Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Buna dimineata(la mine) burticile! Haideti ca-mi fac incalzirea pt o noua zi de munca cu un capitol nou pe forum. Putina rabdare vorbaretelor ca vine imediat capitolul 40...

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 21+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Buna fetele ! V-am citit dar n-am retinut mai nimic
Sunt obosita varza...iar . M-am trezit de dimineata si am bananait la laboratoare pt repetarea analizelor.

Am fost la unul de la care o sa iau rez maine si am fost si la spital la sot de mi-am luat si acolo....Acum astept tel sotului sa-mi spuna rezultatele.Deci azi m-am intepat de 2 ori si mi s-au luat 4 sticlute . Sper sa fie bine.

Ireth lapte am mai baut,dar in general iau degresat si nu beau mai mult de 1 L /sapt. Branza/cascaval raaaar. Aminotransferazele (transaminazele) sunt la ficat. Eu am zis ca a stat bebe cu cracii si mi-a dat la ficat de l-a distrus

A! Si mi-am facut si marker-ii pt AgHBs si Anti HCV. Sper sa iasa negativi ca altfel o iau razna...azi noapte , toata noaptea mi-am facut analizele (in vis)

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Anda ...ce poveste frumoasa
Anaemi...imi pare rau pt analize

21 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

salutare si de la noi...

Bun venit noilor ! O sarcina cat mai usoara si o nastere la termen si rapida cu bb ssanatosi

Mai fetelor, da sporovaiti nu gluma...nu mai are timp omul sa tina pasul cu voi.
\La noi deocamdata totul e ok, bb creste, da din toate cele deci nu stau sa ma stresez prea mult. In curand vom merge si noi in vacantza in Romania pentru 2 saptamani, aia da o perioada plina o sa fie.

In rest sunt cam ocupata zilele astea, nici nu prea am timp de citit sincer. Am de facut programari, ultimele lucruri inainte de vacantza asta, pregatit bagajele...multe, adica

Cu somnul, vad ca si alte fete, am ceva probleme...dar ma trezesc de dureri de burtica de obicei...poate ca din cauza ca se intinde cezariana, nu stiu. Ce stiu e ca uneori am insomnii da rau de tot de nu dorm 3-4 zile la rand si apoi trec in extrema cealalta.

Acum de exemplu imi e un somn de mor.

Va pupic pe toate si sper sa auzim numai de bine cand ma intorc.Sper ca atunci sa stiu si ce e bb, sa reusesc sa fac o programare la un eco.

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Am primit rez de la spital....aceeasi poveste

Colesterolul+trigliceride au spus ca este normal sa creasca in sarcina (alaltaieri vb cu o fosta colega de facultate care a cam trecut pe raw food si-mi zicea ca si ei i-a iesit colesterolul mare...de unde, nici ea nu stia!)

Transaminazele tot mari. Au spus ca este posibil ca bebe sa apese prea tare pe ficat si din cauza asta au iesit asa mari.

Mai astept si de la laboratorul celalalt, maine !

p.s Am pus poze noi cu noi

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

si hai ca fac si capitol nou inainte sa plec

Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

si hai ca fac si capitol nou inainte sa plec

Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Sorry, am anuntat mai sus cu bold ca vine capitolul nou. Incepand deaici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iul_aug2011

Am anuntat mai sus cu bold ca vine capitolul nou. Incepand de aici.

Greseala mea...oricum din cate am vazut a fost deja reparata situatia

Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput