Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Anda mie mi-a iesit la TT de la 17 saptamani ca valori asa :
- trisomia 18 - risc de 1/3900
- trisomia 21 - risc de 1/10000
- risc de varsta 1/969
- defect de tub neural - risc de 1/1000
AFP 27 IU/mL MOM 0.82
hcg total 14400 mIU/mL MOM 0.81
free Estriol 3.41 ng/mL MOM 1.32
Apoi :
Mediana AFP 36.09 iu/mL
Mediana HCG 24892.98 ng/ml
Mediana Free Estriol 2.78 mIU/mL

Dr spunea ca sunt ok rezultatele ! poate te ajuta cu ceva datele din rezultatul meu

20+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

mirela, bun venit
anaemi, repeta-=le inainte sa te stresezi f tare. Poate e o eroare mai ales ca tu mananci( nu ca altii) sanatos.

pe mine ma doare gatul, sper sa nu am racesc iar

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

neata gagici! cafeluta este gata
Lisssa ce matinala esti...eu nu am dormit prea bine, nu m-am odihnit deloc , plus iar m-am trezit cu nasul infundat si cand l-am suflat cheaguri de sange
sa avem cu toate o zi mai buna ca cea de ieri

20+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza si de la mine burtici!
Ciocolata calda+croissant cu cioco mmmmm

Mie nu mi-a dat nimeni valori la dublu test de genul asta, doar la fiecare in parte imi zicea riscul este de 1 la 10.000 (de ex.) ceea ce inseamna risc scazut, si mai bagau 3-4 proporzitii. Dar fara MOM si alte chestii. Cel putin eu nu-mi amintesc!

Legat de cheaguri de sange in nas, eu am aproape zilnic. Nu imi curge sange din nas la propriu, dar daca suflu, imi iese cu sange. Cica e normal in perioada asta, asa ca nu ma stresez.

Anaemi, imi pare foarte,foarte rau pentru rezultatele alea. Dar ce sunt amniotransferazele alea?
Cat priveste colesterolul, am o intrebare: ai mancat multa branza, sau cascaval, sau ai baut mult lapte?
Cumnata-mea e vegetariana (pitici pe creier ) si rezultatele de dinainte de a deveni vegetariana (e trendy, ma-ntelegi, a inceput de putin timp) si de acum, de cand e vegetariana sunt foarte diferite. Acum are colesterolul iesit din limita, desi, la fel ca si tine, prajeli nu mananca sub nicio forma. Doar salate, chestii de soia, si iar salate.
Partea cu calciu o am si eu... auzi, vitamine prenatale iei?

Va pup pi tati!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Neatza!
Ireth ah ce-as mai baga acum o cioco calda si un croissant. N-am reusit sa mananc nimic azi pentru ca pitica mea iar a inceput cu mofturi de dimineata ca nu vrea la gradi, ca vrea la tati, etc. Nu mai pun ca s-a foit toata noaptea si nu prea m-am odihnit.
Eu n-am mai mancat nimic de ieri de la ora 14 si stupoare, azi aveam cu 1,5kg mai mult peste alea 9. Cum puii mei?
Anaemi si eu zic sa repeti analizele la alt laborator. E normal ca unele valori sa se schimbe de la inceputul sarcinii, dar nu asa multe. Dar tu cum te simti?

Maria (27 nov. 2007) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

neata bubulinelor,

ireth multumim pentru tratatie , eu azi sunt in pauza, ma dispera vremea asta asa ca dupa ce ziua de ieri a fost dedicata gatitului azi mi-o dedic mie , mi-am facut manichiura, pedichiura si imediat ma bag la baie sa-mi fac un gomaj fin si o masca asa ca sa-i fac in ciuda vremii urate .

anda bine-ai venit, bebe sanatos

ramyy ma bucur alaturi de tine de rez eco

alinaoprea felicitari ptr 25 de saptamani, la noi e invers cu tati aseara intrase-n panica daca e normal sa miste bebe asa tare , facea burtika niste valuri si vai de ficatelul meu ca mai nou a ajuns acolo bebe......

anaemi imi pare rau de analizele proaste, poate n-ar fi o idee rea sa le mai repeti inca o data la un alt laborator.

mariaruxi bataita, cum sa nu mananci nimic de ieri??!!!

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
27+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

buna fetelor.sunt de la ursuletii de nov-dec 2010.ma scuzati de deranj,am vrut doar sa va pun o intrebare:am un carucior baby care bleu cu gri 2 in 1 si vroiam sa va intreb daca aveti nevoie de el,il dau cu 300lei pt ca noi nu mai avem unde sa depozitam landoul si vreau sa imi cumpar unul sport.daca sunteti interesate de el,va astepr cu un pm.
o z buna si inca data,scuze de deranj!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

nu-i deranj, eventual pune niste poze cu caruciorul, ca sa vedem toate despre ce e vorba

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

'Neata burtici!
Vad ca deja ati baut cafeaua, ma alatur si eu voua.

roxybarbu, imi pare rau ca ai contractii, dar esti in sapt. 28 , wow!!!! Felicitari!

babyblue, m-a distrat tare faza cu :"dupa ce i-am clocit aici impreuna".

Arianna
, ma bucur ca esti bine si te-ai linistit cu colul. Bravo pentru grasunica!

crisspy
si babyblue, dragelor, nu va mai stresati cu morfofetala, va fi sigur bine. Daca va stresati acum asa, ce-o sa faceti cand bebele se va naste si veti avea si mai multe motive de ingrijorare? Luati exemplu de la florina.

Si la mine sund partile corpului dezvoltat diferit. La al meu e invers decat la voi, are capul mai mic si membrele mai lungi, dar eu mi-am zis ca seamana cu taica-sau si nu m-am agitat. Eu insa nu inteleg cum unii medici asa de usor se pronunta si spun "retard de crestere" cand e clar ca nu e vorba de asa ceva. Te inteleg ca te-ai agitat, Ireth. babyblue, multumim de explicatii.

wow,19 e o zi importanta pt. multe fete din odisee. Sa veniti numai cu vesti bune, fetelor.

oxidoni, faina burtica ai!

anda82, bine ai venit in odiseea vorbaretelor! Sa ai o sarcina usoara si la termen!

ramyy, felicitari pt rezultatele de la eco!

ALINAOPREA
, felicitari pentru 25 sapt implinite! Si ma bucur ca-ti mai trece din raceala.

anaemi
, si eu as zice sa repeti analizele in alta parte. Din decembrie pana acum nu cred sa se fi schimbat asa drastic situatia, mai ales daca zici ca ai mancat cum trebuie.

Si mda, nici eu n-am dormit prea ine azi-noapte. Pe la 2 imi faceam un castron cu fructe (pe care l-am papat tot), ca sa nu mai zic de cate ori am fost la toaleta.
Si spuneati ca aveti arsuri. Eu nu stiu cum sunt alea, dar ma doare de vreo 3 zile stomacul, asa, in capul pieptului, si ma simt balonata acolo (nu ma mai balonez jos in burtica, acolo e bebe acum). Oare or fi arsuri? Ca daca da, tare nasoale mai sunt.

lulusor77 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Ei, uitasem sa schimb semnatura, azi facem si noi 23 sapt.

Fetelor, am vrut sa va-ntreb, mai ales pe cele care sunt la prima sarcina, voi nu va faceti griji ca nu va veti descurca cu bebele? Eu tot ma gandesc de unde o sa stiu eu daca-l imbrac prea gros sau prea subtire, daca o sa stiu de ce plange si ce sa-i fac, daca o sa raman calma cand o sa fie bolnavior si daca o sa-l ingrijesc cum trebuie, daca o sa-i dau prea multe (sau prea putine) medicamente, daca o sa stiu ce sa-i dau sa manance. Si merg cu gandurile si mai departe, daca o sa stiu sa-l motivez, daca o sa-l pot invata lb romana si sa-l fac sa-i si placa, daca voi reusi sa mi-l apropii, daca voi stii sa-l ajut la teme. Pur si simplu paralizez de frica atunci cand ma gandesc (de obicei noaptea, cand nu pot sa dorm)

lulusor77 23+

Mergi la inceput