Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui v_florina si eu tot pe 19 fac morfo de trim 2, la medicover. Fetelor, eu am ramas fara spitalul la care voiam sa nasc. caritasul s-a desfiintat de la 1 Aprilie. Inca nu l-am sunat pe doctor sa vad unde s-a mutat. Cum ziceam, eu sunt de o liniste nesimtita... _ 21+ |
te invidiez.
pt starea ta de zen, nu pt spitalul caritas.:))
_
Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
Arianna_M spune:
Babyblue.....de acord cu tine , daca ne permite Ireth un sfat ...si eu as face la fel
21 + Arianna-Maria
Roberta84 spune:
citat din mesajul lui Ireth intrebare: e normal sau nu ca membrele sa se dezvolte separat? gen capul sa fie la o varsta, abdomenul la alta... nu ma refer acum la perioade mari, dar o sapt, acolo... gen capul sa fie inainte cu o sapt si restul sa fie normal? babyblue, parca tu ziceai ca iti iese ceva asemanator? 22+ |
Da Ireth , Gabitza al meu avea capusorul de 22 saptamani , abdomenul de 21 si femurul de 20 .. si ince niste diferente asemanatoare care nu mi le amintesc acuma.. Varsta sarcinii era de 20 saptamani.
26+ cu Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
v_florina spune:
babyblue, ireth, va dau si de la mine niste zen
eu de altele incep sa ma stresez: ca nu ne mai ajung banii, ca nu o sa am loc de munca dupa concediul de maternitate.... da' si cu astea ma stresez la minim. adica am cate o rabufnire o data pe saptamana dupa care sunt calma.
_
21+
Ireth spune:
babyblue, aoleu, acum te stresez si pe tine! n-a fost intentia mea, mama! stai calma, ca florina, uite, ea e de o "liniste nesimtita"... asa as vrea sa fiu si eu
deci eco morfo tot o fac, joi. astept, ca n-am de ales
in privinta trombofiliei, imi vin rezultatele pe 28 aprilie pai moare naibii pacientul pana atunci! deci oricum nu am ce face decat sa astept si aici
iar in privinta doctorilor am citit un articol fooooaaaarte interesant (de fapt un post pe un alt forum) scris de o gagica asistenta medicala exact la un doctor din asta care face ecografii pentru gravide. si zicea ca de fapt adevaratii medici ecografi, cei care au si dreptul de a face si interpretari, sunt medicii radiologi si cei de medicina nucleara (parca). nu inseamna ca ceilalti nu sunt doctori buni, au si ei competente in ecografie (obligatoriu) dar radiologii sunt un pas peste ei. dadea ca exemplu doctorul iosup (parca) care la specialitate e medic de medicina generala.
uitati aici articolul:
http://www.reclama/modules.php?name=News&file=article&sid=1268
22+
babyblue spune:
citat din mesajul lui v_florina babyblue, ireth, va dau si de la mine niste zen eu de altele incep sa ma stresez: ca nu ne mai ajung banii, ca nu o sa am loc de munca dupa concediul de maternitate.... da' si cu astea ma stresez la minim. adica am cate o rabufnire o data pe saptamana dupa care sunt calma. _ 21+ |
:)) scuza-ma ca rad. stiu ca nu e frumos sa razi de necazul/chinul omului. dar nu ma pot abtine imaginandu mi cum or fi oare rabufnirile tale, unice pe saptamana. si catre cine directionate?
_
21+ cu
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
Ireth spune:
roberta, ma bucur mult de tot! adica nu de diferente, ci de faptul ca nu sunt singura cu "problema" asta. v-am spus, pitici pe creier.
sa NU faceti ca mine, sa nu va apucati sa cititi aiurea, ca ... nu mai dormiti noaptea!
sfaturi primesc oricand, oricum, cu mare placere! deci bagati
auzi florina, dar tu ce mananci de esti asa zen? ca vreau si eu!
22+
mariaruxi spune:
Roxy multumesc de raspuns!
Ireth si la mine la ecografia de 23 de sapt. variatiile diferitelor masuratori au fost intre 21 si 26 de sapt. Nu-ti mai face atatea griji!
Maria (27 nov. 2007) si 26+
babyblue spune:
ireth, lasa iubita, ca o sa fie bine. am asa un feeling ca la odiseea noastra totul va merge conf planului. nu ma intreba de ce, dar eu sunt mai paranormala.
asta nu ma impiedica sa fiu si anxioasa legat de sarcina mea.:)))))
stai sa vedem cu ce apar eu dupa MF. ma costa 5 mil, sper pt averea mea sa nu trebuiasca sa o mai repet.
apropo, eu in ultima vreme m-am tinut de juramintele legate de eco si n am mai facut. n-am ajuns nici mkr sa fac acea eco pt col, sa vad cum mai e. asta pt ca m-am simtit eu asa bine, fara contractii, fara scurgeri sau ceva aiurea si m-am gandit in sinea mea, ca prb si colul este ok. de asta am acum remuscari si fobii, pt ca nu stiu ce mi-o zice legat de col, sau de bebe si sigur ma voi simti vinovata ca n-am luat taurul de coarne sa mai masor colul asta pacatos.
oricum, eu stau si te pandesc din umbra dc dai sau nu cafeaua aia promisa!! si n-am uitat, am si eu de dat una!!
_
21+ cu
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
babyblue spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Roberta84
Da Ireth , Gabitza al meu avea capusorul de 22 saptamani , abdomenul de 21 si femurul de 20 .. si ince niste diferente asemanatoare care nu mi le amintesc acuma.. Varsta sarcinii era de 20 saptamani. 26+ cu Gabriel Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi ! |
fix ca la mine! asa era si iustinel al meu, capul de 21, corpul de 20 si femurul de 19, varsta sarcinii era de 19.
deci prb capul creste primul si la coada piciorul.
_
21+ cu
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural