Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

AlinaOprea mai mai linistit putin si spun asta deoarece MOM-ul tau de la Bhcg e apropiat de al meu si ai valori bune la risc.Sper si in cazul meu sa fie ok saraca de tine ai cautat pt mine prin analize. Oricum m-am hotarat sa merg la medic mai devreme sa vad ce e cu ir-urile acelea de la arterele uterine.

Si eu sunt posesoare de tiroida H ca si tine..si iau tratamnet cu Eutyrox...pentru mutatie iei ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda82

AlinaOprea mai mai linistit putin si spun asta deoarece MOM-ul tau de la Bhcg e apropiat de al meu si ai valori bune la risc.Sper si in cazul meu sa fie ok saraca de tine ai cautat pt mine prin analize. Oricum m-am hotarat sa merg la medic mai devreme sa vad ce e cu ir-urile acelea de la arterele uterine.

Si eu sunt posesoare de tiroida H ca si tine..si iau tratamnet cu Eutyrox...pentru mutatie iei ceva?
Si eu iau Eutyrox pt tiroida, iar pt mutatie iau Aspenter, Femibion, Falowise,Vit C si Tot"hema.
si stai linistita ca n-am facut nici un efort, ti-am raspuns cu mare placere.
Sper sa te mai lamureasca si medicul si sa te bucuri linistita de sarcina.

Alina 25+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

BUna fetele! am reusit si eu sa intru in sfarsit si sa va citesc!

Felicitari Rammy pt rez bune la eco.
Anda bine ai venit!

Deci, eu am primit urecheala si de la voi si de la sot, pt ca ma facut prea mult efort Sotul mi-a zis ca sa nu mai fac nimic, chiar daca o sa ne napadeasca gandacii ...bineinteles ca nu o sa pot sta chiar asa, dar promit sa ma menajez cat mai mult

Mi-e si nu stiu cum sa stau asa, macar mancare sa fac, pt ca el saracul dupa ce ca alearga 7 zile din 7 de dimineata pana seara, vine acasa si , daca nu am facut eu, da cu aspiratorul, sterge preful, spala baia/bucataria...copiii ...fara sa comenteze....

BIne...in general incerc sa le fac eu...dar si daca nu le fac, nu zice nimic...cel putin acum...

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Eu sunt super super necajita acum, pt ca mi-au iesit analizele prooooaaaasssteeeeeeeeeee proaste, proaste !

Deci...anemie clar; am Hb 10= mica , cu tot ce vine dupa ea scazut (eritrocite, vol eritrocitar mediu, hematocrit....)

Proteinele tot serice mici = aici ma asteptam pt ca cel putin in ultima luna si jumatate nu am mancat carne; iar prod lactate/oua...putin , de unde si calciul la limita inferioara.

Colesterolu + trigligeridele maaaaaaaarrrii ...duble ...De unde papuci, ca prajeli nu mananc, gras nici atat, dulciuri, imi plac, dar le-am limitat....Am mancat muuuulte salate...De unde asa mari nu stiu!

Dar trecand peste toate astea, ce ma ingrijoreaza pe mine sunt aminotransferazele AST si ALT care mi-au iesit incredibil de mari 90 si respectiv 91 limita superioara fiind 34 si 55. In conditiile in care in decembrie le aveam 15 (de fapt in decembrie toate mi-au iesit bune).

Maine ma duc sa mi le repet, totusi u-mi vine sa cred ca au iesit asa.

la burtici

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

eu zic ca suntem odiseea cu cei mai buni soti.:)

al meu e asa fericit cand il mai lauda careva ca in sf are nevasta sa bebe in burtica, ii lucesc ochii in cap. si in seara asta a mai primit niste laude pt asta.:) le prim doar el, ca pe mine NU ma lauda nimeni ca SI eu am reusit sa raman bortzi, nu doar EL sa ma lase....

dar eu ma bucur pt el...plangea alaturi de mine cand nu ne reusea fiv sau IA.

cel putin la ultimul FIV, 2 sapt pana la rezultatul beta, il intrebam de n ori pe zi: crezi ca acum am reusit? crezi ca s-au prins embrionii, crezi ca am ramas?? si mereu imi spunea cu zambetul pe buze:"sigur pui, acolo sunt puiutzii, acum cresc, acum papa, acum s au mai divizat si s-au prins de uter, acum au 100 de celule, etc" si era vesel si sigur pe el, cand eu eram asa napadita de indoieli si frici.
si-l intrebam, bine dar cum stii, vezi tu ce se intampla acolo?
si el imi zicea mereu, pai cum sa nu vad, vad cu ochii mintii, sunt toti acolo prinsi bine. si iar zambea si ma linistea si l sunam si de 10 ori pe zi sa-l intreb mereu si mereu acelasi lucru si niciodata nu mi-a zis ca l plicti sau ca e ocupat cu ceva...

si n-a fost asa, n am reusit...dar a reusit sa ma faca pana in ultima clipa sa cred ca asa e...ca dc ar fi depins doar de credinta lui, aveam acum tripleti. uneori ma gandesc ca dzeu a vazut si credinta lui si capacitatea de a darui, de a mi darui credinta asta si starea lui de bine. si poate de asta a aparut in viata noastra acest miracol.

eu cred ca unii barbati chiar merita sa fie tati, iar altii nu.
eu in sotul meu am regasit cel mai rabdator si luminos suflet.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Eu sunt super super necajita acum, pt ca mi-au iesit analizele prooooaaaasssteeeeeeeeeee proaste, proaste !

Deci...anemie clar; am Hb 10= mica , cu tot ce vine dupa ea scazut (eritrocite, vol eritrocitar mediu, hematocrit....)

Proteinele tot serice mici = aici ma asteptam pt ca cel putin in ultima luna si jumatate nu am mancat carne; iar prod lactate/oua...putin , de unde si calciul la limita inferioara.

Colesterolu + trigligeridele maaaaaaaarrrii ...duble ...De unde papuci, ca prajeli nu mananc, gras nici atat, dulciuri, imi plac, dar le-am limitat....Am mancat muuuulte salate...De unde asa mari nu stiu!

Dar trecand peste toate astea, ce ma ingrijoreaza pe mine sunt aminotransferazele AST si ALT care mi-au iesit incredibil de mari 90 si respectiv 91 limita superioara fiind 34 si 55. In conditiile in care in decembrie le aveam 15 (de fapt in decembrie toate mi-au iesit bune).

Maine ma duc sa mi le repet, totusi u-mi vine sa cred ca au iesit asa.

la burtici

wow....mai ce aiurea. imi pare rau.
fa ti si niste markeri de hepatita,ca sa excluzi vreo hepatita cronica. dc era una acuta erau ff mari ast si alt.
ai luat sau iei vreun tratament care iti afecteaza ficatul?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Bun venit Anda! Poate ar fi bine sa discuti cu doctorul tau?

Rammy, felicitari! :)

Mirela, la ce folosesc colaceii?

21+

se pun la gatutul bebelusului si plutesc in apa, inoata
pun poze imediat

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

https://picasaweb.google.com/105663658895124551097/Colacei#5594421653744475426

Robi cu colacel

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Buna seara fetele !!
sunt rupta de obosita !! toata ziua nu am stat ....am facut mancare , curatenie, plus ca a avenit socrela...acum 2 min m-am asezat pe scaun ! imi vine sa ma dau cu capul de pereti ! sunt rupta de obosita ..nu m-a fortat nimeni, dar acum am picioarele umflate iar pe talpi parca mai au putin si imi ies venele , asa de umflate si vineti sunt
Andra bun venit si eu zic sa stal linistita legat de TT. Totusi trebuia dr sa te informeze ca aia de la lab fac doar ptr risc de SD.
am citit tot , dar ..am retinut pe moment , acum imi aduc aminte doar sa le zic felicitari fetelor pentru rezultatele de le eco si Anaemi imi pare rau ptr analize, incearca sa le repeti in alta partem mai ales ca in dec erau toate ok. Stiu ca in sarcina se schimba valorile, au flutuatii, dar chiar la toate ???
va pup si maine sper sa fiu mai fresh

20+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Anaemi, eu zic sa nu te necajesti peste masura ca o sa rezolvi o anemie, un colesterol crescut se poate rezolva, pe bebelina cel mai mult o poate afecta stresul...

Mergi la inceput