Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
Ireth spune:
a ce bine, ca iar ma panicasem. v-am zis ca de lunea trecuta tot intr-un stress o tin, indiferent ce mi-a zis doctorita (e mai mic stressul, ce-i drept, dar e acolo!)
mi-am amintit ca mi-a zis pop la masuratori ca capul e de vreo 23 sapt spre 24, stomacul spre 23, eu fiind in 22.
sincer, nu stiu daca ma mai duc la el, imi vine sa imi blestem zilele, mai ales ca eu sunt si mai emotiva, iar de cand cu sarcina, sunt si mai si, totul e bomba pentru mine...
joi ma duc la alta eco de trim II, m-am programat. alta clinica, alt doctor, sa vad ce spune si asta. din pacate n-a putut sa ma programeze mai repede
22+
Arianna_M spune:
Ireth ,
eu zic sa nu te indoiesti de el ,de profesionalitatea lui
21 + Arianna-Maria
babyblue spune:
crisspy, avem morfoII in aceeasi zi.
si eu tot pe 19 o fac.
tu unde faci?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue crisspy, avem morfoII in aceeasi zi. si eu tot pe 19 o fac. tu unde faci? _ Babyblue va pupa pe toti!! 21+ cu Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite 1 FIV nereusit Sarcina obtinuta natural |
La CMU Baneasa. Tu?
Crisspy, fericita de Razvi si 20 sapt
Ireth spune:
da, dar uite, pe baza acestor diferente - diferente care sunt normale, dupa cum ziceti voi, si dupa cum stiam si eu - el imi pune pecetea "retard de crestere"
pai si daca nu toti copii cresc la fel, din motive bine evidentiate de babyblue, inseamna ca acest retard de crestere e pus la misto?! adica inseamna ca sunt multe cazuri in care daca dimensiunea capului de ex nu corespunde cu varsta gestationala, si atunci el o trece ca.. retard de crestere?
e weird, asta zic. stiu ca "le vede", asta mi-a zis si doctorita mea, ca in privinta inimii cel putin e imbatabil, dar stie sa si interpreteze?
aici e buba.
22+
babyblue spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisspy
La CMU Baneasa. Tu? Crisspy, fericita de Razvi si 20 sapt |
la medlife.
iti tin pumnii.:)
_
21+ cu
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
Ireth spune:
a, si incep si eu ca babyblue: daca joi imi zice doctorita ca totul e bine, ma jur ca nu mai caut pe net aiurea parol pe cafea/ciocolata calda, ce vreti voi!
ca si mie cred ca tot de-aici mi se trage... citesc prea multe, ma gandesc la ce-i mai rau... ufff
22+
v_florina spune:
si eu tot pe 19 fac morfo de trim 2, la medicover.
Fetelor, eu am ramas fara spitalul la care voiam sa nasc. caritasul s-a desfiintat de la 1 Aprilie. Inca nu l-am sunat pe doctor sa vad unde s-a mutat. Cum ziceam, eu sunt de o liniste nesimtita...
_
21+
Arianna_M spune:
Mie dr. mea , mi-a spus in felul urmator : are toata increderea in el , si ea echo tot la el le-a facut , el face niste masuratori dar ,spune ce vede nasol ,dar medicul ginecolog interpreteaza .
cel putin la mine asa fost.
acum fiecare face cum considera.
ai vazut k si la mine la el a fost diferenta la masuratoarea colului si acum si la morfo de prim trim.
ca sa nu mai zic , ca nu stiu cum a calculat el , eu i-am spus UM dar si data embriotransferului si a iesit la el 18w5z , asta dupa UM , dar eu nu am atat ...dupa UM as avea 21w2z , dupa punctie 21w3z , iar la echo a iesit 21w4z.
asta ar insemna ca bebe e mai mare cu 2 sapt decat masuratoarea lui.
21 + Arianna-Maria
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ireth da, dar uite, pe baza acestor diferente - diferente care sunt normale, dupa cum ziceti voi, si dupa cum stiam si eu - el imi pune pecetea "retard de crestere" pai si daca nu toti copii cresc la fel, din motive bine evidentiate de babyblue, inseamna ca acest retard de crestere e pus la misto?! adica inseamna ca sunt multe cazuri in care daca dimensiunea capului de ex nu corespunde cu varsta gestationala, si atunci el o trece ca.. retard de crestere? e weird, asta zic. stiu ca "le vede", asta mi-a zis si doctorita mea, ca in privinta inimii cel putin e imbatabil, dar stie sa si interpreteze? aici e buba. 22+ |
conteaza doar dc dr pune cursorul ala cum trebuie pe femur, chiar vede la eco ff bine femurul, adica nu-l prinde intr-o pozitie mai cas, mai trage si el cursorul ala cu 1 mm mai putin si iata ca bebe are femurul cu 2 sapt mai putin...mai ireth, e f relativ.
eu as zice retard la niste diferente ff mari, evidente si masurate de mai multe ori. si asta tinand cont ff atent si de ciclul tau.
dc capul si burta sunt ok, eu zic ca si femurul este, ori n-a fost cine stie ce masurat, ori a fost surprins cu sonda de eco mai aiurea, ori pur si simplu asa se dezvolta copilul tau. poate peste 2 luni e cel mai gras din odisee. stii tu cum ai avut tu sau sotul ritmul de crestere intrauterina?????
mie pana la 4 ani nu mi-au crescut dintii, m-am dus la pediatru. ma rog, ideea e ca NU toti copiii sunt in statistici. si dc nu sunt in statistici, nu inseamna ca au ceva.
eu te inteleg perfect ca te stresezi, dar la tine nu vorbim de niste diferente colosale, sa zicem ca e piciorul cu 5-6 sapt in urma.
sau arata mai ciudat, sau mai stiu eu cum.
ce as face eu:
- as face inca 3-4 morfofet II, la inca alti 3-4 medici buni, oricat m-ar costa
- as merge in cont sa vad ce e cu trombofilia aia, dc e sau nu
- as consulta si pe altii legat de IR alea si dc posibilitatea sa iei sau nu clexane sau alt tratament
si dupa 3-4 pareri, as lua o decizie. si asta cat mai repede, ca sa nu pierzi timpul. as insista, m-as duce peste program, n-as pleca de la usa lor, chiar dc ar avea ocupata pana peste 3 luni, ma refer la din astia mai mari, mai cu experienta.
pe bune, eu mi-am facut eco in trim I, de mofturile din capul meu, dc as fi in locul tau, mi-as face morfofetala asta pana m-as lamuri exact ce e acolo.
si uite, iar mi se face frica si mie acum de MF a mea.
e normal sa fii stresata, dar incearca sa rationezi si sa te mai vada si altii.
_
21+ cu
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural