Ireth spune:
Neatza burticoaselor,
Greu dupa weekend, greu...
Am avut un weekend foarte relaxant, mai ales ca a inceput sa ma doara fix in c...ot de serviciu adica de cat de mult am de munca, ca in mod normal ar fi trebuit sa lucrez weekendul asta. Nu ma obliga nimeni, dar stiti cum e, ai de facut cutare lucru pana in data de...., nu intereseaza pe nimeni cum/cand lucrezi, ci doar sa termini la timp.
Sper sa fie si cazul meu altfel am pus-o
Crisspy, sunt sigura ca va fi bine. Am citit despre chisturile astea si am vazut ca sunt atatea cazuri de oameni care habar nu au ca sunt purtatori unor astfel de chisturi (in cazul in care nu s-au absorbit). Poate si noi suntem, cine stie?
Babyblue, imi pare rau pentru prietena ta. Chiar aseara lasasem deschis pagina cu forumul, si a citit si Alex postul tau despre sotul cel "minunat". A zis ceva de genul: "ar trebui impuscat".
Bine, el acum exagereaza un pic dar si eu sunt de parere cu fetele ca ori la parinti, ori la sora/frate, oriunde numai nu cu el. E genul ala de "eu sunt barbat in casa asta, si tu faci ce iti spun eu!" Am mai intalnit cazuri. Gen: toate bune si frumoase, s-au casatorit, incepand cu a doua saptamana de casnicie el o batea intr-una, pe motiv ca "nu i-a facut mancarea pe care o vroia", sau el zice fa aia si ea zice nu, nu am chef acum... un nenorocit! Si tare mi-e ca dupa ce vine bebe nu o sa fie mai bine.
Colega mea de banca din liceu a divortat de sotul ei cand bebe avea 3-4 luni. De ce? pentru ca el zicea ca nu mai suporta urletele bebelusului, si a plecat de acasa. Poftim comportament de om "matur"! Si vreau sa iti spun ca ea e bine merci acum, copilul are 3 ani, si desi la inceput i-a fost greu, nu regreta ca a facut pasul asta.
Din pacate solutia Andrei - aceea de a merge la psiholog - nu cred ca se aplica aici din doua motive: primul ar fi BANII, ca un psiholog costa, si al doilea ar fi orgoliul lui, ca imi dau seama ca are din plin (in mintea majoritatii romanilor a merge la psiholog e ceva rusions).
In rest... Mamutz, multumim pentru informatii legate de vit. A mai citisem si eu chestia asta pe la inceputul sarcinii, dar normal ca am uitat
Va pup pe toate, si imi cer scuze ca m-am intins cat o zi de post. Azi o fi post?
22+
mihaaa spune:
Buna fetelor! Eu nu am mai intrat de mult pt ca am fost si plecata la Constanta in vizita la ai mei,dar am avut si ceva prb cu cei de la internet.
acum incerc sa recuperez din urma ce ati mai scris.
Va pup si va doresc sarcini usoare in continuare.
Noi mergem azi la doctor sa vedem ce mai face strumfita noastra,cat a mai crescut!
23+
pufi79 spune:
[bleu] adrabell [/belu] ai grija mare cu cazaturile, sper ca nu te-ai lovit prea tare .
[bleu] lulusor [/bleu] la 22 de sapt nici la mine nu era cazul sa-mi lege cineva siretele , acum depinde de scaun si de incaltaminte , nu am nevoie mereu de ajutor
viitoare mami de bebe strumf nazdravan
27+ Doamne ai grija de noi
Ireth spune:
Mi-am adus aminte ca mai vroiam sa spun ceva.
Cele care ati urmarit cazul lui bebe Lucas, cum s-a incheiat? adica e bine acum? si la ce sapt. s-a nascut? ca am impresia ca nu a prins nici 30 de sapt...
Anaemi: bataita, bataita! inteleg ca ai de facut multe in casa (si cand nu ai copii tot se strang o gramada) dar chiar nu e momentul sa risti... a, si mai pune poze cu burtoiul
Lulusor: am auzit de chestia asta, ca daca ii pui zilnic sa asculte o melodie(aceeasi melodie) cat timp este in burtica, dupa ce se naste o sa reactioneze la acea melodie, adica adoarme, sau se calmeaza... Anotimpurile lui Vivaldi sunt o alegere excelenta! eu ascult Pink Floyd si Katie Melua la greu
Andra, sper ca n-ai facut bubu si daca ai facut, vin la tine sa-ti arat ce mandrete de vanataie pe jumatate de mana am in urma zilei de vineri, cand mi-a luat asistenta sange (un pic cam nepriceputa, dupa parerea mea). E mov-albastru-gri-negru toata zona aia
Roberta, felicitari pentru 26 de sapt. Iti doresc sa mai ai parte de inca 12 minim - maxim 14
Si eu am zis ca o sa las cumparaturile pana prin luna a 7-a. Nu de alta, dar aprilie si mai sunt excluse din punct de vedere al umblarii - stau foarte prost cu timpul - si oricum din luna iunie cand o sa am 7 luni si un pic o sa incerc sa intru in concediu, deci o sa am timp mai mult.
22+
pufi79 spune:
si eu ii pun muzica, defapt mai bine zis jucarie muzicala pe burtika in fiecare seara si sta linistita, apoi cand o iau se agita .
lulusor77 spune:
Vai fetelor, ma cutremur cand citesc cazurile de soti de care scrieti. Astia pur si simplu nu sunt oameni, ar merita sa le dea D-zeu sa fie femei vreo luna asa, si gravide pe deasupra, numai ca sa vada cum e. Imi vina sa zic ca si sotul ta, Ireth, ar trebui impuscati.
Gustul pentru muzica e f bine sa-l dezvoltam la bebei inca de pe-acum, se dezvolta si creierul mai armonios. Chestia cu anotimpurile lui vivaldi am citit-o undeva, cica e bucata care-i calmeaza cel mai bine si le place cel mai mult la astia mici. Si varianta cu jucaria muzicala e buna, o s-o aplic si eu. Plus ca cica daca le citesti aceeasi poveste in fiecare zi, o s-o recunoasca dup-aceea si, la fel, se calmeaza cand le-o citesti.
lulusor77 22+
pufi79 spune:
varianta cu jucarie e mai comoda ptr noi din cauza ca nu am calc in dormi, astfel ca dupa ce-mi masez gambele cu ulei ma pun cu picioarele-n sus si ne relaxam amandoi........el cu muzica si eu savurez .
Dar treaba cu anotimpurile am citit-o si eu, si o prietena de-a mea a si testat-o, a ascultat pe toata perioada sarcinii si acum cand ii pune fetitei se linisteste.
adra_bell spune:
Am citit ca cea mai potrivita muzica clasica pentru bebelusi este Mozart. Eva a ascultat de toate in burtica, preponderent Therion si Trans Siberian Orchestra. De prisos sa spun ca si acum ii place Therion
Momentan e setata pe Pasarea Colibri si asta asculta si bebelu', vrea nu vrea
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world