Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 21
babyblue spune:
roberta, da mah catelzeloi mare, dar ochisorii lui?? ia gandeste te ce suferea saracului..parea un bebe mic!:))
alina, sa dea domnul sa fie bine acum pt toti! sa uitam cat ne-am chinuit.
arriana, ma bucur ca si sotul tau simte pe bebelusha. al meu rar, cand si cand da mai tare.:) dar e bucuros oricum.
andra
ireth, mi-ai spus sa nu stii bancul cu broasca testoasa care isi lua doi pumni in cap. ei bine, nici eu nu-l stiu, dar morala e ca dc te mai stresezi atata, o sa ti iei si tu doi pumni, precum broasca testoasa!
unde e florina sa ne dea zen?????
_
Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu
Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
Ireth spune:
babyblue, sorry pt cainele tau. stiu cum e, am avut si eu caine 17 ani. cand mi-a zis mama ca a murit (de batranete) am plans toata ziua. acum, I miss my cats...
alina, stiu ca analizele voastre erau de la triplu, dar am presupus ca si la dublu, si la triplu se dau rezultatele la fel. am presupus gresit ![]()
anda, unde ai facut testul? si ce varsta ai, daca nu te superi? asa, o mica prezentare ca noi ne-am prezentat toate acu ceva capitole ![]()
roberta, tu o certi pe alexia, dar nici tu nu stai cuminte! bataita bataita!
multumesc mult de urari, va pup pe toate!
23+ 
v_florina spune:
Zen fetelor, zen
Ei, cu tot zenul meu, incep si eu sa ma gandesc ce va fi pe 19 la morfo.
Babyblue, saracul catzel, mai, da' bietele animale sufera la fel ca noi. Bun de tot bancul cu broasca si pumnii ![]()
Anaemi, sigur sa repeti analizele. Nu ar avea cum sa iasa atat de proaste.
Lulusor, cred ca toate mamicile cu capul pe umeri se confrunta cu gandurile astea. Insa sa dam crezare mamicilor cu experienta care spun ca totul va veni de la sine. Razvan si-a luat niste carti despre cum se cresc copiii si citeste in fiecare zi. Ma enerveaza cata rabdare are de pe-acum.
Alexia, relax mama, ca Pastele vine si trece, la fel si curatenia/mizeria. Eu m-am obisnuit sa fac cate ceva in casa in fiecare zi, a.i. la sfarsit de saptamana sa frec mai putin. Oricum, la noi in casa abonamentul la aspirator il are Razvan, iar eu vin cu ochiul de femeie are in urma si pigulesc, am grija de detalii, calc, sterg praful, ordonez, frec cu insistenta cate ceva. Stiti voi, chestii pe care barbatii nu le vor vedea in veci.
Mai fetelor, am facut si eu prima ciorba de fasole. Stiu ca veteranele noastre (nu dau nume
) vor fi tentate sa zambeasca putin, dar eu pana acum gateam chestii pentru doi insi, de mancat pe loc. Ete ca acum m-am dat pe gatit mai familist, am facut o oala de 7l si am dat si la parinti si la socrii. Si daca a zis mama ca a iesit buna, apoi a iesit buna!
Sa aveti o zi cu soare in suflet, caci afara se lasa asteptat.
_
21+
Michelle_12 spune:
Buna burtici gurese,
de-abia reusesc sa tin pasul cu voi sa va citesc...ca de scris, nu reusesc
.
La noi este totul bine. Stefanel da din picioruse si manute, insa este un delicat, nu se antreneaza pentru concursuri de box pe organele mele interne. In plus are un program extrem de convenabil si incepe sa fie foarte activ cam la cate o jumatate de ora dupa ce mananc. Probabil simte ca vine ceva de papa nou si pentru el
.
Legat de grijile pe care ni le facem, cum ii vom creste, cum ii vom ingriji...Chiar ma gandeam si eu acum catva timp ca am mai tinut copii in brate, si ma inteleg bine cu ei dar nu am schimbat nici macar un scutec in viata mea. Asa ca pentru lucrurile practice ne-am inscris deja la un curs prenatal si la unul de ingrijire a sugarilor, pe care le vom face cam cu o luna-doua inainte de nastere. Pt. modul in care il voi educa, ma bazez mult pe instinct. Nu o sa fim niciodata parinti perfecti, si oricat am incerca, vom face cu siguranta si greseli, insa cred ca cel mai important este faptul ca-i iubim. In plus am senzatia ca ei te ajuta foarte mult, si daca inveti sa-i asculti si sa le intelegi nevoile vei sti si cum sa le raspunzi la aceste nevoi.
Mama s-a oferit sa vina sa ma ajute in primele luni. Insa noi am hotarat ca macar 2-3 saptamani sa ne ocupam singuri de bebe iar mama sa vina un pic mai tarziu. Mi se pare important ca primele saptamani sa le petrecem doar noi 3, sa ne obisnuim unii cu altii.
Lulushor, aceeasi problema cu limba o vom avea si noi. Eu vorbesc cu bebe in romana. Ii citesc deja povestioare in romana. Nici nu-mi imaginez ca i-as putea vorbi in alta limba, ca l-as putea alinta in germana. Am cumparat insa si pentru taticul o carte de povesti in germana. El incepe sa-i citeasca in germana. Deci bebe va creste bilingv, si poate cu ocazia asta invata si taticul mai repede romana
.
Vroiam sa va intreb de carcei...daca aveti probleme cu ei. Mie mi s-a pus unul in gamba azi noapte de am crezut ca mi s-a rupt muschiul. Si am si eu, cum spuneau cateva fete mai inainte probleme cu nasul care este mai mereu infundat si cu cheaguri mici de sange. In rest nu am alte probleme. Sunt plina de energie si ma simt foarte bine, astfel incat tind sa exagerez cu eforturile. Celor care au nevoie de sanatate, de calm si energie le transmit cu mare drag
.
Pupam
21+ &
din burtica ei
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Michelle_12 Legat de grijile pe care ni le facem, cum ii vom creste, cum ii vom ingriji...Chiar ma gandeam si eu acum catva timp ca am mai tinut copii in brate, si ma inteleg bine cu ei dar nu am schimbat nici macar un scutec in viata mea. Asa ca pentru lucrurile practice ne-am inscris deja la un curs prenatal si la unul de ingrijire a sugarilor, pe care le vom face cam cu o luna-doua inainte de nastere. Pt. modul in care il voi educa, ma bazez mult pe instinct. Nu o sa fim niciodata parinti perfecti, si oricat am incerca, vom face cu siguranta si greseli, insa cred ca cel mai important este faptul ca-i iubim. In plus am senzatia ca ei te ajuta foarte mult, si daca inveti sa-i asculti si sa le intelegi nevoile vei sti si cum sa le raspunzi la aceste nevoi. Mama s-a oferit sa vina sa ma ajute in primele luni. Insa noi am hotarat ca macar 2-3 saptamani sa ne ocupam singuri de bebe iar mama sa vina un pic mai tarziu. Mi se pare important ca primele saptamani sa le petrecem doar noi 3, sa ne obisnuim unii cu altii. 21+ & din burtica ei |

| citat din mesajul lui Michelle_12 Vroiam sa va intreb de carcei...daca aveti probleme cu ei. Mie mi s-a pus unul in gamba azi noapte de am crezut ca mi s-a rupt muschiul. 21+ & din burtica ei |
Da, si cand ma intind noaptea, in somn, ma trezeste cate un carcel fioros. Eu am mai avut perioade cu carcei si cand nu eram gravi, din cate stiu e un semn de lipsa de Mg. Luam Magne B6 si-mi trecea. Acum sper sa ma lase cu prenatalele, care contin si ele magneziu. Iei ceva vitamine?
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
Roberta84 spune:
Babyblue , dar am spus pe bune ca imi pare rau , ca si eu am avut caine si stiu cum te simti cad vezi ochisorii aceia indurerati .. doar ca in timp ce scriam m-am gandit ca nu pot sa ii spun catelus, ca e mare, fizic , si deasta l-am numit catzeloi
26+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Michelle_12 spune:
Andra, singurele vitamine pe care le iau sunt cele incluse in pastilutele cu acid folic, si anume B12. Dr. meu nu este adeptul suplimentelor de vitamine si imi recomanda sa le iau dintr-o alimentatie cat mai sanatoasa.
Din cate stiu eu carceii sunt semn al carentelor de calciu si magneziu. Oricum lactate beau si mananc destul de mult, tre sa ma orientez probabil si spre ceva alimente cu continut mai ridicat de magneziu.
pupam
| citat din mesajul lui adra_bell Da, si cand ma intind noaptea, in somn, ma trezeste cate un carcel fioros. Eu am mai avut perioade cu carcei si cand nu eram gravi, din cate stiu e un semn de lipsa de Mg. Luam Magne B6 si-mi trecea. Acum sper sa ma lase cu prenatalele, care contin si ele magneziu. Iei ceva vitamine? blog asteptandu-l pe Filip (august 2011) The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
21+ &
din burtica ei
ramyy spune:
Buna dimineata...pe la aminaza si de la noi ![]()
la toate fetele care m-au felicitat pt eco 
Mamutz 610 gr are bebe e gras ca si taticul lui ![]()
babyblue
de la mine si de la Ajax pt catel sa se faca repede bine poate fi o alegie sau ceva de genul , si noi cu Ajax in fiecare primavara si vara avem probleme cu alergia acum i-am facut o analiza in america am dat o caruta de bani si am primit ieri rezultatele nu ne-a venit sa credem cand am vazut la cate e alergic, mai ceva ca si mine ![]()
lulusor zilnic ma gandesc si eu cum o sa ma descurc , ce sa cumpar si ce nu ..cum o sa il spal sa il schimb, dar mai citesc pe net mai intreb aici pe formul fetele si sunt convinsa ca o sa ne descurcam minunat 
23+ 
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
Arianna_M spune:
Babyblue ...imi pare rau pt catel k e bolnavior .....si eu sufeream pt pisica mea de fiecare data cand era bolnavioara ![]()
V-florina....felicitari pt ciorbitza 
Ramyy....grasunel bebe
Michelle ...si eu ma confrunt cu carcei ....de la 7-8 saptamani ,dar nu tot timpul ...si Slava Domnului vitamine am in meniu o groaza ![]()
Alexia.....lasa harnicia si odihneste-te ...bebelina are nevoie de odihna 
21 +
Arianna-Maria
anda82 spune:
Ireth, am facut recoltarea sangelui pt test la un laborator mic de provincie si trimis S.C. Tady Laboratories S.R.L.(Platforma diagnostic -analize la distanta) din Bucuresti, si am avut neplacuta surpriza sa nu am riscurile toate calculate, testul m-acostat 150 ron.
Cat despre mine, am 29 de ani din care vreo 7 m-am luptat cu infertilitatea.Am fost operata de chist ovarian am ramas cu un ovar, am hipotiroidie, iar sotul de parca nu era de ajuns ce este la mine mobilitate scazuta a spermatozoizilor.Dupa multe vizite la medici, stres si multi bani cheltuiti, am apelat la inseminari artificiale 2 la numar din pacate nereusite si ne-am indreptat catre FIV.Am facut in iunie 2010 primul fiv din pacate nereusit, iar in noimbrie 2010 un transfer de embrionasi congelati.In decembrie mi-a venit menstra f repede la transferul embrionasilor la 9 zile parca...si am considerat ca am pierdut batalia...Nu am facut beta pentru ca mi am zis ca daca a venit menstra nu ar ecum sa fie sarcina. Am petrecut sarbatorile gandind ca a mai trecut un an si visul nostru nu s-a realizat.Durerea era cu atat mai mare cu cat in urmatorul an nu ne mai permiteam un alt tratamnet fiind deja f indatorati rate la casa si imprumut pt acets prim fiv.Am petrecut sarbatorile, insa in ianuarie ma durea burta dar nu aparea menstra...speriata m-am dus la medicul ginecolog gandind ca e o dereglare hormonala, insa spre surprinderea mea mi-a aratat pe monitor, ceea ce nu credeam ca o sa vad vreodata un embrionas si auzeam si zgomotul inimioarei.Asta e povestea mea...Acum nu ramane decat sa se milostiveasca Dumnezeu de mine si sa ajung sa-mi tin bebelina in brate. Asta e povestea mea...
Fetelor, eu am 22 de saptamani o simt pe bebelina dar nu asa puternic nu mi se modifica burtica cum am mai citit ca vi se intampla unora dintre voi.
toate fetele si va multumesc pentru primire