Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna

off topic, daca mi este ingaduit
1. sunteti odiseea cu cele mai multe perechi de gemeni, daca am numar bine sunt 10 perechi
2. cine vrea colacei de inot pentru bebelusi saptamana asta primesc un colet mare cu COLACEI, cine vrea sa mi spuna (PM)

sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mirela si buburuzii frumosi. Eu as vrea da parca nu de acum. Si nu stiu daca nu mi+ar fi frica sa il atarn cu gatul in colacul ala. Am vazut pozele de la voi si par f fericiti...

26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

ne-am intors de la eco bebe e bine mare cu 3 zile mai mare totul e ok, l-am rugat sa imi masoare colul 3,5-4cm a zis ca e avand in vedere ca am avut si conizatie a zis ca e perfect si sa stau linistita ca daca pana acum nu s-a deschis nu se mai deschide nici de acum.
medicul o sa plece in concediu din 10 in 19 iulie sper sa nu ma apuce nascutul chiar atunci

23+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Ramyy super, felicitari, ce greutate are? Sunt doar curioasa.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna

off topic, daca mi este ingaduit
1. sunteti odiseea cu cele mai multe perechi de gemeni, daca am numar bine sunt 10 perechi
2. cine vrea colacei de inot pentru bebelusi saptamana asta primesc un colet mare cu COLACEI, cine vrea sa mi spuna (PM)

sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi

Mirela si buburuzii frumosi. Eu as vrea da parca nu de acum. Si nu stiu daca nu mi+ar fi frica sa il atarn cu gatul in colacul ala. Am vazut pozele de la voi si par f fericiti...

26+

sunt mortali
mor de dragul lor
sa vezi cum incearca si ei sa dea din manute si picioruse
cand vrei sa mi spui
pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Multumesc tuturor fetelor pt sfaturi.
Ma simt mult mai bine azi, fara febra si durere de cap.
Ma mai supara gatul rosu si nasul infundat dar ma tratez cu babesti recomandate de voi
Anda 82 bine ai venit si sarcina usoara in continuare cu bebe sanatos la termen.
Tu ai postat o vreme si la subiectul FIV sau te confund ?
Noi azi implinim 25 de saptamani si printesa e din ce in ce mai activa, dimineata m-am trezit in suturi.
Ma bucur de fiecare miscare a ei si tati a simtit-o de cateva ori si era topit tot.
Pupam fetele si burticile din dotare !

Alina 25+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Bun venit Anda! Poate ar fi bine sa discuti cu doctorul tau?

Rammy, felicitari! :)

Mirela, la ce folosesc colaceii?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Bine ai venit Anda! sarcina usoara si la termen!
Cat priveste stressul... eu le-am facut azi capul calendar fetelor (citeste din urma) deci da, stiu cum e

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Rammy felicitari pentru vestile bune.

Alina 25+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Azi a fost Sf Calicnic de la Cernica si eu am avut femeia la curatenie. Da nu mai avea alta zi libera toata saptamana. Si abia am gasit+o. Greu. Aveam pe cineva de 7 ani si momentan nu mai poate, exact acum. Si pana gasesti pe cineva.... Ca multe nici carpa nu stiu sa o tina in mana si sterg in jurul lucrurilor. Eu mor cu fusareala asta. Frate pref si mizerie se face si sub dulap, si pe dulap, si dupa dulap. Ca sa nu mai zic ca dadusem de una care stergea cu mopul in jurul covoarelor, deci nici vorba sa le mai si perie sau ceva, de geamuri sau altele nici vorba. Da bani multi cer. Acum sunt multumita de ce face asta. Da tot ar trebui sa pun eu mana la aranjat diverse, da acu ce sa fac din pat. Scuze ca sunt in afara subiectului, dar mi+a parut rau ca era sarbatoare.

26+

Mergi la inceput

Colaceii sunt ca cei pe care ii folosesc copii la inot, din plastic si se umfla, doar ca la bebelusi se pun de gat si le dai drumul in cada si ei dau de zor din manute di piciorute. Inoata.

26+

Mergi la inceput

Alina felicitari pt 25 sapt fetita miscacioasa. La mine se vede deja prin haine cand il apuca joaca.

26+

Mergi la inceput