Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2
Sunteti odiseea cu cele mai multe perechi de gemeni, daca am numar bine sunt 10 perechi

Ce, cum, cine? Mirela, nu stiu de unde suntem asa sus in clasamentul de gemeni, ca io nu vad decat vreo trei... Oricum, sa-ti traiasca bebelicii-craciunicii tai!

Ramyy, bravo, felicitari pt rezultatele bune la eco!

Am si eu o intrebare, care s-a mai pus, dar nu am fost atenta la raspuns ca nu eram in cauza: m-au palit si pe mine niste arsuri pana in gat, de n-am avut in viata mea, si mananc mancarea care mi-a priit fara probleme pana acum. I-o dat la bebe parul, cum zic babele?! Oricum, intrebarea este ce remedii naturale folositi ca sa neutralizati acidul gastric? Pleeeaaaseeeee....

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 21+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Krissy, remediul pe care il folosesc eu este toleranta. Stau cu arsurile alea, zau, ma chinuiesc cu ele de n-am pomenit. Si asta numai pt ca am tot uitat sa cumpar maalox, recomandat de medic.

Mamutz, 'care esti' si le stii tu pe toate de la ce varsta pot fi pusi bebeii sa inoate? Mi-a spus mie bunicaaaaaa, de sanda ladosi care si-a dus copiii la inot din prima luna.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

AlinaOprea, da am postat mult si la FIV bebelina e rezultatul unui fivulet.Eu nu am mai intrat o perioada indelungata datorita unor probleme...ma bucur sa te vad aiciTu ai facut TT ce valori ai avut...nu am rabdare pana dupa Paste cand ajung la medic....

Mamutz, nu am pe dreapta nu stiu ce inseamna IP-ul asta?! dar de dreapta nu scrie ...am scris tot ce era pe buletin.Ecografia mi-a facut o un medic imagist...deci ginecologul trebuie sa o vada si sa mi spuna, dar citind pe net am vazut si eu valori mai mici.

Krissy, am avut si eu arsuri si imi treceau daca mancam ceva...apareau f de dimineata aceste arsuri si le potoleam repede cu iaurt dar le-am avut pana in saptamana 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Krissy, remediul pe care il folosesc eu este toleranta. Stau cu arsurile alea, zau, ma chinuiesc cu ele de n-am pomenit. Si asta numai pt ca am tot uitat sa cumpar maalox, recomandat de medic.

Mamutz, 'care esti' si le stii tu pe toate de la ce varsta pot fi pusi bebeii sa inoate? Mi-a spus mie bunicaaaaaa, de sanda ladosi care si-a dus copiii la inot din prima luna.

21+

Mai fusei si la odisee cu Mirela. De la o luna. De cand ai curaj defapt. ca in prima luna sunt asa delicati si firavi ca nu stiu daca iti vine sa il#351; atarni in colacelul ala. Le tine caputul deasupra apei. Colacelul are si un suport in dreptul barbiei ca sa stea mai comod.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

nostalgii?

22+

laura13 racita (normal)

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Alina felicitari pt 25 sapt fetita miscacioasa. La mine se vede deja prin haine cand il apuca joaca.

26+
Merci mult Mamutz, si la mine se vede uneori dar foarte vag ca la cate kg in plus am.....

Alina 25+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Citat:

auziti, dar voua la eco nu va spune greutatea cu + si -?
adica mie mi-a spus ceva de genul 500 de grame, + si - 78 grame.

22+

si mie tot asa

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Citat:

intrebare: e normal sau nu ca membrele sa se dezvolte separat?
gen capul sa fie la o varsta, abdomenul la alta... nu ma refer acum la perioade mari, dar o sapt, acolo... gen capul sa fie inainte cu o sapt si restul sa fie normal?
babyblue, parca tu ziceai ca iti iese ceva asemanator?

22+

da. repet parerea mea: sunt masuratori estimative ... nu poate nici un eco sa masoare la mm, iar la bb cam despre asa ceva e vorba, despre mm.

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Krissy mie mi-au trecut arsurile cu un pahar de lapte cald, asta in sarcina precedenta pentru ca in asta inca nu au aparut.
Oxidoni ai o super burtica!
Adra am ras in hohote de descrierea socrului tau, ce noroc ai ca nu stati aproape unul de celalalt, nu de alta dar te-ai enerva zilnic.
Rammy ce bine ca bebele e in grafic! Si al meu medic e in concediu cu 2 sapt. inainte de termenul meu si daca nasc mai devreme am pus-o.
Anda bine ai venit! Sper din toata inima sa te lamureasca medicul tau si sa te linisteti cat mai repede

Maria (27 nov. 2007) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda82

AlinaOprea, da am postat mult si la FIV bebelina e rezultatul unui fivulet.Eu nu am mai intrat o perioada indelungata datorita unor probleme...ma bucur sa te vad aiciTu ai facut TT ce valori ai avut...nu am rabdare pana dupa Paste cand ajung la medic....

Anda am facut si eu TT dar mi l-a interpretat medicul,a zis ca f bine si nu mi-am mai batut capul cu el.
Hai ca-ti copiez valorile :

AFP 23.595 ng/ml 1.11 Corr. MoMs
HCG 18465 mlU/ml 0.68 Corr. MoMs
uE3 0.475 ng/ml o.68 Corr. MoMs

Biochemical risk for Tr 21 1:2781
Age rick 1:585
Neural tube defects risk 1:4587
The calculated risk for Trisomie 18 is 1:3616

Eu am auzit ca valorile HCg sunt mai mari in cazul sarcinilor obtinute prin FIV asa ca nu-ti face griji pana nu vb cu medicul.

Alina 25+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput